Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Audio Pro D-1 Dusk Grey BT
Audio Pro D-1 Dusk Grey BT
Audio Pro D-1 Dusk Grey BT
Audio Pro D-1 Dusk Grey BT
Audio Pro D-1 Dusk Grey BT

1 / 5

Audio Pro D-1 Dusk Grey BT

349 €
Musik ska kännasAudio Pro: s välkända ljudkvalitet är alltid närvarande. Känn varje detalj i musiken.Play niceAnvänd i flera rum och av flera personer. Gruppera och spela, ställ in på vänster/höger för stereopar. Spela alla samtidigt. Eller inte. Du
 • Bluetooth
Lue lisää
 • Musik ska kännas
  Audio Pro: s välkända ljudkvalitet är alltid närvarande. Känn varje detalj i musiken.
 • Play nice
  Använd i flera rum och av flera personer. Gruppera och spela, ställ in på vänster/höger för stereopar. Spela alla samtidigt. Eller inte. Du väljer.
 • All musik du behöver
  Okej, Audio Pro har inte varenda liten musiktjänst i hela världen, men de som räknas.
 • Spela direkt med förval
  Du behöver inte öppna en massa appar på din telefon, det är bara att trycka och spela. Spara din favoritradiostation eller din spellista på en knapp för att enkelt spela direkt.
 • Spela allt trådlöst
  Gillar du fortfarande dina vinylskivor? Är ditt CD-bibliotek fullt med den där musikstilen som inte går att hitta längre? Inga problem. Anslut bara din skiv- eller CD-spelare till en Drumfire-högtalare och låt ljudet streama trådlöst till alla högtalare i din konfiguration. Old school är cool.
 • Uppkopplad för allt
  Med Airplay, Spotify Connect och Bluetooth kan du spela all din musik, precis som du vill.

Denna högtalare, som utgörs av den övre delen av vår populära Drumfire, ger dig bra tryck även på egen hand. D-1 levererar kristallklar HiFi akustik, med djup, kraftig bas och krispig diskant. D-1 har en elegant design som gör att den passar väl in i alla hem. Ett stadigt träkabinett som är klätt i konstläder med detaljer i rent aluminium.
D-1 är en högtalare gjord för att njutas högt, i alla dina rum. Fungerar med alla våra multirum produkter. Med Audio Pro Multiroom kan du ha en högtalare i varje rum och spela till en eller allihop samtidigt. Alla kan spela sin personliga favoritmusik på vilken högtalare de vill. Spela från internet-streamingtjänster, från en dator eller en NAS på ditt nätverk, eller musik på din telefon.

Pikafaktat

 • Bluetooth
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita

Tällä hetkellä chat-palvelumme on suljettu. Lähetä ystävällisesti sähköpostia, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Yritämme vastata kaikkiin kysymyksiin 24 tunnin sisällä. Ota yhteyttä .