Asus ROG Strix Flare Cherry MX Red (Nordic)

Lähetä ystävälle
€ 179
alk 7 € /kk
Säästä uusi toivelista
Valitse koko ennen kuin lisäät tuotteen ostoskoriin.

Arvioitu toimitusaika:  3-6 arkipäivää

Tuotteen myy CDON.COM

Tämän tuotteen toimittaa CDON.COM.
Liity ohjelmaan CDON+ ja osta tämä tuote postikuluitta

ROG Strix Flare

 

MEKAANISET CHERRY MX RGB -KYTKIMET

Cherry MX RGB -kytkimillä varustettu ROG Strix Flare takaa tarkan mekaanisen tuntuman, jota pelaajat ja muut aktiivikäyttäjät arvostavat. Saksassa valmistetut premium-kytkimet tunnetaan optimaalisista painallusominaisuuksistaan ja erinomaisesta vasteestaan jokaisella painalluksella.

YKSILÖITÄVÄ VALAISTU TUNNUSLAATTA

Oma näppäimistösi, oma tunnuksesi. Suunnittele ja luo oma yksilöllinen tunnuslaattasi käyttämällä mukana toimitettavaa tyhjää akryylilaattaa ja aseta laatta suoraan näppäimistöön, jossa se hehkuu Auran väreissä. Voit myös korostaa ROG-ylpeyttäsi käyttämällä valmiiksi asennettua ROG-laattaa. Kyseessä on sinun näppäimistösi – näytä siis oma tyylisi!

ERILLISET MEDIANÄPPÄIMET PELAAJILLE

Hallitse ääniasetuksia helposti poistumatta pelistä tai irrottamatta oikeaa kättäsi liipaisimelta. Erilliset medianäppäimet ja tasaisesti vieritettävä äänenvoimakkuuspyörä sijaitsevat näppäimistön vasemmassa yläreunassa, joten voit käyttää niitä kätevästi vasemmalla kädellä.

 

IRROTETTAVA RANNETUKI

Pehmeä rannetuki tarjoaa lisätukea ja mukavuutta, ja jos et tarvitse sitä, se on helppo irrottaa näppäimistöstä. Rannetuki kiinnitetään näppäimistön pohjassa oleviin pieniin uriin, joten Strix Flare näyttää yhtä hyvältä tuen kanssa kuin ilmankin.

USB-LÄPIMENO

ROG Strix Flare -näppäimistön takana olevaan kätevään USB-läpimenoporttin avulla voit liittää helposti pelihiiren, kuulokemikrofonin tai muita laitteita.

AURA RGB SYNC

Tuo pelaamiseen tyyliä eloisalla näppäinkohtaisella taustavalaistuksella ja molemminpuolisella pohjahehkulla, joka ulottaa valaistuksen myös näppäimistön ulkopuolelle. Aura Sync -toiminnon ansiosta käytettävissäsi ovat koko värispektri ja monet dynaamiset valotehosteet, joilla voit tehdä näppäimistöstä ainutlaatuisen. Lisäksi voit synkronoida Strix Flaren valaistuksen Aura-ekosysteemin kanssa, jolloin saat peliympäristösi todella hehkumaan.

AURA SDK

ASUS Aura SDK:n avulla kehittäjät saavat parhaan hyödyn tietokonetarvikkeiden laajasta Aura Sync -ekosysteemistä. SDK mahdollistaa järjestelmän ja oheislaitteiden valaistuksen monipuolisilla toiminnoilla, jotka tuovat näyttävän RGB-valaistuksen peleihin ja ohjelmistoihin. Pelitehosteet, hälytykset ja ääni voidaan esittää Aura-yhteensopivan laitteiston kautta, jolloin hienovaraiset tai häikäisevät visuaaliset tehosteet laajentavat pelikokemusta.

ROG ARMOURY II

ROG Armoury II on edistyksellinen ajuripohjainen ohjelmisto, joka laajentaa hallittavuutta mutta vähentää järjestelmäresurssien käyttöä. Kätevässä käyttöliittymässä voit mukauttaa ROG Strix Flaren omaan pelityyliisi luomalla profiileja, säätämällä värejä ja valotehosteita, kohdistamalla näppäimiä, tallentamalla makroja ja monilla muilla tavoilla. Voit jopa seurata ja analysoida laitteistotilastoja pelin aikana.

 
Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Tuotemerkki ASUS
Taustavalaistu näppäimistö true
Näppäimistötekniikka Mechanical
Compatible Platform PC
Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Arvostelujen määrä: 0 Keskiarvosana: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Vakuutusehdot

  • Korjaus tai korvaava tuote vastaavalla suorituskyvyllä.
  • Korvaus johtuen äkillisistä, odottamattomista ja ulkoisista tapahtumista, kuten putoaminen, ruhjoutuminen, kosteus/vesi, salamanisku/ukkonen/jännitepiikki.
  • Korvaus toimintahäiriöistä, joita takuu tai reklamaatio-oikeus eivät korvaa.
  • Matkapuhelimissa omavastuu on 39 €. Muiden tuotteiden kohdalla vakuutus on voimassa ilman omavastuuta.

Lue täydet vakuutusehdot

TUOTEVAKUUTUS CDON

}

Lähetä ystävälle

Osamaksu

Tämän tuotteen osamaksuvaihtoehdot ovat:

  • 33 € /kk - 6 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)
  • 18 € /kk - 12 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)
  • 7 € /kk - 36 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)

Kustannusarvio ei sisällä avausmaksua tai käsittelykuluja

Klikkaa Osta-nappia ja valitse osamaksuvaihtoehto kassalla.

Lisätietoja »