Beats Powerbeats3 - Hörlurar med mikrofon - inuti örat - montering över örat - Bluetooth - trådlös - ljudisolerande - blixtblå - för 12.9-inch iPad Pro, 9.7-inch iPad Pro, iPad mini 2, 4, iPhone 6s, 7, SE

Beats Powerbeats3 - Hörlurar med mikrofon - inuti örat - montering över örat - Bluetooth - trådlös - ljudisolerande - blixtblå - för 12.9-inch iPad Pro, 9.7-inch iPad Pro, iPad mini 2, 4, iPhone 6s, 7, SE
Lähetä ystävälle

Aktivoi tilanteen seuranta antamalla sähköpostiosoitteesi ja klikkaa lähetä. Saat ilmoituksen sähköpostiosoitteeseesi kun tuote on tilattavissa

 • Muodosta treenejä varten langaton yhteys laitteeseesi luokan 1 Bluetooth-teknologialla
 • Jopa 12 tuntia akun käyttöaikaa riittää useampiinkin treeneihin
 • Kun akun virta on vähissä, Fast Fuel -toiminnolla saat viiden minuutin latauksella tunnin verran äänentoistoa
 • Sopivat koviinkin treeneihin hien ja veden sietokyvyn ansiosta
 • Joustavat, hyvin istuvat korvapidikkeet tarjoavat parhaan mahdollisen käyttömukavuuden ja -varmuuden
 • Dynaaminen ja tehokas ääni siivittää sinut uusiin ulottuvuuksiin
 • Vastaa puheluihin, hallitse musiikkia ja aktivoi Siri RemoteTalkin avulla
Vie treenisi korkeammalle tasolle Powerbeats3 Wireless -kuulokkeilla, jotka tarjoavat jopa 12 tuntia akun käyttöaikaa. Se riittää useampiinkin treeneihin ja hyvin istuvat korvapidikkeet tarjoavat parhaan käyttömukavuuden ja -varmuuden. Fast Fuel -toiminto tarjoaa sinulle viiden minuutin latauksella tunnin äänentoistoa. Kuulokkeet sietävät luotettavasti hikeä ja vettä ja kaksoiskaiuttimen akustiikka tuottaa dynaamisen äänen vauhdittamaan treeniäsi.
 • Langattomat, kuten pitääkin
  Powerbeats3 Wireless -kuulokkeet ovat valmiina kaikkeen siinä missä sinäkin. Ne otetaan käyttöön automaattisesti laittamalla virta päälle ja pitämällä niitä lähellä iPhonea. Samalla ne muodostavat yhteyden Apple Watchiin, iPadiin ja Maciin. Powerbeats3 Wireless -kuulokkeet pysyvät mukana menossa tiukoissakin treeneissä 1-luokan Bluetooth-teknologian ansiosta.
 • Tehon ja kestävyyden liitto
  Powerbeats3 Wireless -kuulokkeissa riittää nyt tehoa pidempiinkin koitoksiin Applen W1-sirun ansiosta, joten voit treenata tunnin toisensa jälkeen. Akun käyttöaika on jopa 12 tuntia ja kuulokkeiden optimoitu design parantaa käyttömukavuutta sekä tarjoaa mukaansatempaavan äänen - olet valmis kaikkein haastavimpiinkin treeneihin. Hien ja veden sietokyky takaa tarvittavan kestävyyden rankkoihinkin treeneihin ja sääolosuhteisiin.
 • Aina valmiina
  Fast Fuelin ansiosta sinun ei tarvitse panostaa lataamiseen. Nopea 5 minuutin lataus tuottaa tarpeeksi virtaa tyypilliseen tunnin mittaiseen treeniin, joten voit luottaa siihen, että musiikki on aina mukanasi. RemoteTalkin ansiosta voit vastata puheluihin sisäisellä mikrofonilla, toistaa musiikkia, säätää äänenvoimakkuutta ja aktivoida Sirin.
 • Mukavuutta joka ei lopu kesken
  Parannettu, ergonominen muotoilu tasoittaa tietä selkeälle, dynaamiselle äänelle, jonka taustalla on kahden kaiuttimen akustiikka. Powerbeats3 Wireless -kuulokkeissa on mukana useammat korvanappiparit yksilöllisen käyttömukavuuden varmistamiseksi. Joustavat, hyvin istuvat korvapidikkeet puolestaan optimoivat käyttövakauden. Tuloksena on aito ja vivahteikas ääni, jossa dynaamiset ylä-äänet ja tehokkaat bassoäänet tuottavat upottavan kuuntelukokemuksen.
Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Tuotemerkki Apple
Langaton true
Kuulokkeen design In-Ear
Mikrofoni true
Äänityyppi Stereo
Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Arvostelujen määrä: 0 Keskiarvosana: 0
0%
0%
0%
0%
0%
-

Vakuutusehdot

 • Korjaus tai korvaava tuote vastaavalla suorituskyvyllä.
 • Korvaus johtuen äkillisistä, odottamattomista ja ulkoisista tapahtumista, kuten putoaminen, ruhjoutuminen, kosteus/vesi, salamanisku/ukkonen/jännitepiikki.
 • Korvaus toimintahäiriöistä, joita takuu tai reklamaatio-oikeus eivät korvaa.
 • Matkapuhelimissa omavastuu on 39 €. Muiden tuotteiden kohdalla vakuutus on voimassa ilman omavastuuta.
Lue täydet vakuutusehdot

Lähetä ystävälle

Osamaksu

Tämän tuotteen osamaksuvaihtoehdot ovat:

 • 9 € /kk - 6 kk, 0% korko (€ 29.95 avausmaksu, € 3.95 käsittelykulut)
 • 7 € /kk - 12 kk, 0% korko (€ 39.95 avausmaksu, € 3.95 käsittelykulut)
 • 5 € /kk - 36 kk, 14.95% korko (€ 39.95 avausmaksu, € 3.95 käsittelykulut)

Kustannusarvio ei sisällä avausmaksua tai käsittelykuluja

Klikkaa Osta-nappia ja valitse osamaksuvaihtoehto kassalla.

Lisätietoja »