Palaa ylös
Nukke IMC Toys Laffies Nora (Kunnostetut Tuotteet D)
Nukke IMC Toys Laffies Nora (Kunnostetut Tuotteet D)

1 / 2

Nukke IMC Toys Laffies Nora (Kunnostetut Tuotteet D)

37
Lapset ansaitsevat parasta, siksi esittelyssä sinulle Nukke IMC Toys Laffies Nora (Kunnostetut Tuotteet D) , joka sopii ihanteellisesti heille, jotka etsivät laatua pienemmilleen! Osta IMC Toys parhaaseen hintaan! Ominaisuudet: Eri malleja, jois
Lue lisää
Lapset ansaitsevat parasta, siksi esittelyssä sinulle Nukke IMC Toys Laffies Nora (Kunnostetut Tuotteet D), joka sopii ihanteellisesti heille, jotka etsivät laatua pienemmilleen! Osta IMC Toys parhaaseen hintaan!
  • Ominaisuudet: Eri malleja, joista lähetetään sattumanvaraisesti varastossa olevat
KUNNOSTETUT TUOTTEET: Nämä tuotteet on palautettu palautusajan sisällä tai ne ovat esillä olleita tuotteita, joita on käytetty muutamassa esittelyssä. Joidenkin tuotteiden pakkaus on vioittunut tai niiden alkuperäinen pakkaus on avattu. Kaikki tuotteet on tarkastettu, niillä on virallinen merkkitakuu ja ne toimivat täydellisesti. Tuotteet luokitellaan niiden kunnon mukaan seuraavasti:
  • A+/ Täydellinen: täydellisessä kunnossa olevat tuotteet, joiden alkuperäinen pakkaus on saatettu avata tai se on vaihdettu toiseen pakkaukseen, joka on erinomaisessa kunnossa.
  • A/ Kuin uusi: tuotteet, joiden kunto on uuden veroinen, ja niiden alkuperäinen pakkaus on saatettu avata, pakkauksessa voi olla vaurioita tai se on vaihdettu toiseen pakkaukseen.
  • B/ Erittäin hyvä: tuotteet ovat erittäin hyvässä kunnossa, ja niissä saattaa olla pieniä kauneusvirheitä, mutta ne toimivat täydellisesti. Tuotteen alkuperäinen pakkaus on saatettu avata tai pakkaus on hieman vioittunut.
  • C/ Hyvä kunto: tuotteet ovat hyvässä kunnossa ja niissä voi olla kauneusviheitä, mutta ne toimivat täydellisesti. Tuotteen alkuperäinen pakkaus on saatettu avata tai pakkaus on hieman vioittunut.
  • D/ Kohtalainen: tuotteet ovat kunnossa ja niissä voi olla kauneusvirheitä tai niistä voi puuttua jokin lisäväline, mutta ne toimivat täydellisesti. Tuotteen alkuperäinen pakkaus on saatettu avata tai pakkaus on vioittunut.

Tuotetiedot

EAN 8421134093393
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja