Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tuote on lisätty ostoskoriin
product image

Asus ZenWiFi AC CT8 (2-pack)

Siirry kassalle

Samankaltaiset tuotteet

Asus ZenWiFi AC CT8 (2-pack)

(0)
Kirjoita arvostelu

Black Friday

-27%
Asus ZenWiFi AC CT8 (2-pack)
Asus ZenWiFi AC CT8 (2-pack)
Asus ZenWiFi AC CT8 (2-pack)
Asus ZenWiFi AC CT8 (2-pack)
Asus ZenWiFi AC CT8 (2-pack)
Asus ZenWiFi AC CT8 (2-pack)
Asus ZenWiFi AC CT8 (2-pack)
Asus ZenWiFi AC CT8 (2-pack)
Asus ZenWiFi AC CT8 (2-pack)
Asus ZenWiFi AC CT8 (2-pack)
Asus ZenWiFi AC CT8 (2-pack)
285 €
Suositeltu hinta: 389 €
Osta turvallisesti

- Turvallinen ostos CDON:illa. Lue lisää

  • Varastosaldo: Löytyy varastolta
    Arvioitu toimitusaika
    1-4 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja CDON

Sisältyy kampanjaan:

Black Friday Black Friday - Lelut
  • 2-pack

ASUS ZenWiFi CT8 AC är ett högpresterande WiFi-system för hela hemmet som kombinerar snabb och stabil trådlös prestanda tillsammans med en enkel installation, konfiguration och en tidlöst elegant design.
ZenWiFi AC har en fyrkärnig processor för så bra raft som möjligt. Det vertikala chassit har en speciellt utformade antenner och kretskort som optimerar WiFi-signalstyrka och ger bättre luftflöde, vilket håller routern sval och gör den pålitlig i alla användningsområden.

Grym prestanda med quad-core-processor och ny design på antenner
ZenWifi har en smart design och optimerad 45° placering på de interna antennerna vilket dramatiskt förbättrar täckning, hastighet och stabilitet.

Med en fyrkärnig processor har ZenWiFi all kraft de behöver för att tillgodose behovet i alla nätverk.

Uppdaterad AiMesh-teknik gör installationen av mesh-nätverket otroligt enkelt men samtidigt erbjuds avancerade kontroller och inställningar för den som vill konfigurera nätverket efter speciella behov.

Med dubbla kylflänsar, luftinsläpp och luftutsläpp på sidorna håller sig routern sig sval även under belastning för att kunna fortsätta leverera stabilt nätverk till alla enheter.

Täcker stort område
ZenWiFi AC innehåller två stycken ASUS AC3000-routrar som tillsammans täcker upp till 500 kvadratmete. Med sin utökade täckning, samt tri-band med konfigurerbar back-haul-teknik kommer du att njuta av en supersnabb, pålitlig och säker WiFi-anslutning, oavsett om du är i vardagsrummet eller ute i trädgården.

Enkel installation och övervakning
Installationen av ZenWiFi görs enkelt i tre steg tillsammans med den smarta appen du laddar ner via App Store eller Google Play. Appen gör även att du som administratör och ägare av nätverket får en bra överblick med säkerhetsfunktioner och kontroller för att konfigurera ingående och utgående trafik, användare, gästnätverk och mycket mer.

Ai-Mesh
AiMesh är en flexibel och skalbar lösning som gör att du kan blanda olika ASUS-routermodeller för att utöka ditt mesh WiFi-system. När du behöver mer täckning eller vill ha ny funktionalitet, lägg bara till en annan kompatibel router till ditt AiMesh-nätverk när som helst.

Fördelen med Mesh
Med ett traditionellt WiFi måste du manuellt byta till den bästa WiFi-källan när du förflyttar dig mellan rummen eller våningar. Det är dock svårt att säga vilken källa som ger bäst signal. Men, med ZenWiFi och AiMesh ansluter dina enheter automatiskt  till enheten med den starkaste WiFi-signalen, oavsett var i huset du befinner dig. WiFi har aldrig varit enklare.

Säker surf
Alla som surfar utsätts för risker och faror varje gång man går online. ZenWiFi innehåller AiProtection Pro med avancerade föräldrakontroller för att ge dig full kontroll med riktigt bra säkerhet för ditt hemnätverk. Med en bra och enkelt översikt av onlineupplevelsen för varje familjemedlem och varje enhet via mobilappen kan du känna dig trygg i att din data och dina enheter är säkra.

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

Jos epäilet, että hintaa on muutettu virheellisesti ennen Black Friday -kampanjaa tai sen aikana, voit olla hintasankarimme ja ilmoittaa siitä meille täällä.
Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.