Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Apple AirPods Pro
Apple AirPods Pro
Apple AirPods Pro

1 / 3

Apple AirPods Pro

195 €

-15%

Rek pris. 230 €
AirPods Pro, H1, Bluetooth 5.0, 4.5h/24hApple AirPods Pro, Langaton, In-ear, Binaural, Intraaural, WhiteVerraton ääni. Kuten pitäisikin.AirPods Pro on suunniteltu aktiivisella kohinanvaimennuksella, joka tarjoaa mukaansatempaavan äänen, läpinäkyvyyst
  • H1
  • Bluetooth 5.0
  • 4.5h/24h
  • In-ear
Lue lisää

AirPods Pro, H1, Bluetooth 5.0, 4.5h/24h


Apple AirPods Pro, Langaton, In-ear, Binaural, Intraaural, White


Verraton ääni. Kuten pitäisikin.

AirPods Pro on suunniteltu aktiivisella kohinanvaimennuksella, joka tarjoaa mukaansatempaavan äänen, läpinäkyvyystilan, jonka avulla voit kuunnella ympäristöäsi, ja erilaisia ​​sovituksia, jotta ne pysyvät paikallaan koko päivän. Kuten AirPods, AirPods Pro muodostaa automaattisesti yhteyden iPhoneen tai Apple Watchiin. Sinun tarvitsee vain ottaa ne kotelosta ja ne ovat heti käyttövalmiita.


Aktiivinen melunvaimennus

AirPods Pro on uskomattoman kevyt ja estää kaiken ympäristön melun, joten voit uppoutua kuuntelemasi musiikkiin. Aktiivinen melunvaimennus ottaa jatkuvasti korvien muodon ja korvien kärjet huomioon ja saa maailman hiljentymään. Voit siis keskittyä täysin musiikkiin, podcasteihin ja puheluihin.


Läpinäkyvyystila

Kun vaihdat läpinäkyvyystilaan, AirPods Pro päästää ympäristön melun läpi ja olet jälleen osa ympäröivää maailmaa. AirPods Pron sisä- ja ulkopuolella olevat mikrofonit estävät silikonisten korvakärkien melua eristävän vaikutuksen. Tällä tavalla kaikki kuulostaa hyvin luonnolliselta, esimerkiksi silloin, kun puhut muiden ihmisten kanssa.


Uudistettu istuvuus lisää mukavuutta

Kolmen koon kartiomaisten korvakärkien ansiosta voit valita eri istuvuuksista. Ne muovaavat korviasi, joten AirPods Pro pysyy paikallaan. Lisäksi ne sulkevat korvasi hyvin, jotta melunvaimennus toimii paremmin.


Erinomainen äänenlaatu

Erityisesti suunniteltu korkean retken ohjain tuottaa voimakkaan basson minimaalisella vääristymällä. Erittäin tehokkaalla vahvistimella on suuri dynaaminen alue, se tuottaa kristallinkirkkaan äänen ja pidentää myös akun käyttöikää. Adaptive EQ: lla musiikki viritetään automaattisesti korvien muotoon, joten ääni on aina yhtä täynnä.


Vielä vaikuttavampi

Applen suunnittelema H1-siru takaa minimaalisen ääniviiveen. Varren paineanturin avulla on helppo hallita musiikkia ja puheluita sekä vaihtaa aktiivisen melunvaimennuksen ja läpinäkyvyystilan välillä. Announce Messages with Siri -palvelun ansiosta voit saada viestisi luettua AirPod -laitteesi kautta. Äänen jakamisen avulla voit kuunnella samaa äänivirtaa toisen kanssa kahden AirPod -parin avulla. Pelaaminen, elokuvien katselu tai musiikin kuuntelu yhdessä ei ole koskaan ollut näin helppoa.


- Aktiivinen melunvaimennus Ääni, joka upottaa sinut täysin

- Läpinäkyvyystilassa kuulet jälleen, mitä ympärilläsi tapahtuu

- Erilaisia ​​istuvuuksia. Optimaalinen käyttömukavuus

- Verraton ääni. Kuten pitäisikin

Pikafaktat

  • H1
  • Bluetooth 5.0
  • 4.5h/24h
  • In-ear
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita

Tällä hetkellä chat-palvelumme on suljettu. Lähetä ystävällisesti sähköpostia, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Yritämme vastata kaikkiin kysymyksiin 24 tunnin sisällä. Ota yhteyttä .