Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Summerdeals
Bose QuietComfort 45 Kuulokkeet - valkoinen
Bose QuietComfort 45 Kuulokkeet - valkoinen
Bose QuietComfort 45 Kuulokkeet - valkoinen
Bose QuietComfort 45 Kuulokkeet - valkoinen

1 / 4

Bose QuietComfort 45 Kuulokkeet - valkoinen

(609 arvostelut)
255 €

-7%

274 €
Bose QuietComfort 45 -kuulokemikrofoni - valkoiset ominaisuudet QuietComfort 45, 12", Bluetooth 5.1, USB-C, 3,5–2,5 mm Bose QuietComfort 45, langallinen ja langaton, puhelut/musiikki, 440g, kuulokkeet, valkoinen IKONINEN HILJAISUUDESSA. MUK
  • Valkoinen
  • Langaton
  • Acoustic Noise Cancelling
  • Bluetooth 5.1
Lue lisää

Bose QuietComfort 45 -kuulokemikrofoni - valkoiset ominaisuudet

QuietComfort 45, 12", Bluetooth 5.1, USB-C, 3,5–2,5 mm


Bose QuietComfort 45, langallinen ja langaton, puhelut/musiikki, 440g, kuulokkeet, valkoinen


IKONINEN HILJAISUUDESSA. MUKAVUUS. JA ÄÄNI.

Huomaat sen heti, kun laitat sen päällesi. Pehmeät korvatyynyt sulkevat sinut kokonaan. Sitten yhdellä liikkeellä, whiz - ympäröivä maailma katoaa. Ja musiikki alkaa. Alkuperäiset vastamelukuulokkeet ovat palanneet paremmalla, luokkansa johtavalla hiljaisuudella (ja uudella Aware-tilalla), yllättävän kevyillä materiaaleilla ensiluokkaista mukavuutta varten ja ainutlaatuisella akustisella tekniikalla syvää ja selkeää ääntä varten. Langattomat Bose QuietComfort® 45 -kuulokkeet tasapainottavat täydellisesti hiljaisuutta, mukavuutta ja ääntä.


Se ei ole taikuutta.

Mutta maaginen korvillesi. Kaikki alkaa akustisen melunvaimennustekniikastamme™, joka on yli 50 vuoden tutkimuksen tulos. Käytämme auriclessa pieniä mikrofoneja, jotka mittaavat, vertaavat ja reagoivat jatkuvasti ympäristömeluun. Tämä melu vaimennetaan sitten vastakkaisella signaalilla vähemmän häiriötekijöitä varten - ja enemmän musiikkia. Vasemman korvakupin painikkeella voit valita Hiljaiset-tilan täydelliseen vastameluun tai Tietoinen-tilan päästääksesi sisään jonkin verran ympäristön kohinaa.


Lisää musiikkia.

Ja tietoisuus. Tietoisen tilan avulla maailma pääsee sisään mikrofoneilla, jotka poimivat ympärilläsi olevat äänet ja toistavat ne luonnollisesti kuulokkeiden kautta. Jotta voit kuulla musiikkisi ja ympäristösi samanaikaisesti. Kuulostaa – ja tuntuu – siltä, että sinulla ei ole lainkaan kuulokkeita.


Sinun musiikkisi. Hi-fi-laadulla.

Musiikki, podcastit ja videot. Se on sisältö, jota rakastat. Siksi suunnittelimme QC45-kuulokkeet, joissa on eksklusiivisia Bose-tekniikoita, kuten TriPortin akustinen arkkitehtuuri ja äänenvoimakkuudesta riippuvainen Active EQ korkean tarkkuuden ääntä varten.


Eksklusiivinen TriPort-arkkitehtuuri lisää akustista äänenvoimakkuutta, mikä lisää syvyyttä ja selkeyttä ilman korvakuppien kokoamista. Kuulokkeet tarjoavat paremman äänen, mutta ovat pienempiä, kevyempiä ja mukavampia samanaikaisesti. Äänenvoimakkuudesta riippuvainen Active EQ takaa myös saman korkean tarkkuuden äänen millä tahansa äänenvoimakkuudella. Basso ei muutu, kun sammutat musiikkia ja musiikki pysyy kirkkaana, kun lisäät sitä.


