Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Summerdeals
DELL Alienware Area 51m R2 Kannettava tietokone, Intel i7 10700K 5.1GHz, 17.3in, FHD, 32Gb RAM, 2TB SSD, RTX2080 Super, Win 10 Pro, Kuun valo
DELL Alienware Area 51m R2 Kannettava tietokone, Intel i7 10700K 5.1GHz, 17.3in, FHD, 32Gb RAM, 2TB SSD, RTX2080 Super, Win 10 Pro, Kuun valo
DELL Alienware Area 51m R2 Kannettava tietokone, Intel i7 10700K 5.1GHz, 17.3in, FHD, 32Gb RAM, 2TB SSD, RTX2080 Super, Win 10 Pro, Kuun valo

1 / 3

DELL Alienware Area 51m R2 Kannettava tietokone, Intel i7 10700K 5.1GHz, 17.3in, FHD, 32Gb RAM, 2TB SSD, RTX2080 Super, Win 10 Pro, Kuun valo

5 520,50 €
Uusi vertailuarvo Maailman tehokkain kannettava tietokone saa uuden päivityksen. Alienware Area-51m R2 tarjoaa poikkeuksellista, työpöytätason prosessoritehoa, CPU- ja GPU-päivityksiä, edistyksellisen jäähdytyksen ja vallankumouksellisen premium-mu
Lue lisää

Uusi vertailuarvo

Maailman tehokkain kannettava tietokone saa uuden päivityksen. Alienware Area-51m R2 tarjoaa poikkeuksellista, työpöytätason prosessoritehoa, CPU- ja GPU-päivityksiä, edistyksellisen jäähdytyksen ja vallankumouksellisen premium-muotoilun, joten se tarjoaa todellisen työpöytäpelikokemuksen kannettavan tietokoneen muodossa.


Ennennäkemätön teho ja suorituskyky

Area-51m R2:ssa on sarja maksimitehoja maksimitehon saavuttamiseksi. Se on ensimmäinen Dellin kannettava tietokone, jossa on ylikellotettavat 10. sukupolven Intel® Core™ i9K -työpöytäprosessorit, tuki jopa 125 W:n teholle ja 10-ytimiset työpöytäsuorittimen prosessorivaihtoehdot, mikä antaa sille aivan uudenlaisen tehon muihin pelikannettaviin verrattuna. Koe eläväinen, keskeytymätön pelaaminen ja nopeammat ruudunpäivitysnopeudet tehokkaan pelaamisen aikana ylikellotettavan NVIDIA® GeForce® RTX™- tai ensimmäistä kertaa Area-51m R2:ssa AMD Radeon™ -grafiikkanäytön ansiosta (tulossa syksyllä 2020). Nyt uudella 300 Hz FHD-näytön vaihtoehdolla voit odottaa sulavinta nopeatempoista pelaamista ja parasta kuvaa 17"


Massiivinen muisti

Area-51m R2 on myös ensimmäinen Alienware-pelikannettava, joka tukee jopa 64 Gt DDR4-muistia 2933 MHz:n kellotaajuudella tai 32 Gt DDR4 XMP -muistia 3200 MHz:n kellotaajuudella. Tämä takaa, että RAM-muistia riittää intensiivisimmällekin työmäärälle, joten se on ihanteellinen pelinkehittäjille, sisällöntuottajille ja suoratoistopalvelujen monitoimittajille.


Kehittyneet jäähdytys- ja suorituskykyparannukset: Area-51m R2:ssa on kapasiteetin ja lämpösuorituskyvyn lisäämiseen tarvittava tekniikka. Se tarjoaa nyt kolme erilaista jäähdytysratkaisua ja virranhallintatekniikkaa grafiikkavalinnan perusteella. Jokainen näistä uusista ominaisuuksista on suunniteltu mahdollistamaan uusien päivitysten korkeat tehovaatimukset ja niiden ylikellotusodotukset.


Hypertehokas jännitteen säätö: Tämä on Alienwaren insinööritiimin kehittämä tekniikka, joka mahdollistaa maksimaalisen suorituskyvyn pidemmän aikaa suojatuissa lämpöolosuhteissa. Ensimmäistä kertaa pelikannettavassa Area 51m R2:ssa on 12-vaiheinen grafiikkajännitteen säätövaihtoehto, joka takaa Alienwaren tukeman korkeimman grafiikkasuorituskyvyn.


Vapor Chamber -teknologia: Alienwaren uusi Vapor Chamber -teknologia käyttää kehittyneitä menetelmiä lämmön tehokkaaseen poistamiseen. Nämä kammiot käyttävät nesteen vaiheenvaihteluominaisuutta lämmön siirtämiseen tehokkaammin kuin kiinteä metalli- tai kuparilämpöputki. Höyrykammiot ovat myös monipuolisempia kuin kupariset lämpöputket, sillä ne voidaan suunnitella siten, että ne voidaan levittää tasaisesti koko jäähdytettävälle piirille.


Kapea runko: Area 51m R2:n näytön reunoja on pienennetty huomattavasti sen kapean kehyksen ja kolminivelisten saranoiden ansiosta. Tämä vähentää massaa ja ylläpitää vahvan yhteyden tyvessä.


Premium-kotelo: Ainutlaatuinen magnesiumseoksesta valmistettu ulkorunko lisää jäykkyyttä ja vähentää samalla kotelon kokonaispainoa. Näin auton sisällä on enemmän tilaa suorituskykyisille komponenteille.


Peliä parantavat ominaisuudet

Edistynyt näppäimistö: Alienware TactX -näppäimistön N-näppäinten rollover-tekniikka mahdollistaa yli 108 näppäinkomentoa, mikä mahdollistaa maksimaaliset toiminnot minuutissa, ja 1,7 mm:n näppäinten liikerata mahdollistaa nopean reagoinnin kaikkiin näppäinten painalluksiin. AlienFX-näppäinkohtainen valaistus tarjoaa mukautettavia valaistusprofiileja, ja ohjelmoitavilla makronäppäimillä voit luoda peli- ja muita pikanäppäimiä yli 150 pelinimikkeelle.


2,5 Gbit/s Ethernet: Area 51m R2:ssa on 2,5 Gbit/s kaistanleveydellä varustettu Ethernet-yhteys, joka tarjoaa pelaajille 2,5 kertaa enemmän kuin tavalliset langalliset Ethernet-yhteydet nopeisiin tiedostojen siirtoihin.


Thunderbolt™ Type-C -portti :Tämä monikäyttöportti on valmis käytettäväksi USB 3.1 -porttina, joka tarjoaa 10 Gbps:n tiedonsiirron, Thunderbolt™-liitäntänä, joka kykenee 40 Gbps:n tiedonsiirtoon, tai jopa DisplayPort-liitäntänä, joka mahdollistaa erilaiset näytöt, jotka hyväksyvät DisplayPort-protokollan.


Parannettu varastointi: Area 51m R2 tukee jopa 4x SSD-levyä, mikä tarjoaa valtavia tallennusvaihtoehtoja ja redundanssia RAID5-ominaisuuksien avulla, mikä lisää suorituskykyä ja turvallisuutta ja varmistaa, että tiedostosi ovat aina turvassa ja käytettävissä.


Kuuntele kaikki: Koe jokainen ääni kannettavan tietokoneen luokkansa parhaiden kaiuttimien avulla. Laadukas kuuloketuki tarjoaa erinomaisen äänenlaadun ja Far Field Audio parantaa mikrofonin suorituskykyä.

0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja