Blackvue DR750S 2CH 16GB

Blackvue DR750S 2CH 16GB
Lähetä ystävälle
€ 345.95
alk 14 € /kk
Säästä uusi toivelista
Valitse koko ennen kuin lisäät tuotteen ostoskoriin.

Arvioitu toimitusaika:  3-6 arkipäivää

Tuotteen myy CDON.COM

Tämän tuotteen toimittaa CDON.COM.
Liity ohjelmaan CDON+ ja osta tämä tuote postikuluitta
 • Sekä etu- että takakamera tallentavat Full HD 1080P-videolaatua
 • Kamerassa on integroitu GPS ja Wifi
 • Siirtyy automaattisesti parkkeeraustilaan
 • Tiedostonhallinta ei vaadi formatointia
 • Ääniohjaus

Autokamera DR750S 2CH


• Sekä etu- että takakamera tallentavat Full HD 1080P-videolaatua
• Kamerassa on integroitu GPS ja Wifi
• Siirtyy automaattisesti parkkeeraustilaan
• Tiedostonhallinta ei vaadi formatointia
• Ääniohjaus
DR650S-sarjan seuraaja, BlackVue DR750S-sarja asettaa uuden standardin yhdistetyille autokameroille. Se tarjoilee pilviyhteyden (Cloud) lisäksi uskomattoman kuvanlaadun, jota harvoin näkee autokameroissa.


Cloud autokamerat uutena standardina
DR750S-2CH on kaksiteinen autokamera. Sekä etu- että takakamerassa on Full HD Sony STARVIS ™ -kuvasensori, joka takaa parhaan kuvanlaadun kaikissa valaistusolosuhteissa. Kameraan sisältyy myös GPS-logi, Wi-Fi, pilviyhteys, sekä liikkeen- ja osumatunnistus. Kaikki tämä tarjoillaan tyylikkäästi muotoillussa paketissa, joka ei aiheuta estettä näkyvyydelle ajon aikana. Ei vaadi näyttöä: yhdistä ilmainen Blackvue-sovellus kameraasi.


Kompromissiton autokamera
Dual STARVIS ™ -sensorit Full HD 1080p (etu 60 / taka 30 kuvaa sekunnissa).
Tallenna vakaita tärinättömiä videota auton etu- ja takaosasta laajalla 139 ° kuvakulmalla. STARVIS kuvasensorin laatu toimii referenssinä, kun puhutaan videokuvauksesta heikossa valaistuksessa, ja molemmat DR750S-2CH:n kamerat on varustettu tällä sensorilla. Voit luottaa siihen, että autokamerasi tallentavat kriittiset yksityiskohdat ajon aikana, tai, kun annat Blackvuen valvoa parkkeerattua autoasi. Maksuttomalla " Over Cloud" lisäpalvelulla voit hallita ajoneuvoasi, milloin ja mistä käsin tahansa.


Merkitse tärkeät tiedostot ja aktivoi Parkkeeraustila
Ajon aikana Blackvue-autokamera huomioi törmäykset ja yhtäkkiset muutokset nopeudessa. Auton ollessa parkkeerattuna kamera huomioi myös liikkeet*. Videotiedostot merkitään, jotta niiden löytäminen Blackvue Vieweristä (Windows ja Mac OS tai Blacvue-sovellus, Android ja iOS) onnistuu helposti.
(*) Parkkeeraustilan tallentamiseen vaaditaan ulkoinen akkupakki (Power Magic Battery Pack) tai verkkopakki (Power Magic Pro).


Videotiedostojen helppo hallinta
Sekä BlackVue-sovelluksen että Viewerin hankinta ja käyttö on ilmasta. Niiden avulla muutat helposti Blackvue-asetuksiasi ja selaat videotiedostoja. Blackvue-sovelluksella kameran voi yhdistää Wi-Fiin, jotta voit käyttää tiedostojasi ja hallita reaaliaikaista Live View’tä autokameran asennuksen ja sijoittamisen helpottamiseksi.


