Palaa ylös
Dagens deals

Kampanjaan

Apple AirPods Pro - 2. Sukupolvi - 2022
Apple AirPods Pro - 2. Sukupolvi - 2022
Apple AirPods Pro - 2. Sukupolvi - 2022
Apple AirPods Pro - 2. Sukupolvi - 2022
Apple AirPods Pro - 2. Sukupolvi - 2022
Apple AirPods Pro - 2. Sukupolvi - 2022

1 / 6

Apple AirPods Pro - 2. Sukupolvi - 2022

278,90
280 €
Täysin uudistunut soundi. AirPods Pro ‑kuulokkeet on suunniteltu uusiksi, joten niissä on entistäkin vivahteikkaampi äänenlaatu. Parannettu aktiivinen taustamelun vaimennus ja mukautuva läpi­­­kuuluvuus vähentävät ulkoista ääntä aiempaa enemmän. T
Lue lisää

Täysin uudistunut soundi.
AirPods Pro ‑kuulokkeet on suunniteltu uusiksi, joten niissä on entistäkin vivahteikkaampi äänenlaatu. Parannettu aktiivinen taustamelun vaimennus ja mukautuva läpi­­­kuuluvuus vähentävät ulkoista ääntä aiempaa enemmän. Tilaääni saa sinut uppoutumaan entistä syvemmälle omaan musiikki­maailmaasi. Kosketussäädintä pyyhkäisemällä voit säätää äänen­voimakkuutta. Harppaus tehossa tuottaa 6 tunnin akunkeston yhdellä latauksella.

Äänenlaatu. H2. Syvempi sukellus musiikkiin.
Applen suunnittelema uusi H2-siru on tausta­voima AirPods Pro ‑kuulok­keiden ja niiden edistyneen äänen­laadun takana. Se toimii yhdessä erikois­­valmisteisen ajurin ja vahvistimen kanssa tuottaen kirkkaat ja selkeät ylä-äänet ja syvän, vivahteikkaan basson vaikuttavalla tarkkuudella. Niinpä jokainen ääni soi entistä elävämmin.

Uusi H2-siru suorittaa enemmän toimintoja kuin koskaan käyttäen laskennallisia algoritmejä. Näin se tuottaa aiempaa älykkäämmän tausta­­melun vaimennuksen, ylivertaisen kolmi­­ulotteisen äänen ja paremman akun­keston – kaiken yhdellä kertaa.

Tehokkailla uusilla mukautus­algoritmeillä siru Prosessoi äänen entistä nopeammin ja säätää sitä samalla hetkellä, kun kuulet sen. Jokainen yksityiskohta mukautetaan korvasi muotoon, joten voit uppoutua entistäkin korkea­luokkaisempaan ääneen.

Uudistettu sisäänpäin suunnattu mikrofoni käyttää äänen­parannusalgoritmeja äänesi tunnistamiseen ja parempaan erotteluun. Äänesi kuulostaa siis luonnollisemmalta puhelimessa ja video­puheluissa puhuessasi.

Erikoisvalmisteinen ajuri ja vahvistin toimivat yhdessä H2-sirun kanssa vähentäen säröä toiston aikana. Kuulet siis syvemmän basson ja kirkkaammat ylä-äänet kaikilla äänen­voimakkuuksilla.

Tausta­melun vaimennus. Äänettömän hieno parannus.
H2-sirun tehon ansiosta voit keskittyä kuunteluun rauhassa. AirPods Pro ‑kuulokkeissa on edeltävään malliin verrattuna jopa kaksin­kertainen taustamelun vaimennus. Voit uppoutua musiikkiin ja podcasteihin ennen­kokemattomalla tavalla, koska hallitset kuulemaasi ja myös sitä, mitä et kuule.

Jopa 2 X tehokkaampi aktiivinen taustamelun vaimennus. Taustamelun vaimentavat mikrofonit ja takana oleva aukko on sijoitettu optimaalisesti niin, että ne tunnistavat sisään­tulevan äänen nopeasti. Näin ne hillitsevät melua ennen sen päätymistä korvaasi.

Uusi ajuri ja parannetut akustiset algoritmit auttavat aktiivista tausta­melun vaimennusta vähentämään epä­toivottua melua, joten mikään ei keskeytä kuuntelua työ­matkalla tai kaivatessasi keskittymistä.

Nyt mukana on neljä paria silikonitulppia myös erittäin pienellä koolla, joten tulpat istuvat hyvin kaikenlaisiin korviin. Tulpat muodostavat akustisen eristyksen, joka sulkee äänen sisäänsä. Samalla ne pitävät AirPods Pro ‑kuulokkeet paikallaan.

Minimoi taustamelua 48 000 kertaa sekunnissa.
Mukautuva läpikuuluvuus minimoi kovien äänten (kuten hälytys­sireenien tai sähkötyökalujen äänen) voimakkuuden, joten kuulet ongelmitta, mitä ympärilläsi tapahtuu.

Virheetön­ äänen­hallinta.
Kosketussäätimellä voit hallita toisto­toimintoja helposti kuulokkeen varresta. Pyyhkäisemällä säädät äänen­voimakkuutta ylös tai alas. Painamalla toistat musiikkia ja keskeytät sen, vastaat puheluihin ja lopetat ne. Pitämällä painettuna vaihdat aktiivisen tausta­melun vaimennuksen ja mukautuvan läpi­kuulumistilan välillä.

