Palaa ylös
Dagens deals

Kampanjaan

Apple AirPods Pro (2a Gen 2022)
Apple AirPods Pro (2a Gen 2022)
Apple AirPods Pro (2a Gen 2022)
Apple AirPods Pro (2a Gen 2022)

1 / 4

Apple AirPods Pro (2a Gen 2022)

310,50
Apple AirPods Pro (2a Gen 2022) AirPods Pro blev de mest populära hörlurarna på planeten nästan direkt efter att de släpptes. 2021 följde Apple upp succén med en uppdatering som kopplade på ett MagSafe-kompatibelt fodral till dessa fantast
Lue lisää

Apple AirPods Pro (2a Gen 2022)

AirPods Pro blev de mest populära hörlurarna på planeten nästan direkt efter att de släpptes. 2021 följde Apple upp succén med en uppdatering som kopplade på ett MagSafe-kompatibelt fodral till dessa fantastiska hörlurar. Nu är det dags igen - AirPods Pro 2022 är inte bara nya AirPods utan även de bästa. Vi kommer nedan att lista de funktioner och egenskaper du kan förvänta dig av dessa :

Kompakt MagSafe-fodral

Den viktigaste förändringen i AirPods Pro 2021 var MagSafe-kompatibiliteten. Det innebär att du kan ladda hörlurarna och fodralet med MagSafe-laddaren du använder för att ladda din telefon. Givetvis går det att använda vilken annan Qi-certifierad laddare som helst. 

Trots ett överflöd av nya funktioner har Apple lyckats hålla fodralet slankt och kompakt; det får bokstavligen plats i den lilla fickan på dina jeans. Dessutom ger det en batteritid på upp till 30 timmar!

Förstklassiga touch-funktioner

Apple har implementerat en smidig touch-kontroll med vilken du kan justera volymen (svep), styra uppspelningen, ta emot och avsluta samtal (tryck) samt växla mellan lyssningslägen (tryck och håll nere).

Öronpluggar av silikon för en suverän komfort

Öronpluggarna av silikon är den mest kännbara skillnaden som AirPods Pro har jämfört med vanliga AirPods - många gillar inte att använda hörlurar med plastpluggar. Dessutom kan du välja mellan fyra olika varianter beroende på ditt öras storlek så att de aldrig faller ur när du tränar eller springer. 

Den bästa brusreduceringen av alla in ear-hörlurar

Den största styrkan hos Apple AirPods Pro är förmodligen den aktiva brusreduceringen, och andra generationens AirPods Pro kommer med upp till två gånger mer aktiv brusreducering. Det finns tre lägen: brusreducering, avstängning och transparensläge. Det brusreducerande läget tar inte bara bort oväsen utan förbättrar också ljudkvaliteten hos dina AirPods Pro. Å andra sidan använder det adaptiva transparensläget inbyggda mikrofoner som gör att ljudet passerar omkring dig vilket får det att kännas som att du inte har någonting i öronen alls. 

Skarpt och kristallklart ljud

När det kommer till ljudkvaliteten är dessa hörlurar precis så bra som du förväntar dig att de ska vara. Med brusreduceringen på kommer akustiken att svepa med dig fullständigt, och andra generationen har dessutom personanpassat rumsligt ljud med dynamisk huvudspårning. Hörlurarna har också en schysst balans mellan bas och diskant och passar till alla musikgenrer. Oavsett vilken artist du gillar kommer du att älska Apple AirPods Pro.

Axplock av egenskaper

 • Grym ljudkvalitet
 • MagSafe och Qi-laddningskompatibilitet
 • Slimmat trådlöst laddningsfodral med högtalare och snoddfäste
 • IPX4-klassade öronsnäckor och laddningsfodral (tål svett och vatten)
 • Lyssna tillsammans i två uppsättningar AirPods Pro
 • Touch-kontroll
 • Snabb åtkomst till Siri
 • Fantastisk batteritid (upp till 6 timmars lyssnande/30 timmar med laddningsfodral)
 • Utmärkta mikrofoner
 • Aktiv brusreducering
 • Öronpluggar i silikon (XS, S, M, L)
 • Förstklassig design
Katso lisää tuoteryhmästä Elektroniikka Audio Kuulokkeet

Tuotetiedot

EAN 0194253397410
Valmistajan tuotenumero MQD83DN/A
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja