Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Transit

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Ville-Juhani Sutinen

19,30 €
Toimitus alkaen 1,90 €
  • Arvioitu toimitusaika
    11 - 22 Arkipäivää (Kun valitset ensisijaisen toimituksen)
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

  • Viihde, Maantiede ja matkaopppaat
  • Kirja
  • Muu
  • Finnish
  • Ville-Juhani Sutinen
Kirjailija ja matkustaja Ville-Juhani Sutisen esseekokoelma Transit kulkee halki matkakirjallisuuden historian palatsien ja joutomaiden, ja seikkailee samaan aikaan maailman pisimmällä rataosuudella etsimässä matkan filosofian syvintä olemusta. Yhdessätoista esseessä ja päiväkirjamerkinnässä mutkitellaan Ottomaanien imperiumista Venäjän vallankumoukseen, kulkurien poluilta siirtolaisten kintereille ja utopiavaltiosta mielensisäisiin paratiiseihin. Löytyykö vastausta matkan eksistentialimin kysymyksiin, se jää jokaisen lukijan päätettäväksi - itse matka on silti aina tärkeämpi kuin perillepääsy.
Laji:
Viihde
Maantiede ja matkaopppaat
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789522680693
Julkaisija:
Savukeidas
Sidottu:
Muu
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789522680693
Opetusmateriaali:
0
Koko:
350
Kirjailija:
Ville-Juhani Sutinen

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.