Mukavuus on yksityiskohdissa

Uskomaton kuuntelukokemus sisältää myös optimaalisen mukavuuden. QuietComfort-kuulokkeet loistavat ® myös tällä alueella kaikkien pienten yksityiskohtien huomion ansiosta. Pehmeät korvatyynyt, joissa ei ole taitoksia, ylellisen pehmeä synteettinen nahka ja minimaalinen kiinnitysvoima. Melkein unohdat, että sinulla on se päällä, jopa tuntien kuuntelun jälkeen.


Iskunkestävä

Nailon lasikuidulla vahvistaa pääpanta pudotussuojausta ja muodonpidätystä varten.


Erityiset valetut saranat

Jokainen kääntöpiste on valmistettu valetusta metallista lujuuden ja kestävyyden vuoksi.


Ylellisen pehmeä

Synteettinen nahka korvapehmusteissa ja pääpannun yläosassa tarjoaa koko päivän mukavuutta.


Selvät keskustelut. Sisältä ja ulkoa.

Neljännen ulkoisen mikrofonin lisäämisen myötä QC45: n puheentunnistus on parempi kuin kilpailu. Alkuperäiset vastamelukuulokkeet ovat palanneet paremmalla, luokkansa johtavalla hiljaisuudella (ja uudella Aware-tilalla), yllättävän kevyillä materiaaleilla ensiluokkaista mukavuutta varten ja ainutlaatuisella akustisella tekniikalla syvää ja selkeää ääntä varten. Ja kaikki reaaliajassa, joten tiedät, että äänesi kuulostaa selkeältä, jopa tuulisessa, meluisassa ympäristössä.


Kuuntele pidempään

QuietComfort® 45 -kuulokkeilla voit kuunnella pidempään kuin edeltäjänsä kanssa: 24 tuntia* yhdellä latauksella. Riittää hiljaisuuteen ja musiikkiin pisimpien lentojen aikana. USB-C-kaapelilla® se latautuu 2,5 tunnissa. Vain 15 minuutin latauksella voit pelata jopa 2,5 tuntia. Mukana toimitetulla äänikaapelilla voit kuunnella pidempään.


*Bose suoritti akkutestin aktiivisella vastamelutoiminnolla ja jatkuvalla toistolla 50 %:n äänenvoimakkuudella. Akun kesto perustuu normaaliin käyttöön ja voi vaihdella käytön mukaan.

Pikafaktat

  • Valkoinen
  • Langaton
  • Acoustic Noise Cancelling
  • Bluetooth 5.1
C

Chief

8 päiviä sitten

Would like to have a little more volume control. I'm a head banger!!!

C

CDDJR

8 päiviä sitten

I bought the headphones to mow the grass and for traveling. I can listen to music or the news while mowing with less decibels. The headphones also can plug into the seat of an airplane to watch a movie.

I

Ikos

8 päiviä sitten

I suffered a concussion several months ago and these are the answer to the silence that I need in a crowd or to relax with soothing waves or rain and my own thoughts.

J

Josh

9 päiviä sitten

Got theses for a Father’s Day gift. The nose canceling is amazing and like how you can turn it off if need to hear background noise. What I’m not impressed with is the sound. I’ve been using beats solo past decade and usually have to replace every 3 years with wear and tear at gym and yard work. There is no bass in these at all and can’t adjust either. Don’t wast your money if want any bass in your music. I listen to rock and country so don’t expect anything crazy but these are all treble.

J

Johmlb1234

9 päiviä sitten

Great purchase several weeks ago and the headphones are fantastic. However the App for settings is awful. Only connected one time now it will not find the headphones. Have removed and reinstalled App numerous times with no success. Using android App.