Asus GT-AC5300

Asus GT-AC5300
Lähetä ystävälle
€ 478.95
alk 19 € /kk
Säästä uusi toivelista
Valitse koko ennen kuin lisäät tuotteen ostoskoriin.

Arvioitu toimitusaika:  3-6 arkipäivää

Tuotteen myy CDON.COM

Tämän tuotteen toimittaa CDON.COM.
Liity ohjelmaan CDON+ ja osta tämä tuote postikuluitta

ROG Rapture

Langaton AC5300 Tri-Band -pelireititin

 • Hallinnoi verkkoympäristöä – ROG Gaming Center tarkkailee pelaamisen kannalta tärkeimpiä asioita ja optimoi verkon pelikäyttöön sopivaksi
 • Välitön parannus pelaamiseen – ROG Game Boost ja Gaming-liitännät priorisoivat tietoliikenteen pelikäytössä
 • Ensiluokkaista tietoturvallisuutta – Neutralisoi uhat ennen kuin ne saastuttavat verkkoympäristösi
 • PC-tason suoritin – äärimmäistä suorituskykyä vaativimpiin käyttöskenaarioihin
 • Parhaat komponentit – Tri-band 802.11ac Wi-Fi, 8x Gigabit LAN-liitännät ja 2 huippunopeaa USB 3.0 -liitäntää


 

ROG GAMING CENTER: HALLINNOI VERKKOYMPÄRISTÖÄSI

Pelikäyttöön suunniteltu ROG Rapture GT-AC5300 –reititin tekee pelaamisesta entistäkin sulavampaa. Se sisältää lukuisia pelaamista optimoivia ominaisuuksia, jonka lisäksi se tarjoaa ensiluokkaiset Wi-Fi –nopeudet ja luokkansa parhaat tietoturvaominaisuudet. ROG Gaming Center –käyttöliittymä tarjoaa helpot kontrollit laitteen kaikkiin ominaisuuksiin. Game Dashboard –toiminnon avulla pystyt seuraamaan kaikkia yhteyksiä reaaliajassa ja IPS (Intrusion Prevention System) ja Game Boost –toiminnot auttavat parantamaan tietoturvaa ja priorisoimaan tietoliikennettä pelikäytössä. Muita palkittuja ominaisuuksia ovat mm. Gamers Private Network® yhteistyössä WTFast®:n kanssa, Wi-Fi Radar, Game Radar sekä VPN Fusion.


 

KOLMINKERTAISET PARANNUKSET PELAAMISEEN

 • Taso 1 – Optimoidut liitännät pelikäyttöön

ROG Rapture GT-AC5300 on varustettu kahdella LAN-liitännällä, jotka on optimoitu erityisesti pelikäyttöön. Kaikki näiden liitäntöjen kautta kulkeva data on ensimmäisenä prioriteeteissä, joten niihin liitttäessäsi saavutat aina parhaan mahdollisen yhteyden pelaamiseen!

 

 • Taso 2 – Game Boost

Game Boost analysoi tietoliikennettä ja priorisoi pelikäyttöön tarkoitettua dataa, jonka ansiosta saat sulavimman pelikokemuksen koskaan. Game Boost voidaan aktivoida yhdellä klikkauksella Gaming Center –käyttöliittymästä ja se tukee kaikkia suurimpia konsoleita, kuten PS3™, PS4™, PS4™ Pro, PlayStation® Vita , Wii U™, Nintendo 3DS™ and Xbox One® -konsoleita.

 • Taso 3 – Gamers Private Network®

ROG Rapture GT-AC5300 on varustettu sisäänrakennetulla tuella Gamers Private Network® -palveluun, joka tarjoaa optimoidut yhteydet pelipalvelimille, minimoiden turhan lagin jokaisessa tilanteessa.


 

ENSILUOKKAISTA TIETOTURVAA

ROG Rapture GT-AC5300 on myös varustettu Game IPS (Intrusion Prevention System) –ominaisuudella, joka on toteutettu yhteistyössä Trend Micro™:n kanssa. Sen avulla pystyt neutralisoimaan kaikki verkkoympäristöäsi koskevat uhat ennen kuin ne ehtivät saastuttaa koneesi. Vaikka tietokoneesi perinteiset virusturvaohjelmistot eivät olisi päällä – esimerkiksi pelipalvelimille päästäksesi – Game IPS suojaa silti verkkoympäristöäsi aktiivisesti.


