Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Oikeuden näyttämöt - Rättvisans skådebanor - Venues of Justice

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

47,50 €
  • Arvioitu toimitusaika
    11 - 22 Arkipäivää (Kun valitset ensisijaisen toimituksen)
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

  • Taide
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Finnish
Lakimiespäivien yhteydessä lokakuussa julkistettiin laaja kokoomateos lainkäytön kuvallisuudesta meillä ja maailmalla. Dosentti FT Virpi Harjun toimittama kirja kokoaa yksien kansien väliin esimerkkejä lähtien oikeustalojen arkkitehtuurista ja tuomioistuinlaitoksen virkapukuperinteestä päätyen aikamme nykytaiteeseen, jota istuntosalien seiniltä löytyy. Lisäksi taiteilijat Miina Äkkijyrkkä ja Kuutti Lavonen pohdiskelevat teoksessa kuvataitelijan oikeutta katsomiseen ja kokemiseen.

Oikeuden näyttämöt - Kuvallisuus lainkäytössä -teos jatkaa sitä oikeuden visuaalisen maailman kartoitusta, joka alkoi Valtion taidemuseon ja Eduskunnan kirjaston yhteistyönä 2000-luvun taitteessa. Ateneumissa oli tuolloin esillä Virpi Harjun koostama Oikeuden kuva -näyttely.

- Suomessa oikeuslaitoksen kuvallista ja esineellistä kulttuuria on tehty tunnetuksi verrattain vähän, minkä vuoksi tutkimushankkeet ovat olleet ainutlaatuisia. Tämän hankkeen suojelijana on toiminut tasavallan presidentti Sauli Niinistö, ja kirja on tehty yhdessä Suomen Lakimiesliiton kanssa, jolle kuuluu suuri kiitos toteutuksesta. Myöskään ilman Alfred Kordelinin säätiön taloudellista tukea kirjaa ei olisi syntynyt, Harju kiittelee.
Laji:
Taide
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789515334930
Julkaisija:
Ateneum Kansallisgalleria
Sidottu:
Kovakantinen
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789515334930
Opetusmateriaali:
0
Koko:
192

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.