Monitoimintopainike ja säädettävä lähisensori
BlackVue DR750-kameran tyylikäs muotoilu helpottaa sen näppärien toimintojen käyttämistä.
Lähisensori: Audiotallennus päälle ja pois päältä heilauttamalla kättä sensorin edessä. Sensorin voi myös määrittää käynnistämään Manual Event-videot asetuksissa. 
Wi-Fi-painike: Wi-Fi päälle tai pois päältä (lyhyt painallus), palauta Wi-Fi:n salsana (kosketa äänikomentoa ja paina lyhyesti) tai microSD-kortin formatointi (kosketa äänikomentoa ja pidä se sitten painettuna). Kaikki toimenpiteet vahvistetaan äänikomennolla.

GPS:llä lisäät sijainti- ja nopeustiedot videoihin
Nopeus: Nopeustiedot tallentuvat videoihin (voidaan ottaa pois käytöstä asetuksissa). Voi valita nopeuden osoittamisen joko km/h tai m/h.
Sijainti: Voit nähdä ajoneuvosi sijainnin Blackvue Viewerin kartalla videotallennuksen aikana.


Wi-Fi:n avulla voit yhdistää kameran älypuhelimeen tai tablettiin. Wi-Fi mahdollistaa myös kameran yhdistämisen pilveen kodin tai mobiilin Wi-Fi-hotspotin (reititin) kautta.


Optimoitu tiedostojen hallinta
Autokamerat tallentavat videota looppina ja korvaavat vanhat tiedostot uusilla, kun muisti on täynnä. BlackVue DR750S-2CH voi estää tapahtumatiedostojen (manuaalisesti tai tehosteiden kautta käynnistetyt) ylikirjoituksen. Tällä tavoin voidaan suojata jopa 50 tiedostoa. Voit sallia vanhojen tapahtumatiedostojen ylikirjoituksen uusilla tiedostoilla, jotta voit säästää viimeisimmät 50 tiedostoa.


Tiedostonhallinta, joka ei vaadi formatointia 
BlackVue on kehittänyt tiedostojen hallintajärjestelmän, joka parantaa tallennusvakautta ja vähentää microSD-kortin formatoinnin tarvetta. Samanaikaisesti järjestelmä mahdollistaa tallennusajan (1/2/3 minuuttia) sekä laatuasetusten muuttamisen. Tallennetut videotiedostot ovat kuitenkin toistettavissa useimmille katsojille. 


60FPS-videotallennuksen edut
BlackVue-kamera tallentaa videoita tahdilla 60 kuvaa sekunnissa, mikä takaa tarkat yksityiskohdat jopa nopeissa tilanteissa. 60 fps vähentää huomattavasti liikkeiden epätarkkuutta verrattuna 30 fps. Tämä tarkoittaa, että kamerasi tallentaa yksityiskohdat paremmin – kuten esimerkiksi rekisterikilven tiedot – vaikka objekti liikkuisi nopeasti.
Huom.1: Mitä korkeampi asetus on valittu kuvanlaadulle, sitä korkeampi bittinopeus sekä isompi tiedostokoko. Tämä lisää myös videotiedoston siirtoon Wi-Fi:n kautta vaadittua aikaa
Huom.2: Kuvan etäkatselu Blackvue Over Cloudissa ei vaikuta kuvanlaatuun eikä frame rate-asetuksiin (kehysnopeus).


BlackVue Over the Cloud
BlackVue Over the Cloud mahdollistaa yhdistämisen Blackvue -kameraasi milloin tahansa ja mistä päin maailmaa tahansa.
Näet Live View-tilassa tapahtumat, ja voit vastaanottaa ilmoituksia älypuhelimeesi.
Voit varmuuskopioida tärkeitä videoita ilmaiseen pilvipalveluun.
Toistta ja lataat videoita autokameran muistilta tai pilvestä mistä käsin tahansa.
Hyödynnä sovelluksen ajureiden kaksiteinen kommunikointimahdollisuus Blackvuen kaiuttimella ja mikrofonilla.  


