Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Summerdeals
Digitaalinen USB-mikroskooppi 1600x
Digitaalinen USB-mikroskooppi 1600x
Digitaalinen USB-mikroskooppi 1600x
Digitaalinen USB-mikroskooppi 1600x
Digitaalinen USB-mikroskooppi 1600x

1 / 5

Digitaalinen USB-mikroskooppi 1600x

41 €
Digitaalinen mikroskooppi 1600x 2Mpix ZOOM 1600X - jopa 1600 kertaa digitaalinen mikroskooppi antaa sinun nähdä asioita, joita ei voida nähdä paljaalla silmällä, kuten hyönteiset, kasvit, kudokset, materiaalirakenteet jne. Laaja
Lue lisää

Digitaalinen mikroskooppi 1600x 2Mpix
ZOOM 1600X - jopa 1600 kertaa digitaalinen mikroskooppi antaa sinun nähdä asioita, joita ei voida nähdä paljaalla silmällä, kuten hyönteiset, kasvit, kudokset, materiaalirakenteet jne.
Laaja käyttö - toimii hyvin kentällä, koulussa, laboratorioissa - täydellinen opettajille, opiskelijoille, pienille ja suurille tutkijoille. Mikroskooppia voidaan käyttää monilla aloilla, esim. biologia, pankkitoiminta, filaatit, elektroniikka, varainhankinta, lääketiede, grafologia, rikostekniikka, puutarhanhoito, korut jne.
VALON SÄÄTÖ - Mikroskoopissa on 8 LEDiä, joiden valon voimakkuus on säädettävissä, mikä tarkoittaa, että saat oikein valaistun kuvan kaikissa olosuhteissa.
KUVAT + VIDEO - laitteella on mahdollisuus ottaa kuvia ja ottaa videoita. Mikroskoopissa on pidike imukupilla, joka mahdollistaa vakaan havainnoinnin. Pää kääntyy 360 astetta, jolloin voit sovittaa tarkalleen näytetyn kohteen. Voit myös pitää laitetta kädessäsi.
TEKNISET TIEDOT:
valo: 8 erittäin kirkasta LEDiä (säädettävä teho)
suurennus: 0x-1600x
matriisi: 2Mpix
käyttöjärjestelmä: Windows XP / VISTA, Windows 7, 8, 8.1, 10, Mac OS
resoluutio: 640 * 480PX
digitaalinen zoom: 5X
kuvakenno: 0,3 M CMOS


videoformaatti: avi

valokuvamuoto: jpg

valoteho: 0-30000 LUX

hallintalaitteet: Nopea DSP

tarkennusalue: 0–44 mm

Yhteys: USB

mikroskoopin mitat (pituus / leveys / korkeus): 11,5 / 3 / 3cm

kaapelin pituus: 140 cm

paino: 200 g

SISÄLTÄÄ:

- mikroskooppi USB-kaapelilla

- imukupin kahva

- kuljettajan levy

- kalibrointikortti

Digitaalimikroskoopin virtalähde on USB. Kun olet kytketty tietokoneeseen tai kannettavaan tietokoneeseen, voit katsella näytön zoomauksia, ottaa kuvia ja tallentaa videoita säätämällä graafisia suodattimia. Laitteen avulla voit nähdä asioita, joita ei voida nähdä paljaalla silmällä, kuten hyönteiset, kasvit, kudokset, materiaalirakenteet jne.

Valaistusta voidaan säätää kaapelin nupilla. Tämän ansiosta voit olla varma, että näytettävät kohteet ovat aina hyvin valaistuja.


Mikroskooppi on pienikokoinen ja se voidaan ottaa mukaasi kannettavan tietokoneen mukana. Se voidaan sijoittaa erityiselle jalustalle, jossa on imukuppi, mikä tekee mikroskoopista vakaan tai sitä voidaan pitää kädessäsi. Telineessä on 360 asteen pyörivä pää. Zoomaus on mahdollista kääntämällä mikroskoopin nuppia.


Toimii hyvin kentällä, koulussa, laboratorioissa - täydellinen opettajille, opiskelijoille, pienille ja suurille tutkijoille.


Suurennuksella 1600x voit nähdä asioita, joita emme näe paljaalla silmällä. Täydellinen hyvin pienten tuotteiden laadunvalvontaan tai analysointiin.


Mikroskooppia voidaan käyttää monilla aloilla, esim. biologia, pankkitoiminta, filaatit, elektroniikka, varainhankinta, lääketiede, grafologia, rikostekniikka, puutarhanhoito, korut jne.


Mikroskooppi voidaan määrittää oikein, sinun on asennettava pakettiin sisältyvä ohjelmisto. Kun yhteys on muodostettu, mikroskooppi tunnistetaan videokamerana.

0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja