Digihome WiFi Dongel

Digihome WiFi Dongel
Lähetä ystävälle
€ 24.90
Säästä uusi toivelista
Valitse koko ennen kuin lisäät tuotteen ostoskoriin.

Arvioitu toimitusaika:  3-6 arkipäivää

Tuotteen myy CDON.COM

Tämän tuotteen toimittaa CDON.COM.
Liity ohjelmaan CDON+ ja osta tämä tuote postikuluitta

Konfigurering av inställningar för trådlös enhet:

För att aktivera trådlösa nätverksfunktioner, anslut WLAN USB-dongeln till en av USB-portarna på TV:n. Öppna menyn för Nätverksinställningar och välj Nätverkstyp som Trådlös enhet för att påbörja anslutningsprocessen. Markera alternativet Skanna trådlösa nätverk och tryck OK för att starta en sökning efter tillgängliga trådlösa nätverk. Alla funna nätverk kommer att listas. Markera ditt önskade Wi-Fi-nätverk i listan och tryck på OK för att ansluta. Observera: Om modemet stöder N-läge ska du välja N-lägesinställningar.

Om det valda nätverket är lösenordsskyddat, ange rätt nyckel med det virtuella tangentbordet. Du kan använda detta tangentbord via navigeringsknapparna och OK-knappen på fjärrkontrollen. Vänta tills IP-adressen visas på skärmen. Detta betyder att anslutningen nu har upprättats. För att koppla ifrån ett trådlöst nätverk, markera Nätverkstyp och tryck på vänster eller höger knapp för att ange som Avaktiverad. Om routern har WPS, kan du ansluta direkt till modemet/routern utan att ange ett lösenord eller lägga till nätverket först. Markera alternativet "Tryck på WPS på wifi router" och tryck på OK.

Gå till ditt modem/ router-enhet och tryck på WPS-knappen på den för att göra anslutningen. Du ser en anslutningsbekräftelse på din TV när enheterna har parkopplats. Välj OK för att fortsätta. Ingen ytterligare konfiguration krävs. Markera internethastighetstest och tryck på OK-knappen för att kontrollera din internethastighet. Markera Avancerade Inställningar och tryck på OK-knappen för att öppna den avancerade inställningsmenyn. Använd riktnings- och sifferknapparna för att ställa in. Markera Spara och tryck på OK-knappen för att spara inställningarna när du är klar. Övrig information Statusen för anslutningen kommer att visas som Ansluten eller Inte Ansluten och den aktuellt IP- adressen, om en anslutning etableras.

Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Arvostelujen määrä: 0 Keskiarvosana: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Vakuutusehdot

  • Korjaus tai korvaava tuote vastaavalla suorituskyvyllä.
  • Korvaus johtuen äkillisistä, odottamattomista ja ulkoisista tapahtumista, kuten putoaminen, ruhjoutuminen, kosteus/vesi, salamanisku/ukkonen/jännitepiikki.
  • Korvaus toimintahäiriöistä, joita takuu tai reklamaatio-oikeus eivät korvaa.
  • Matkapuhelimissa omavastuu on 39 €. Muiden tuotteiden kohdalla vakuutus on voimassa ilman omavastuuta.

Lue täydet vakuutusehdot

TUOTEVAKUUTUS CDON

}

Lähetä ystävälle

Osamaksu

Tämän tuotteen osamaksuvaihtoehdot ovat:

  • 5 € /kk - 6 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)
  • 3 € /kk - 12 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)
  • 1 € /kk - 36 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)

Kustannusarvio ei sisällä avausmaksua tai käsittelykuluja

Klikkaa Osta-nappia ja valitse osamaksuvaihtoehto kassalla.

Lisätietoja »