Asus ROG Maximus VIII Ranger

Asus ROG Maximus VIII Ranger
Lähetä ystävälle
€ 189.90 Väliaikaisesti loppu

-12%

Ovh. € 215.95

Tuotteen myy CDON.COM

Aktivoi tilanteen seuranta antamalla sähköpostiosoitteesi ja klikkaa lähetä. Saat ilmoituksen sähköpostiosoitteeseesi kun tuote on tilattavissa

 • Postikuluitta

ROG Maximus VIII Ranger

Huikea emolevy pelikokoonpanoihin ja ylikellotukseen

 • 5-suuntainen optimointi: automaattinen järjestelmän optimointi. Sisäänrakennettu yhteys vesijäähdytysjärjestelmille.
 • ASUS Pro Clock Technology: Itsenäinen BCLK suunniteltu erityisesti 6. sukupolven Intel® -suorittimille.
 • Turvallinen suorittimen asennus ASUSin ainutlaatuisilla asennustyökaluilla.
 • Ainutlaatuinen äänentoisto SupremeFX-tekniikalla, sulavat yhteydet Intel® Gigabit LAN-liitännällä ja GameFirst III –ohjelmisto.
 • Varustettu USB 3.1 –liitännöillä – sekä A- että C-tyypit.


5-suuntainen optimointi

5-suuntainen optimointi huolehtii kaikista monimutkaisista asetuksista yhdellä napinpainalluksella. Se optimoi järjestelmän viittä tärkeintä ominaisuutta reaaliajassa – saat eniten irti suorittimestasi sekä energiatehokkuudesta, virtalähteen hallinnoinnista, jäähdytyksestä ja tuulettimien profiileista sekä verkkoympäristön ja äänentoiston asetuksista perustuen eniten käyttämiisi ohjelmistoihin tai peleihin. 5-suuntainen optimointi pitää huolen siitä, että järjestelmäsi toimii vakaasti ja tehokkaasti jokaisessa käyttötilanteessa!

FAN Xpert 3

Fan Xpert 3 –tekniikan avulla pystyt hallinnoimaan 4-pinnisiä PWM ja 3-pinnisiä DC-tuulettimia kätevän käyttöliittymän kautta. Ohjelmisto hallinnoi jokaista tuuletinta yksilöllisesti, taaten parhaan mahdollisen energiatehokkuuden sekä jäähdytyksen emolevyyn sisäänrakennettujen lämpösensorien avulla. Jokainen tuuletin pyörii sille optimoidulla tehokkuudella automaattisesti. Emolevyssä on myös sisäänrakennettu 4-pinninen liitäntä vesijäähdytysjärjestelmille.


ASUS Pro Clock Technology

ASUSin ainutlaatuinen BCLK on suunniteltu erityisesti Intel Skylake –suorittimille ja se mahdollistaa jopa yli 400MHz ylikellotuksen vakaasti. Tämä uusi tekniikka työskentelee yhdessä ASUS TurboV Processing Unitin (TPU) kanssa, säätäen virtalähdettä, mahdollistaen parhaan mahdollisen suorituskyvyn ja vakauden ylikellotukseen.


Turvallinen suorittimen asennus

Jotta pystyimme tekemään suorittimen asennuksen emolevyymme mahdollisimman turvalliseksi, olemme suunnitelleet erityisen työkalun, jonka avulla suoritin saadaan paikoilleen heti asennuksen alussa. Taipuneet pinnit ovat yksi suurimmista murheenkryyneistä suorittimen asennuksessa, mutta ASUSin ainutlaatuisen menetelmän ansiosta sinun ei tarvitse huolehtia siitä.


SupremeFX 2015

Me ASUSilla tiedämme, kuinka tärkeää virheetön äänentoisto on niin pelatessa kuin multimediaa toistettaessakin. Tämän johdosta olemme panostaneet huikeasti luodaksemme täysin ainutlaatuisen äänimaailman emolevyillemme – SupremeFX-äänentoiston. Viimeisimmät eristysmenetelmät minimoivat elektromagneettista häirintää (EMI); huippuluokkaiset komponentit tuottavat alan parhaan äänentoiston, niin erillisellä äänikortilla kuin ilmankin. Dynaaminen kuulokevahvistin tukee ammattilaistason kuulokkeita jopa 600 Ohmin impedanssiin asti. 


Surffaa sulavasti Intel Gigabit LAN-portin avulla

Maximus VIII Ranger on varustettu viimeisimmällä Intel® Ethernet-liitännällä, joka mahdollistaa nopeimman ja sulavimman pelielämyksen verkossa. Intelin LAN tarjoaa kaksi suurta etua: pienentämällä suorittimen kuormitusta sekä mahdollistamalla poikkeuksellisen korkeat TCP- ja UDP-suoritustehot. Tämä tekniikka vähentää suorittimen kuormitusta merkittävästi, jolloin sinulla jää enemmän tehoa käytettäväksi peleihin ja ohjelmistoihin!

LANGuard

ASUS LANGuard-tekniikka parantaa signaalin vahvuutta sekä tarjoaa suojaa verkkoympäristölle komponenttitasolla. Ainutlaatuinen EMI-suojaus mahdollistaa vakaan yhteyden joka tilanteessa.


Huikean kattavat liitäntämahdollisuudet

Maximus VIII Ranger on varustettu kattavalla liitäntävalikoimalla, niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. Uusimman sukupolven USB 3.1 –portit (sekä A- että C-tyypit) mahdollistavat jopa 10 Gbit/s tiedonsiirtonopeudet, jonka lisäksi ne ovat luonnollisesti täysin taaksepäin yhteensopivia aiemman sukupolven USB 2.0- tai 3.0-laitteiden kanssa. ASUSin yksinomaisella USB 3.1 Boost-tekniikalla USB 3.1:n suorituskyky paranee vielä entisestään!

Lue lisää ASUS ROG Maximus VIII Ranger -emolevystä tästä.Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Tuotemerkki ASUS
Socket Type LGA1151
Emolevyn malli ATX
Internal Memory Type DDR4 SDRAM
Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Arvostelujen määrä: 0 Keskiarvosana: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Vakuutusehdot

 • Korjaus tai korvaava tuote vastaavalla suorituskyvyllä.
 • Korvaus johtuen äkillisistä, odottamattomista ja ulkoisista tapahtumista, kuten putoaminen, ruhjoutuminen, kosteus/vesi, salamanisku/ukkonen/jännitepiikki.
 • Korvaus toimintahäiriöistä, joita takuu tai reklamaatio-oikeus eivät korvaa.
 • Matkapuhelimissa omavastuu on 39 €. Muiden tuotteiden kohdalla vakuutus on voimassa ilman omavastuuta.

Lue täydet vakuutusehdot

TUOTEVAKUUTUS CDON

}

Lähetä ystävälle

Osamaksu

Tämän tuotteen osamaksuvaihtoehdot ovat:

 • 41 € /kk - 6 kk, 0% korko (€ 29.95 avausmaksu, € 3.95 käsittelykulut)
 • 23 € /kk - 12 kk, 0% korko (€ 39.95 avausmaksu, € 3.95 käsittelykulut)
 • 13 € /kk - 36 kk, 14.95% korko (€ 39.95 avausmaksu, € 3.95 käsittelykulut)

Kustannusarvio ei sisällä avausmaksua tai käsittelykuluja

Klikkaa Osta-nappia ja valitse osamaksuvaihtoehto kassalla.

Lisätietoja »