Palaa ylös
Dagens deals

Kampanjaan

Apple Pencil, 2. sukupolvi
Apple Pencil, 2. sukupolvi

1 / 2

Apple Pencil, 2. sukupolvi

147,71
152 €
Apple Pencil 2. sukupolvi Apple Pencil (2. sukupolvi) on täydellinen työkalu maalaamiseen, merkitsemiseen tai luonnosteluun. Kynä tuntuu aivan tavalliselta kynältä ja istuu mukavasti kädessä. Kynä on kehitetty iPad Airille/iPad Prolle, ja se kiin
  • Snabb Leverans
  • 14 dagars öppet köp
  • Säkra betalningar
Lue lisää

Apple Pencil 2. sukupolvi

Apple Pencil (2. sukupolvi) on täydellinen työkalu maalaamiseen, merkitsemiseen tai luonnosteluun. Kynä tuntuu aivan tavalliselta kynältä ja istuu mukavasti kädessä. Kynä on kehitetty iPad Airille/iPad Prolle, ja se kiinnittyy magneettisesti laitteeseen, kun haluat ladata sitä. Laitepari automaattisesti Apple iPadin kanssa.

Upouusi saumaton muotoilu

Uusi Apple Pencil on suunniteltu tarjoamaan käyttäjälle entistä enemmän toimintoja ja käyttömukavuutta. Kynässä ei ole irtonaisia osia, ja sitä on helppo käsitellä ja säilyttää. Voit myös kaivertaa Apple Pencil jotta voit tehdä kynästä täysin ainutlaatuisen!

Lataa magneettifunktiolla

Apple Pencil (Gen 2) latautuu, kun painat iPadin magneettista osaa. Muodostaa myös automaattisesti laiteparin laitteen kanssa. Voit myös ladata Apple Pencilin samalla time.as lataat iPad Pro.

Mukauta käyttöä

Napsauta mitä tahansa näytön kohtaa ja aseta eniten käyttämäsi työkalut helppoa käyttöä varten. Tee muistiinpanoja suoraan sähköposteissa, maalaa akvarelli, luonnostele piirustus tai ota kuvakaappauksia - tässä on monia mahdollisuuksia! Lisää sovelluksia App Storesta luodaksesi vielä enemmän käyttömahdollisuuksia.

Muista huolehtia uudesta kynästäsi hankkimalla hyvä kotelo. Nyt voit ostaa Applen penaali kanssamme.

COMPATIBLE WITH

iPad Pro 12.9" (3. sukupolvi)

iPad Pro 11-tuumainen

iPad Air10.9" (4. sukupolvi)

Pikafaktat

  • Snabb Leverans
  • 14 dagars öppet köp
  • Säkra betalningar

Tuotetiedot

EAN 0190198893376
Valmistajan tuotenumero MU8F2ZM/A
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja