CIRCLE with Disney EU

CIRCLE with Disney EU
Lähetä ystävälle
€ 101.90 Väliaikaisesti loppu

Tuotteen myy CDON.COM

Aktivoi tilanteen seuranta antamalla sähköpostiosoitteesi ja klikkaa lähetä. Saat ilmoituksen sähköpostiosoitteeseesi kun tuote on tilattavissa

Circle on tuote, joka mahdollistaa internetinkäytön hallinnan kotona. Sillä voit tarkkailla lasten verkossa viettämää aikaa ja sisältöä: millä sivustoilla lapset viihtyvät, tai mitä pelejä ja ohjelmia he käyttävät. Circle yhdistyy langattomasti kodin reitittimeen, eikä se vaadi erillisiä reitittimen tai siihen yhdistettyjen laitteiden (tabletit, älypuhelimet, tietokoneet) asennusta.

Yleiskatsaus
Näet yleiskatsauksen käyttäjistä verkossasi. Vanhemmat voivat käyttää hallintapaneelia, jossa eri profiilien luominen käyttäjille on mahdollista.

Profiilit
Luo profiili jokaiselle käyttäjälle kaikkien verkkoon liitettyjen laitteiden osalta. Voit luoka profiilin tabletille, älypuhelimelle sekä PC- tai Mac-koneelle. Luomalla suodattimia voit määrittää kuinka pitkän aikaa lapsi voi viettää Facebookissa.

Ajankäyttö ja aikarajoitukset
Saat tietoa siitä kuinka kauan aikaa lapset viettävät eri sovelluksissa ja sivustoilla. Mikäli haluat suodattaa sivuston, jolla et halua lastesi vierailevan, voit tehdä sen valikossa.

Suodattimet
Voit asettaa suodattimia erikseen jokaiselle käyttäjälle, olipa sitten kysessä 5-vuotiaan iPad tai 15-vuotiaan älypuhelin. Voit suodattaa sallitun sisällön ja asettaa aikarajan ja ajankohdan tietyn sivuston käytölle.

Internetyhteyden katkaiseminen
Hallitset täydellisesti lasten käytössä olevaa internetyhteyttä. Voit katkaista yhteyden täydellisesti niin halutessasi, esimerkiksi illallisen ajaksi.

Vierailijat
Mikäli lasten kaverit tulevat kylään, voit hallita myös heidän verkossasi käyttämiä laitteita. Voit mm luoda vierailijaprofiileille suodattimia ei-sallitusta sisällöstä sekä käyttöaikarajoituksia.

5 minuutin asennus
Circle on erittäin helppo ottaa käyttöön. Sen asennus on todella nopeaa ja käyttöjärjestelmä on erittäin helppokäyttöinen. Circlen asennus vie vain viisi minuuttia.

Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Arvostelujen määrä: 0 Keskiarvosana: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Vakuutusehdot

  • Korjaus tai korvaava tuote vastaavalla suorituskyvyllä.
  • Korvaus johtuen äkillisistä, odottamattomista ja ulkoisista tapahtumista, kuten putoaminen, ruhjoutuminen, kosteus/vesi, salamanisku/ukkonen/jännitepiikki.
  • Korvaus toimintahäiriöistä, joita takuu tai reklamaatio-oikeus eivät korvaa.
  • Matkapuhelimissa omavastuu on 39 €. Muiden tuotteiden kohdalla vakuutus on voimassa ilman omavastuuta.

Lue täydet vakuutusehdot

TUOTEVAKUUTUS CDON

}

Lähetä ystävälle

Osamaksu

Tämän tuotteen osamaksuvaihtoehdot ovat:

  • 19 € /kk - 6 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)
  • 10 € /kk - 12 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)
  • 4 € /kk - 36 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)

Kustannusarvio ei sisällä avausmaksua tai käsittelykuluja

Klikkaa Osta-nappia ja valitse osamaksuvaihtoehto kassalla.

Lisätietoja »