Älykäs parkkeerauksen hallinta
Power Magic Pro:lla tai Power Magic Battery Packilla voit ottaa rennosti, sillä tiedät, että autoasi valvotaan poissa ollessasi. Blackvue vaihtaa automaattisesti parkkeeraustilaan valvoakseen parkkeerattua ajoneuvoasi, mutta se tallentaa muistikortille vain tapahtumat (liikkeet ja osumat). Se tallentaa myös muutamat sekunnit ennen, kun sensorit alkavat tallentaa.


Ajastettu uudelleenkäynnistys
Sähköiset tallennuslaitteet voivat hyötyä uudelleenkäynnistyksestä pitkien tallennusaikojen välillä. Kun autokamera liitetään parkkeeraustilaan, se saattaa olla aktivoituna useita päiviä. Äärimmäisissä tapauksissa voi ilmetä odottamattomia häiriöitä. Tämän estääkseen DR750S-sarjan kameroihin on mahdollista ajastaa päivittäinen automaattinen uudelleenkäynnistys (yleensä ajoitettuna keskellä yötä) mahdollisten häiriöiden ehkäisemiseksi. Uudelleenkäynnistys tapahtuu vain, jos kamera on parkkeeraustilassa, eikä se kirjoita muistikortille tietoja. Tämä tarkoittaa, ettei ajaminen eikä tapahtuman tai parkkeeraustilan tallennus häiriinny suunnitellun uudelleenkäynnistyksen vuoksi.


Erittäin huomaamaton
BlackVue DR750S-sarjan kameroiden kanssa voit sammuttaa kaikki LED-merkkivalot parkkeeraustilassa. Ainoastaan ajoneuvon sisävalo vilkkuu, mikäli liikettä tai törmäyksiä havaitaan.  


Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Tuotemerkki Blackvue
Supported Video Formats 1080p
Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Arvostelujen määrä: 0 Keskiarvosana: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Vakuutusehdot

 • Korjaus tai korvaava tuote vastaavalla suorituskyvyllä.
 • Korvaus johtuen äkillisistä, odottamattomista ja ulkoisista tapahtumista, kuten putoaminen, ruhjoutuminen, kosteus/vesi, salamanisku/ukkonen/jännitepiikki.
 • Korvaus toimintahäiriöistä, joita takuu tai reklamaatio-oikeus eivät korvaa.
 • Matkapuhelimissa omavastuu on 39 €. Muiden tuotteiden kohdalla vakuutus on voimassa ilman omavastuuta.

Lue täydet vakuutusehdot

TUOTEVAKUUTUS CDON

}
Haluatko sisällyttää tuotteeseen vakuutuksen?
Blackvue DR750S 2CH 16GB

Vakuutusehdot

 • Korjaus tai korvaava tuote vastaavalla suorituskyvyllä.
 • Korvaus johtuen äkillisistä, odottamattomista ja ulkoisista tapahtumista, kuten putoaminen, ruhjoutuminen, kosteus/vesi, salamanisku/ukkonen/jännitepiikki.
 • Korvaus toimintahäiriöistä, joita takuu tai reklamaatio-oikeus eivät korvaa.
 • Matkapuhelimissa omavastuu on 39 €. Muiden tuotteiden kohdalla vakuutus on voimassa ilman omavastuuta.

Lue täydet vakuutusehdot

TUOTEVAKUUTUS CDON

Lähetä ystävälle

Osamaksu

Tämän tuotteen osamaksuvaihtoehdot ovat:

 • 63 € /kk - 6 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)
 • 34 € /kk - 12 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)
 • 14 € /kk - 36 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)

Kustannusarvio ei sisällä avausmaksua tai käsittelykuluja

Klikkaa Osta-nappia ja valitse osamaksuvaihtoehto kassalla.

Lisätietoja »