Räätälöity kuuntelu. Korvillesi räätälöity ääni.
AirPods Pro ‑kuulokkeet tuovat kuuntelu­kokemukseen uuden yksilöllisen ulottuvuuden. Kaikkien laitteidesi kanssa toimivan räätälöidyn tilaäänen ja dynaamisen pään liikkeiden seurannan avulla voit uppoutua ympärilläsi olevaan ääneen.2 Adaptiivinen taajuus­korjaus ottaa kaiken irti AirPods Pron istuvuudesta. Näin jokainen nuotti soi kuten kuuluukin.

iPhonen TrueDepth-kameran kanssa yhdessä toimiva räätälöity tilaääni luo muokatun Profiilin pääsi geometrian perusteella ja toistaa näin korvasi yksilölliseen muotoon paremmin sopivaa ääntä. Profiili synkronoituu kaikilla laitteillasi ja tuottaa ilmiömäisen äänen kaikilla kuuntelutavoilla.

Dynaaminen pään liikkeiden seuranta tuo kolmi­ulotteisen äänen FaceTime-ryhmäpuheluihin, joten keskustelut tuntuvat siltä, kuin olisit samassa huoneessa ystävien ja perheen kanssa.

Adaptiivinen taajuus­korjaus säätää reaali­ajassa musiikin korvillesi sopivaksi AirPods Pro ‑kuulok­keiden istuvuuden pohjalta. Sisäänpäin suunnatut mikrofonit mittaavat kuulemaasi ja säätävät sitten kappaleen taajuuksia matalista korkeisiin – äänen toisto on siis aina tarkan yksityiskohtaista.

Kuori ja akunkesto. Tehopakkaus koteloksi.
MagSafe-latauskotelon uusien ominai­suuk­sien ansiosta kuuntelu liikkeellä ollessa on erityisen kätevää. Päivitetty design tarjoaa lisää tapoja kotelon sijainnin paikantamiseen, ja pidemmän akunkeston ansiosta voit kuunnella, katsella ja puhua pidempään latausten välillä. Kyvykkäämpää koteloa ei löydy.

Lataa MagSafe-latauskotelo Apple Watch‑ tai MagSafe-laturilla. Voit käyttää myös Lightning-liitintä tai Qi‑yhteensopivaa laturia.

  • Jopa 6 tuntia kuuntelu­aikaa aktiivisen taustamelun vaimennuksen ollessa päällä.

  • Jopa 30 tuntia kuuntelu­aikaa yhteensä aktiivisen taustamelun vaimennuksen ollessa päällä, koteloa käytettäessä.

Uusi U1-siru mahdollistaa Missä on...? ‑toiminnon tarkalla etsinnällä, joten voit paikantaa kotelon sijainnin tarkalleen. Voit myös käyttää Missä on...? ‑toimintoa lähi­seurannalla, jos kadotat AirPods Pro ‑kuulokkeesi.

Kiinnityslenkin avulla voit kiinnittää kotelon reppuusi tai käsi­laukkuusi. Näin immersiivinen ääni­maailma kulkee aina mukanasi.

Kotelon sisäisen kaiuttimen äänimerkki auttaa sinua paikantamaan sen helposti. Lisäksi upouudet äänet ilmoittavat, kun virta alkaa olla vähissä tai parin­muodostus on valmis.

Sekä AirPods Pro ‑kuulokkeissa että MagSafe-latauskotelossa on IPX4-luokitus, ja ne ovat hien- ja vedenkestäviä.

Maaginen käyttökokemus. Suurenmoisen simppeliä.
AirPods Pro ‑kuulokkeissa on kaikki ominaisuudet, jotka tekevät AirPods-perheestä maagisen – nopeasta käyttöön­otosta Siri-komentoihin saakka. Uusien ominaisuuksien ansiosta toimintojen välillä siirtyminen käy ennen­kuulumattoman kätevästi.

Aina päällä oleva ”Hei Siri”.
Toista musiikkia, soita puheluita, kuuntele reitti­ohjeita tai tarkista aika­taulusi pelkän äänesi avulla. Kun aktivoit suosikki­avustajasi sanomalla ”Hei Siri”, pysyt kartalla päivän puuhistasi

Saumaton vaihtaminen.
Automaattisen vaihdon avulla voit vaihtaa sujuvasti iPhonen, Apple Watchin, iPadin, Macin ja Apple TV:n välillä. Jos kuuntelet musiikkia Macilla, voit vastata iPhoneen tulevaan puheluun laitetta vaihtamatta.

AirPodit ja käyttöapu.
AirPods Pro ‑kuulokkeet tarjoavat muutakin kuin hienon kuuntelu­kokemuksen – ne auttavat kuulemiseen liittyvissä erityistarpeissa. Keskustelun vahvistuksen kaltaiset ominaisuudet keskittävät huomion suoraan edestäsi kuuluviin ääniin. Kuulokkeiden mukautus vahvistaa taajuudet, jotka sinun täytyy kuulla selkeästi. Ja jos sinun on keskityttävä puhujan ääneen hälyisässä auditoriossa, Suora kuuntelu ‑ominaisuus poimii äänen etäisyyden päästä yhdessä iPhonen kanssa.

Puhu ilmoitukset.
Siri voi lukea tärkeät viestit tai ilmoitukset niiden saapuessa, ja voit myös vastata viesteihin pelkällä äänelläsi.

Huomaa: Avoin osto tai peruuttamisoikeus ei koske terveydellisistä ja hygieniasyistä johtuvia rikkoutuneita pakkauksia.

Identifikation

EAN 0194253397168
Valmistajan osanumero MQD83

Tuotetiedot

EAN 0194253397168
Valmistajan tuotenumero MQD83
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja