Creative Outlier Sports Kuulokkeet Sport BT Sininen

Creative Outlier Sports Kuulokkeet Sport BT Sininen
Lähetä ystävälle

-48%

€ 41
Ovh. € 79
Säästä uusi toivelista
Valitse koko ennen kuin lisäät tuotteen ostoskoriin.

Arvioitu toimitusaika:  2-5 arkipäivää

Postimaksu: € 2.95

Tuotteen myy CDON.COM

Tämän tuotteen toimittaa CDON.COM.
Liity ohjelmaan CDON+ ja osta tämä tuote postikuluitta
 • Bluetooth
 • Svettsäker
 • 11 timmars batteritid
 • Silikontoppar
 • Osynlig mikrofon


Ylitä itsesi

Suorituskyky on tärkein. Siitä tiedät, kuinka pitkälle olet päässyt ja kuinka paljon pidemmälle vielä pyrit.
Creative Outlier Sports -kuulokkeet ovat erittäin tehokkaat langattomat korvanapit, jotka pysyvät tiukasti ja mukavasti korvissasi rankkojenkin treenien aikana. Sen kosteudensieto-ominaisuuksien ansiosta voit urheilla luonnonvoimista ja roiskeista huolehtimatta. Ja kun akun kestokin on jopa 11 tuntia1, mikään ei estä sinua viettämästä aktiivista elämää.
Voit keskittyä kuntoilusuoritukseesi. Me huolehdimme muusta.


Anna palaa

Älä anna johtojen jarruttaa vauhtiasi. Tee omia ennätyksiä mahtavan langattoman soundin säestyksellä. Liitä musiikkisoittimesi langattomasti Creative Outlier Sports -kuulokkeisiin Bluetooth®-yhteydellä saadaksesi kirkkaan aptX®-äänentoiston.


Saavuta tavoitteesi

Pidä motivaatio korkealla juoksupoluilla, rinteillä ja kuntosalilla ja keskity harjoitteluun samalla, kun annat 6-millisten neodyymielementtien vauhdittaa kuntoilusuoritustasi korkealaatuisella äänellä.


Liiku ja seikkaile

Kun saat 11 tunnin1 äänentoiston yhdellä latauksella, voit olla varma, että suosikkisoittolistasi on tukenasi aina viimeiseen toistoon tai maaliviivalle saakka.Uhmaa elementtejä

Outlier Sports -kuulokkeiden IPX4-luokitus takaa, että ne kestävät hikoilua. Sen ansiosta voit kuunnella soittolistaasi harjoittelun aikana murehtimatta satunnaisista roiskeista ja juosta lenkkisi loppuun vaikka sateen halki.Vain sinä ja musiikkisi 

Keskity hengitykseesi ja musiikkiin. AuraSeal™-silikonikorvanapit molemmissa korvissa sulkevat muun maailman hälinän ulos, joten voit uppoutua musiikkiisi täydellisesti.


Pysy yhteydessä sinulle tärkeisiin ihmisiin 

Älä jätä yhtäkään tärkeätä puhelua vastaamatta. Creative Outlier Sports -kuulokkeissa on näkymätön ClearSpeech™ Engine -tekniikkaa käyttävä mikrofoni ja johtoon upotettu kaukosäädin, joiden avulla voit helposti vastata puheluihin ja hallita musiikin toistoa. Niiden silikonipäällysteellä suojattu johto ehkäisee mikrofonihäiriöitä, joten kuulet kaiken kirkkaana ja selkeänä ilman häiriöääniä.Pysy aina vireessä 

Löydä oma kokosi. Kuulokkeiden mukana toimitetaan eri kokoisia pehmeitä silikonikorvanappeja, jotta Outlier Sports -kuulokkeet pysyvät korvissasi tiukasti rankkojenkin treenien aikana.


Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Tuotemerkki Creative
Langaton true
Kuulokkeen design In-Ear
Mikrofoni true
Äänityyppi Stereo
Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Arvostelujen määrä: 3 Keskiarvosana: 5
100%
0%
0%
0%
0%

Todella hyvät kuulokkeet tarpeeseeni. Hyvä äänenlaatu, eikä häiritseviä johtoja tiellä.

Loistavat! Pysyvät korvissa erittäin hyvin, äänen laatu todella hyvä. Yhdistyy laitteisiin nopeasti ja akku tuntuu antavan luvatut tunnit. Ostin lähinnä kännykän kaveriksi, mutta aloin jopa käyttämään kotona tietokoneen yhteydessä musiikin ja pelien parissa. Mikrofonista ei tarkempaa kokemusta. Iso + pienestä säilytysrasiasta, helppo kantaa mukana. Hinnan puolesta Creative Outlier Sports on LOISTAVA tuote.

Hankin Creative Outlier Sports Bluetooth -kuulokkeet juoksulenkkejä varten. Nämä ovat ensimmäiset langattomat nappikuulokkeeni. Halusin lähinnä päästä irti ärsyttävistä piuhoista juoksiessa. Nämä kuulokkeet yllättivät positiivisesti. Ne pysyvät hyvin paikallaan, ja äänikin on parempi kuin odotin. Kuulokkeet eristävät hyvin ulkopuolisia ääniä, joka osaltaan ehkä selittää äänen hyvää erottelukykyä. Mielestäni hinta-laatu-suhde on hyvä.

-

Vakuutusehdot

 • Korjaus tai korvaava tuote vastaavalla suorituskyvyllä.
 • Korvaus johtuen äkillisistä, odottamattomista ja ulkoisista tapahtumista, kuten putoaminen, ruhjoutuminen, kosteus/vesi, salamanisku/ukkonen/jännitepiikki.
 • Korvaus toimintahäiriöistä, joita takuu tai reklamaatio-oikeus eivät korvaa.
 • Matkapuhelimissa omavastuu on 39 €. Muiden tuotteiden kohdalla vakuutus on voimassa ilman omavastuuta.
Lue täydet vakuutusehdot

Lähetä ystävälle

Osamaksu

Tämän tuotteen osamaksuvaihtoehdot ovat:

 • 16 € /kk - 6 kk, 0% korko (€ 29.95 avausmaksu, € 3.95 käsittelykulut)
 • 11 € /kk - 12 kk, 0% korko (€ 39.95 avausmaksu, € 3.95 käsittelykulut)
 • 7 € /kk - 36 kk, 14.95% korko (€ 39.95 avausmaksu, € 3.95 käsittelykulut)

Kustannusarvio ei sisällä avausmaksua tai käsittelykuluja

Klikkaa Osta-nappia ja valitse osamaksuvaihtoehto kassalla.

Lisätietoja »