Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tuote on lisätty ostoskoriin
product image

BookBook till iPad Pro 11 2018 Brun

Siirry kassalle

Samankaltaiset tuotteet

BookBook till iPad Pro 11 2018 Brun

(0)
Kirjoita arvostelu
-40%
BookBook till iPad Pro 11 2018 Brun
BookBook till iPad Pro 11 2018 Brun
BookBook till iPad Pro 11 2018 Brun
BookBook till iPad Pro 11 2018 Brun
72 €
Suositeltu hinta: 120 €
Osta turvallisesti

- Turvallinen ostos CDON:illa. Lue lisää

 • Arvioitu toimitusaika Pikalähetys
  2-5 Arkipäivää
 • Myyjä ja toimittaja Skalhuset.se

Seuraa tuotteen hintaa

Twelve South BookBook till iPad Pro 2018

Designad för det senaste kapitlet i iPads historia. BookBook vol. 2 for iPad Pro är ett handhjort läderfodral som fungerar som visningsstativ och skrivstativ endast för iPad Pro. Ett inbyggt skal håller din iPad Pro säkert på plats och visar samtidigt Retina-skärmen, kant till kant. BookBook för iPad Pro har även en förvaringsplats för din Apple Pencil så att du har koll på den vid laddning när du är på språng. Och nu är det enkelt att ta bilder och 4K-video med BookBook tack vare fodralets bakre kamerafönster. Dessutom finns en inre ficka som rymmer dokument eller ett kompakt Bluetooth-tangentbord. Bäst av allt, BookBook skyddar din iPad Pro mellan de bägge hårda omslagen och en förstärkt rygg. 

Detta är vad du kommer att gilla med BookBook vol. 2:

 • Det fullkorniga läderfodralet ger skydd från sex håll
 • Inbyggt skal håller din iPad Pro säkert på plats och visar samtidigt skärmen från kant till kant
 • Fungerar som ett skriv / ritstativ samt visningsstativ
 • Bakre kamerafönster för att ta bilder och 4k-video
 • Invändig ficka för ett slimmat, kompakt tangentbord eller dokument 

Omkonstruerad för Liquid Retina Display.

I denna utgåva av BookBook hålls din iPad Pro säkert på plats i ett gångjärnsskal som ger kant-till-kant åtkomst till för ritning och smarta gester. Lyft skalet till visningsläge för att dela ett inledningstal, redigerad video eller dina fantastiska bilder. I visningsläget kan du para ihop ett kompakt tangentbord med din iPad Pro för en mini-arbetsstation eller använda din iPad som en andra skärm intill en MacBook. BookBook vol. 2 för iPad Pro har även en ficka som rymmer ditt kompakta tangentbord eller viktiga dokument.

Skriv och illustrera en bok med BookBook.

Under BookBook-fodralet som griper tag om din iPad Pro, finns ett litet stativ som placerar din iPad i en bekväm skriv- eller ritningsvinkel. Denna funktion gör det mer bekvämt att använda iPad´s skärmtangentbord vid arbete med Pages eller att besvara e-post. Konstnären i dig kommer att älska hur din handled kan glida över den vinklade skärmen utan ansträngning när du ritar, illustrerar eller redigerar bilder.

Genomtänkta inslag inifrån och ut.

BookBook vol. 2 för iPad Pro har dubbla dragkedjor för att hålla fodralet stängt, och du kan öppna dessa tillräckligt för laddningskabeln eller andra kablar ska kunna passera igenom. Fodralets bakre fönster gör det enkelt att ta vackra bilder och 4K-videor med din iPad Pro. BookBook har även en invändig ficka som rymmer ett kompakt tangentbord eller papper. Hur är det med din  Apple Pencil? BookBook har plats för den också - precis intill iPad magnetiska laddare.

Del av BookBook-samlingen.

BookBook vol. 2 för iPad Pro är en del av vår BookBook-familj av fodral, inklusive BookBook för iPhone och MacBook. Varje BookBook skyddar dina Apple-produkter med högkvalitativt läder, hårda bokomslag och förstärkt rygg. Som bonus, BookBook skyddar din Apple-enhet från stöld genom att maskera den som en vintage-bok.

Egenskaper

 • Passar till: Apple iPad Pro 11 2018
 • Material: Äkta läder
 • Färg: Brun
 • Märke: Twelve South

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.