Coloud Boom Solid Musta

Coloud Boom Solid Musta
Lähetä ystävälle
€ 5.95 Väliaikaisesti loppu

-80%

Ovh. € 29.95

Tuotteen myy CDON.COM

Aktivoi tilanteen seuranta antamalla sähköpostiosoitteesi ja klikkaa lähetä. Saat ilmoituksen sähköpostiosoitteeseesi kun tuote on tilattavissa

  • Ergonominen muotoilu
  • Zound Lasso
  • Sotkeutumaton johto

Coloud Headphones perustettiin vuonna 2012 ajatuksella, että täydellisyyttä ei saavuteta silloin, kun ei ole mitään lisättävää, vaan silloin, kun ei ole enää mitään pois otettavaa. Tätä nimitetään myös minimalismiksi - erityinen muotoilutyyli, jonka juuret ovat Pohjoismaissa. Ei siis liene kenellekään yllätys, että Coloud perustettiin ja toimii Ruotsin Tukholmassa.

The Boom on pieni mutta kuitenkin reilun kokoinen kuuloke, joka sopii tarjoamaan sinulle päivittäisen musiikkisi. Riisuttu muotoilu tuntuu kevyeltä käytössä, samalla kun kuulokkeet on luotu kestämään jokapäiväisen käytön paine. Jokainen Coloud-kuulokepari on ergonomisesti muotoiltu tarjoamaan äärimmäistä mukavuutta ja kestävyyttä. Coloudin 3D-ergonomiaksi nimittämän konseptin ansiosta jokainen malli on muotoiltu ihmispään kulmien mukaan mukavan käyttömukavuuden takaamiseksi. 

Ulkoinen melu pysyy ulkopuolella Boomin suljetun rakenteen ansiosta. Pehmeät korvatyynyt istuvat kevyesti korvien päällä. Älykäs Zound Lasso -toiminto ja sotkeutumaton johto takaavat kuulokkeiden vaivattoman kuljetuksen. Kuten ammattilaistasonkin kuulokkeissa on The Boom -kuulokkeiden johto yksipuolinen.

Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Arvostelujen määrä: 3 Keskiarvosana: 4,3
33%
67%
0%
0%
0%

Erinomaiset kuulokkeet hintaansa nähden, joissa on hyvä mikrofoni, mutta omaan makuuni niissä on kolme miinusta.
1) Basso kuuluu tosi heikosti. Mikäli haluaa kuulla bassot, luurit pitää painaa korvia vasten.
2) Pienet tyynyt. Henkilökohtaisesti pidän korvia ympäröivistä luureista.
3) Äänenvoimakkuuden säätimen puuttuminen johdoista. Koneella käyttäessä äänenvoimakkuutta on turhauttavaa säätää koneen äänimixeristä käsin.
Mikäli ainakin kaksi kolmesta miinuksista ei olisi, olisin antanut täydet pisteet.

Hinta-laatusuhde on todella hyvä. Ennen ostamista luin arvosteluja ja niissä kävi ilmi, että kuulokkeet ovat erittäin basso voittoiset, mutta ajattelin ettei se haittaa koska edm/rap musaa lähinnä kuuntelen. Basso oli kuitenkin vähän turhankin kova ja se jopa blurrasi musiikkia, joka on huono asia. Kävin vain puhelimen musiikin toisto asetukset läpi ja nyt ääni on aivan eriluokkaa. Eli suosittelen käymään säädöt läpi, jos haluatte kuulokkeista irti huomattavasti paremman äänenlaadun. Kuulokkeet ovat erittäin kevyet ja ulkonäkö on siisti. Kuulokkeet eivät kädessä vaikuta mitenkään erityisen laadukkailta, mutta kuitenkin istuvat päähän ja äänenlaatu on asetuksien jälkeen tähän hintaluokkaan tajuttoman hyvä. Ostan varmasti uudet, jos edelliset menevät rikki.

Hintaansa nähden olen ollut tosi tyytyväinen näihin kuulokkeisiin. Sen verran napakasti istuu päähän että juoksulenkilläkin pysyy hyvin paikoillaan pipon päällekin asetettuina.

-

Vakuutusehdot

  • Korjaus tai korvaava tuote vastaavalla suorituskyvyllä.
  • Korvaus johtuen äkillisistä, odottamattomista ja ulkoisista tapahtumista, kuten putoaminen, ruhjoutuminen, kosteus/vesi, salamanisku/ukkonen/jännitepiikki.
  • Korvaus toimintahäiriöistä, joita takuu tai reklamaatio-oikeus eivät korvaa.
  • Matkapuhelimissa omavastuu on 39 €. Muiden tuotteiden kohdalla vakuutus on voimassa ilman omavastuuta.
Lue täydet vakuutusehdot

Lähetä ystävälle

Osamaksu

Tämän tuotteen osamaksuvaihtoehdot ovat:

  • 10 € /kk - 6 kk, 0% korko (€ 29.95 avausmaksu, € 3.95 käsittelykulut)
  • 8 € /kk - 12 kk, 0% korko (€ 39.95 avausmaksu, € 3.95 käsittelykulut)
  • 5 € /kk - 36 kk, 14.95% korko (€ 39.95 avausmaksu, € 3.95 käsittelykulut)

Kustannusarvio ei sisällä avausmaksua tai käsittelykuluja

Klikkaa Osta-nappia ja valitse osamaksuvaihtoehto kassalla.

Lisätietoja »