Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Toimitus ennen joulua? Näet tuotteen arvioidun toimitusajan kohdasta "Lisää ostoskoriin"
Apple iPhone SE 64GB (2. sukupolvi) Musta
Apple iPhone SE 64GB (2. sukupolvi) Musta
Apple iPhone SE 64GB (2. sukupolvi) Musta
Apple iPhone SE 64GB (2. sukupolvi) Musta
Apple iPhone SE 64GB (2. sukupolvi) Musta

1 / 5

Apple iPhone SE 64GB (2. sukupolvi) Musta

449 €
Apple iPhone SE 64GB (2. sukupolvi) MustaNiin paljon. Liian vähän.IPhone SE: n avulla saat tehokkaimman sirumme suosituimmassa muodossamme - kaikki edulliseen hintaan. Juuri sitä olet odottanut.iPhone 11 Pro soitti. Ja haluan hänen sirunsa takaisin.A
  • Snabb Leverans
  • 14 dagars öppet köp
  • Säkra betalningar
Lue lisää

Apple iPhone SE 64GB (2. sukupolvi) MustaNiin paljon. Liian vähän.

IPhone SE: n avulla saat tehokkaimman sirumme suosituimmassa muodossamme - kaikki edulliseen hintaan. Juuri sitä olet odottanut.


iPhone 11 Pro soitti. Ja haluan hänen sirunsa takaisin.

Annoimme sille aivot iPhone 11 Prosta ja muodon iPhone SE: stä. A13 Bionic on kaikkien aikojen nopein siru älypuhelimessa. Niin se vain on. Kaikki sujuu nopeasti ja sujuvasti – sovellusten käynnistämisestä uusimpien pelaamiseen ja uusien tapojen tutkimiseen lisätyn todellisuuden käyttöön.


Sano munakas. Olet muotokuvatilassa.

Kehittyneessä kamerajärjestelmässä, jossa on A13 Bionic, on muotokuvatila, joka tekee taustasta silmiinpistävän epäselvän ja korostaa kuvan henkilöä. Se toimii jopa selfietä ottaessa.


Kentän syvyys. Yksinkertaisella liukusäätimellä voit hämärtää taustan haluamani mukaan joko kuvan ottaessa tai sen jälkeen.


Muotokuvan valo. Valitse kuudesta ammattimaisesta studiotehosteesta ja säädä sitten kirkkautta, jotta henkilö näkyy parhaassa mahdollisessa valossa.


Päästä valo sisään. Ja varjot. Ja ääriviivat.

Älykäs HDR on nyt tullut entistä paremmaksi kasvojen tunnistamisessa ja myös kirkastaa sitä älykkäästi niin, että ääriviivat ja ihon sävyt näyttävät luonnollisemmilta. Se tuo esiin myös hienovaraisia yksityiskohtia kohokohdissa ja varjoissa taustalla. Jotta kaikki kuvan osat näyttäisivät upeilta.


Kuvittele HD-video. Kertaa neljä.

4K-video tarjoaa neljä kertaa enemmän yksityiskohtia kuin HD-video 1080p: ssä. Laajennettu dynaaminen alue tuo esiin lisää yksityiskohtia kohokohdissa ja varjoissa.


Koti, suloinen kotinappi.

Touch ID avaa iPhonen lukituksen ja kirjaa sisään sovelluksiin nopeasti ja turvallisesti. Voit käyttää sitä myös apple paylla maksamiseen, kun olet juonut kahvia, ladannut apin tai ostanut uudet lenkkarit verkosta. Kaikki saamatta luottokorttia.


Selviää roiskeista, roiskeista, tippumista ja roiskeista.

IPhone SE on vedenkestävä jopa 1 metrin syvyydessä 30 minuutin ajan.1 Se ei myöskään pelkää kahvia, teetä tai soodaa. Entä pöly? Ei se mitään.


Akun kesto riittää sarjamaratonille.

Hauskuus ei lopu koskaan. iPhone SE: n avulla voit katsella videota jopa 13 tuntia yhdellä latauksella.2 Kun sinun on vihdoin ladata se, aseta se vain langattomalle latausalustalle. Voit myös liittää sen 18W-pikalataussovittimeen, joka lataa akun nollasta 50 prosenttiin 30 minuutissa.3


Kuunnelkaa yhdessä.

Voit kuunnella samaa soittolistaa kuin ystävä pariliittämällä kaksi AirPods- tai Beats-kuulokesarjaa samaan iPhoneen.5


Kaksi sim-korttia, kaksi numeroa.

ESIM-korttien kaksoiskortit mahdollistavat työnumeron ja yksityisen puhelinnumeron saaminen samaan iPhoneen.6

Pikafaktat

  • Snabb Leverans
  • 14 dagars öppet köp
  • Säkra betalningar
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä