Palaa ylös
Joku jonka tunsin

1 / 1

Joku jonka tunsin

Wendy Mitchell

25 €
Miltä tuntuu, kun saa kuulla sairastavansa Alzheimeria? Miten suhtautua elämään, kun sen tuttu perusta yhtäkkiä järkkyy peruuttamattomalla tavalla? Wendy Mitchell kertoo koskettavassa menestysteoksessaan elämästään Alzheimer-diagnoosin jälkeen. Työs
  • Muistelmat ja elämäkerrat
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Finnish
  • Wendy Mitchell
Lue lisää
Miltä tuntuu, kun saa kuulla sairastavansa Alzheimeria? Miten suhtautua elämään, kun sen tuttu perusta yhtäkkiä järkkyy peruuttamattomalla tavalla?

Wendy Mitchell kertoo koskettavassa menestysteoksessaan elämästään Alzheimer-diagnoosin jälkeen. Työssäkäyvän, urheilullisen Mitchellin elämä muuttui alle 60-vuotiaana, kun hän kuuli sairastavansa etenevää muistisairautta.

Se, mikä aiemmin oli itsestään selvää, ei enää ollutkaan sitä. Kuka hän olisi sitten, kun hän menettäisi tärkeimmät muistonsa? Kuinka elää eteenpäin, sopeutua mutta ei luovuttaa?

Mitchellin teos sanoittaa muistisairaan tuntoja rehellisesti ja rohkeasti. Kriitikoiden ylistämä teos koskettaa ja osoittaa, että elämänilo, toivo ja rohkeus kuuluvat elämään myös muistisairaana.


Wendy Mitchell on työskennellyt terveydenhuollon hallinnollisissa tehtävissä. Nykyisin hän on eläkkeellä ja toimii puhujana lisätäkseen ymmärrystä muistisairauksista. Hän pitää myös suosittua blogia ja on aktiivinen Twitterissä. Mitchell asuu Yorkissa, Isossa-Britanniassa.
Laji Muistelmat ja elämäkerrat
Formaatit Kirja
EAN 9789523541665
Julkaisija KIRJAPAJA
Sidottu Kovakantinen
Kieli Finnish
ISBN 9789523541665
Opetusmateriaali 0
Koko 253
Kirjailija Wendy Mitchell
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja