Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tuote on lisätty ostoskoriin
product image

Apple iPad (2018) Wi-Fi + Cellular 128GB Tähtiharmaa

Siirry kassalle

Samankaltaiset tuotteet

Apple iPad (2018) Wi-Fi + Cellular 128GB Tähtiharmaa

(0)
Kirjoita arvostelu
Apple iPad (2018) Wi-Fi + Cellular 128GB Tähtiharmaa
Apple iPad (2018) Wi-Fi + Cellular 128GB Tähtiharmaa
621,79 €
Osta turvallisesti

- Turvallinen ostos CDON:illa. Lue lisää

  • Arvioitu toimitusaika
    5-15 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja CDON
  • 9,7-Tuuman Retina-näyttö
  • A10 Fusion-siru 64-bittisellä arkkitehtuurilla
  • Toimii nyt myös Apple- kynän kanssa
  • Sormenjälkilukija Touch ID
  • 10 tunnin akun kesto yhdellä ainoalla lataamisella

Kuten tietokone. Ja silti täysin erilainen.
Jos tietokone olisi keksitty tänään, miltä se näyttäisi? Siinä olisi tehoa selviytyä kaikista mahdollisista tehtävistä. Se olisi niin kannettava, että voisit ottaa sen mukaan kaikkialle. Ja niin intuitiivinen, että voit käyttää sitä aivan kuten haluat – koskettamalla, näppäimistöllä tai kynällä. Se olisi kuten tietokone, ja siltä täysin erilainen. Se olisi uusi iPad.

A10 Fusion-siru. Rakennettu suuria nopeuksia varten.
64-bittinen arkkitehtuuri. Neliytiminen muotoilu. Yli 3,3 miljardia transistoria. Tai selvällä suomella: iPad on uskomattoman nopea. Se soveltuu täydellisesti, kun haluat muokata videoita 4K- tarkkuudella, pelata pelejä, jotka vaativat paljon grafiikkaa tai kokea lisätyn todellisuuden viimeisimmät sovellukset.

Selviää helposti useista tehtävistä samanaikaisesti.
Aivan kuten sinä.
iPadissa on niin paljon tehoa, että se voi pyörittää useaa sovellusta samanaikaisesti. Voit siis työskennellä liikesuunnitelmiesi kanssa samalla, kun teet tutkimusta netissä ja soitat FaceTime-puheluita kollegoillesi. Se on vieläkin helpompaa kuin miltä se kuulostaa.

Lisätyn todellisuuden mukaansatempaavin kokemus.
Lisätty todellisuus (AR) on uusi tekniikka, joka nostaa esiin virtuaaliobjekteja käyttäjän näkemään kuvaan todellisesta maailmasta. Jokainen iPadin aspekti näytöstä prosessoritehoon, kameroihin ja liiketunnistimiin on muotoiltu tekemään AR-sovelluksista maagisempia, kuin koskaan aiemmin.

Apple Pencil. Mieti sitä. Saa se näytölle.
iPad on aina ollut hyvä apu ideoiden luomiseen ja niiden konkreettiseksi saamiseksi. Ja nyt voit tehdä kaiken uudella tavalla. Tee muistiinpanoja, maalaa akvarelleja tai kirjoita sopimus. Apple Pencil seuraa helposti liikkeitä ja saat tehtyä kaiken erittäin tarkasti pikselitarkkuudella. Käytät sitä yhtä luonnollisesti, kuin tavallista kynää, mutta voit myös tehdä sillä paljon enemmän, kuin tavallisella kynällä.

Ohut, kevyt, kestävä.
Ja kolmella loistavalla viimeistelyllä.
iPad painaa ainoastaan 469 grammaa ja on vain 7,5 mm paksu. Kuin tehty liikkeeseen. Se on rakennettu kestäväksi, jotta voit huoletta ottaa sen mukaan kaikkialle. Ja se on yhtä eleganttinen kun se on kannettavakin. Sitä löytyy hopeisena, avaruuden harmaana ja uudessa kultavärissä.

Retina-näyttö. Yhtä tyylikäs kuin käytettäväkin.
Koe kaikki mitä voitkaan tehdä iPadilla sen mukaansatempaavalta 9,7-tuuman Retina-näytöltä. Huolimatta siitä, kirjoitatko liiketoimintasuunnitelmaa tai maalaat mestariteosta, niin iPadin tilava näyttö tarjoaa sellaista tarkkuutta ja kirkkautta, että sinun on vain liikutettava sitä. Ja se on juuri se mikä on tarkoituskin.

Pyyhkäise, nipistä, paina. Niin yksinkertaista se on.
iPadin käyttäminen tuntuu täysin luonnolliselta, vaikka se olisikin ensimmäinen kerta. Multi-Touch-liikkeillä voit selata kuvia, muokata asiakirjoja ja organisoida tiedostojasi ainoastaan painamalla eleganttia 9,7 tuuman Retina-näyttöä.

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

Jos epäilet, että hintaa on muutettu virheellisesti ennen Black Friday -kampanjaa tai sen aikana, voit olla hintasankarimme ja ilmoittaa siitä meille täällä.
Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.