 

PELAAMISTA JA VPN:ÄÄ SAMANAIKAISESTI

Mikäli olet kyllästynyt siihen, että VPN:ään yhdistäminen heikentää suorituskykyä pelikäytössä, meillä on vastaus siihen. ROG Rapture GT-AC5300 on varustettu ainutlaatuisella VPN Fusion –tekniikalla, jonka avulla pystyt käyttämään VPN:ää ja perinteistä internet-yhteyttä samanaikaisesti!


 

OMA WI-FI –KAISTA PELIKÄYTTÖÖN

Wi-Fi –reititin, joka on suunniteltu täysin pelaamisen ehdoilla? Nyt se on täyttä totta: Tri-Band –tekniikalla varustetun ROG Rapture GT-AC5300:n pystyt helposti allokoimaan yhden 5 GHz kaistan toimimaan ainoastaan pelikäytössä, joten muita kaistoja kuormittavat yhteydet eivät haittaa pelaamista lainkaan.


 

PARHAAT KOMPONENTIT PELIKÄYTTÖÖN

ROG tietää paremmin kuin hyvin, mitä pelaajat tarvitsevat: ROG Rapture GT-AC5300 on varustettu pelikäyttöön optimoiduilla komponenteilla, joiden ansiosta se on valmis ankarimpiinkin haasteisiin. Kahdeksan Gigabit LAN –liitäntää mahdollistavat kaikkien tarvitsemiesi laitteiden liittämisen siihen langallisesti ja kaksi huippunopeaa USB 3.0 –liitäntää toimivat vaikkapa USB-kiintolevyjen kanssa.


 

TEHOKAS 1.8 GHZ NELIYDINSUORITIN

Luokkansa johtava reititin tarvitsee myös luokkansa johtavan suorittimen, joten varustimme ROG Rapture GT-AC5300:n 1.8GHz 64-bittisellä neliydinsuorittimella, joka tarjoaa enemmän kuin tarpeeksi suorituskykyä vaativimpiinkin askareisiin. 


 

LYÖMÄTÖN KANTAMA

Wi-Fi on mahtava ominaisuus, mutta sen tarvitsee myös yltää kaikkiin laitteisiisi täydellä nopeudella. ROG Rapture GT-AC5300 on varustettu ainutlaatuisella RangeBoost-tekniikalla, joka parantaa laitteen Wi-Fi –signaalien kantamaa merkittävästi verrattuna kilpailijoihin. Voit vihdoinkin päättää itse, missä haluat pelata – ilman viivettä.


 

 


Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Tuotemerkki ASUS
Wireless Network true
Data Link Layer Ethernet, FastEthernet, GigabitEthernet, IEEE802.11n, IEEE802.11ac, IEEE802.11b, IEEE802.11a, IEEE802.11g
Number Of LAN Ports 8
Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Arvostelujen määrä: 0 Keskiarvosana: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Vakuutusehdot

 • Korjaus tai korvaava tuote vastaavalla suorituskyvyllä.
 • Korvaus johtuen äkillisistä, odottamattomista ja ulkoisista tapahtumista, kuten putoaminen, ruhjoutuminen, kosteus/vesi, salamanisku/ukkonen/jännitepiikki.
 • Korvaus toimintahäiriöistä, joita takuu tai reklamaatio-oikeus eivät korvaa.
 • Matkapuhelimissa omavastuu on 39 €. Muiden tuotteiden kohdalla vakuutus on voimassa ilman omavastuuta.

Lue täydet vakuutusehdot

TUOTEVAKUUTUS CDON

}

Lähetä ystävälle

Osamaksu

Tämän tuotteen osamaksuvaihtoehdot ovat:

 • 87 € /kk - 6 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)
 • 46 € /kk - 12 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)
 • 19 € /kk - 36 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)

Kustannusarvio ei sisällä avausmaksua tai käsittelykuluja

Klikkaa Osta-nappia ja valitse osamaksuvaihtoehto kassalla.

Lisätietoja »