Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Apple MacBook Air 256GB M1, 8-core CPU, 7-core GPU Gold
Apple MacBook Air 256GB M1, 8-core CPU, 7-core GPU Gold
Apple MacBook Air 256GB M1, 8-core CPU, 7-core GPU Gold
Apple MacBook Air 256GB M1, 8-core CPU, 7-core GPU Gold

1 / 4

Apple MacBook Air 256GB M1, 8-core CPU, 7-core GPU Gold

1196,90 €
MacBook Air 13 M1 2020 -kannettava on varustettu hämmästyttävällä M1-sirulla, joka tarjoaa raakaa suorituskykyä pitäen kuitenkin laitteen akkukeston pitkänä. Kannettavassa ei ole tuulettimia, joten se on erittäin hiljainen. 13” Retina-näyttö tarjoaa
Lue lisää

MacBook Air 13 M1 2020 -kannettava on varustettu hämmästyttävällä M1-sirulla, joka tarjoaa raakaa suorituskykyä pitäen kuitenkin laitteen akkukeston pitkänä. Kannettavassa ei ole tuulettimia, joten se on erittäin hiljainen. 13” Retina-näyttö tarjoaa mahtavan kuvanlaadun, eloisat värit ja terävän tekstin.

Kotelo
Alumiininen MacBook Air on vain 1,61 cm paksuinen ja ainoastaan 1,29 kg painoinen. Näin ollen se sujahtaa vaivattomasti laukkuusi tai reppuusi vaivatonta kuljettamista varten.

Apple M1 -järjestelmäsiru
Macbook Air -kannettavassa on kahdeksanytimisellä prosessorilla ja näytönohjaimella varustettu Apple M1 -järjestelmäsiru, joka on valmistettu vallankumouksellista 5nm prosessia hyödyntäen. Tämän ansiosta siihen on voitu sisällyttää jopa 16 miljardia transistoria, jotka takaavat äärimmäisen suorituskyvyn ja energiatehokkuuden. Sen ominaisuuksiin lukeutuu myös Neural Engine sekä yhteismuisti, jonka ansiosta yksittäiseen välimuistiosioon pääsee käsiksi nopeasti. Järjestelmä siru takaa salamannopean kuva- ja videomuokkauksen sekä renderöinnin, mutta lisäksi se tarjoaa suorituskykyä pelaamiseen. Jäähdytysjärjestelmä ei käytä tuulettimia, joten laite pysyy hiljaisena ja sen akkukesto pitkänä.

Retina-näyttö
13,3” Retina-näytön IPS-paneelissa on yli neljä miljoonaa pikseliä, joten yksittäistä pikseliä ei voi nähdä paljain silmin. Korkeampi kontrasti ja laajempa väriavaruus mahdollistavat uskomattoman väritoiston, jota esimerkiksi ammattivalokuvaajat ja graafiset suunnittelijat varmasti arvostavat. True Tone -teknologia säätää näytön valkotasapainoa ympäristöön ja valaistukseen sopivaksi, joten näytöltä lukeminen on yhtä luonnollista kuin fyysiseltä paperiltakin. Huippuohuet kehykset vähentävät katselua häiritseviä tekijöitä ja mahdollistavat laitteen pienemmän fyysisen koon.

Näppäimistö ja kosketuslevy
Taustavalaistu Magic Keyboard -näppäimistö on suunniteltu tarjoamaan tasainen ja luotettava vaste jokaisella painalluksella. Kookas Force Touch -kosketuslevy tukee kosketusherkkiä toimintoja, pikakelausta, monikosketuseleitä ja Force-klikkausta.

Touch ID
Näppäimistön oikeaan yläkulmaan sijoitettu Touch ID -tunnistin tunnistaa sormenjälkesi ja avaa MacBookisi lukituksen turvallisesti. Voit myös käyttää sitä maksujen hyväksymiseen Apple Payssa. Tunnistin käyttää Secure Enclave -lisäprosessoria, joka takaa luotettavan tiedostojen salauksen lennosta, turvallisen käynnistyksen, sujuvamman SSD-muistin hallinnan ja laajemmat mahdollisuudet Siri-ääniohjaukselle.

Thunderbolt/USB 4.0
MacBook Airissa on kaksi käännettävää Thunderbolt-porttia jopa 40 Gbps tiedonsiirtonopeudella. Ne toimivat monitoimisena siltana MacBook Air -kannettavan ja ulkoisten laitteiden välillä. Ne tukevat DisplayPort-videolähtöä yhdellä ulkoisella 6K-näytöllä 60 Hz taajuudella tai kahdella ulkoisella 4K DCI-näytöllä niin ikään 60 Hz taajuudella.

macOS Big Sur
Seuraavan sukupolven macOS Big Sur -käyttöjärjestelmä on suunniteltu tekemään laitteen käytöstä intuitiivisempaa ja mahdollistamaan kaiken sen potentiaalin hyödyntämisen. Lukuisat pienet parannukset edelliseen käyttöjärjestelmään verrattuna tekevät Mac-järjestelmästä entistä miellyttävämmän ja käyttäjäystävällisemmän. Safari ja Notes -ohjelmistojen parannukset tekevät päivittäisistä toimenpiteistä helpompia, kun taas Apple Music ja Apple TV parantavat entisestään laitteen soveltuvuutta viihdekäyttöön.

Muut ominaisuudet
- 256 GB SSD-muisti
- Kaksi USB 4/Thunderbolt-liitäntää
- Huippunopea WiFi-ax, Bluetooth 5
- 720p FaceTime HD -kamera parannellulla Apple M1 -kuvaprosessoinnilla
- Jopa 18 tunnin akkukesto
- Stereokaiuttimet, kolmoismikrofonit
- 3,5 mm ääniliitäntä
- Ympäröivän valon tunnistin
- Mukana 30 W USB-C-virtajohto ja USB-C-latauskaapeli (2 m)

0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä