Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Apple AirPods Pro Magsafe-kotelolla (2021)
Apple AirPods Pro Magsafe-kotelolla (2021)
Apple AirPods Pro Magsafe-kotelolla (2021)
Apple AirPods Pro Magsafe-kotelolla (2021)

1 / 4

Apple AirPods Pro Magsafe-kotelolla (2021)

220 €

-27%

Rek pris. 300 €
Apple Siri, Bluetooth 5.0, Chip H1, IPX4 Apple AirPods Pro , Kuulokkeet, In-ear, Puhelut/Musiikki, Valkoinen, Binauraalinen, Kosketus Vertaansa vailla oleva ääni. Kuten pitäisikin. AirPods Prossa on aktiivinen melunvaimennus, joka tuottaa m
  • Apple Siri
  • Bluetooth 5.0
  • Chip H1
  • IPX4
  • In-ear
Lue lisää

Apple Siri, Bluetooth 5.0, Chip H1, IPX4


Apple AirPods Pro , Kuulokkeet, In-ear, Puhelut/Musiikki, Valkoinen, Binauraalinen, Kosketus


Vertaansa vailla oleva ääni. Kuten pitäisikin.

AirPods Prossa on aktiivinen melunvaimennus, joka tuottaa mukaansatempaavan äänen, läpinäkyvyystila, jonka avulla kuulet ympäristösi, ja erilaisia ​​istutuksia, jotta ne pysyvät paikoillaan koko päivän. Kuten AirPods, AirPods Pro muodostaa automaattisesti yhteyden iPhoneen tai Apple Watchiin. Sinun tarvitsee vain ottaa ne pois kotelosta ja ne ovat heti käyttövalmiita.


Aktiivinen melunvaimennus

AirPods Pro ovat uskomattoman kevyitä ja estävät kaiken ympäristön melun, joten voit uppoutua kuuntelemaan. Ne on varustettu kahdella mikrofonilla: yksi ulkopuolella ja toinen sisäpuolella. Nämä mikrofonit varmistavat, että kohinanvaimennus toimii paremmin. Aktiivinen melunvaimennus ottaa jatkuvasti huomioon korviesi muodon ja korvien kärjet ja hiljentää maailman. Voit siis keskittyä täysin musiikkiisi, podcasteihin ja puheluihin.


Läpinäkyvyystila

Kun vaihdat Transparency-tilaan, AirPods Pro päästää ympäristön äänen läpi ja voit paremmin seurata ympärilläsi tapahtuvaa. AirPods Pron sisä- ja ulkopuolella olevat mikrofonit vastustavat sitten silikonikorvakärkien melua eristävää vaikutusta. Näin kaikki kuulostaa hyvin luonnolliselta, esimerkiksi kun puhut muiden kanssa. Call Boosterin avulla voit ymmärtää keskustelukumppaniasi paremmin meluisassa ympäristössä osoittamalla AirPods Prollasi vastapäätä olevaan henkilöön, joka puhuu sinulle.


Erilaiset istuvat

AirPods Prossa on joustavat silikonikorvakärjet kolmessa eri koossa. Ne muovautuvat korviin, joten AirPods Pro pysyy paikoillaan. Lisäksi ne tiivistävät korvasi hyvin vaimentaakseen melua paremmin.


MagSafe latauskotelo

MagSafe-latauskotelo tarjoaa yli 24 tunnin akunkeston¹. Kun on aika ladata, aseta kotelo MagSafe-laturin tai langattoman latausmaton päälle. Ja jos lähistöllä ei ole langatonta laturia, voit ladata myös Lightning-liittimellä.


Erinomainen äänenlaatu

Erityisesti suunniteltu korkean liikkeen ohjain tuottaa voimakkaan basson minimaalisella säröllä. Erittäin tehokkaalla vahvistimella on suuri dynaaminen alue, se tuottaa kristallinkirkkaan äänen ja pidentää myös akun käyttöikää. Ja Adaptive EQ:n avulla musiikki viritetään automaattisesti korviesi muodon mukaan, joten ääni on aina yhtä täynnä.


Vielä vaikuttavampi

Applen suunnittelema H1-siru varmistaa minimaalisen äänen viiveen. Varressa oleva paineanturi helpottaa musiikin ja puhelujen ohjaamista sekä vaihtamista aktiivisen melunvaimennustilan ja läpinäkyvyystilan välillä. Announce Messages with Siri -palvelun ansiosta voit lukea viestisi AirPod-laitteiden kautta. Ja "Audio Share" -toiminnolla voit kuunnella samaa äänivirtaa jonkun toisen kanssa kahdella AirPod-parilla. Yhdessä pelaaminen, elokuvien katsominen tai musiikin kuuntelu ei ole koskaan ollut näin helppoa.

Pikafaktat

  • Apple Siri
  • Bluetooth 5.0
  • Chip H1
  • IPX4
  • In-ear
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä