Palaa ylös
Forever STB-200, Waterproof PowerBank, Solar, 5000mAh, Yellow
Forever STB-200, Waterproof PowerBank, Solar, 5000mAh, Yellow
Forever STB-200, Waterproof PowerBank, Solar, 5000mAh, Yellow

1 / 3

Forever STB-200, Waterproof PowerBank, Solar, 5000mAh, Yellow

17,99
Backupbatteri med möjlighet att ladda via solceller Nu kan du ladda din telefon vart du än befinner dig med detta smarta backupbatteri på 5000 mAh. När krämen är slut laddar du batteriet i ditt vägguttag, via USB eller med den inbyggda solcellspa
Lue lisää

Backupbatteri med möjlighet att ladda via solceller

Nu kan du ladda din telefon vart du än befinner dig med detta smarta backupbatteri på 5000 mAh. När krämen är slut laddar du batteriet i ditt vägguttag, via USB eller med den inbyggda solcellspanelen.
Batteriet sitter monterat i ett vattentåligt skal för att alltid vara skyddat mot fukt och stötar. Den är even utrustad med ficklampa, perfekt för dig som är ute och campar och behöver lysa upp i tältet.
På Powerbanken finns även en karbinhake så att du kan fästa den på ryggsäcken, på detta sätt utsätter du den för mesta möjliga soltimmar när du är ute och vandrar.

Perfekt för överlevare och preppers!

Är du en prepper? I så fall kommer du garanterat att uppskatta detta överlevar-batteri som kommer att låta dig få ström även i nödsituationer om den vanliga strömförsörjningen skulle slås ut. Powerbanken är också perfekt för vandrare, scouter och alla som gillar att vara ute i naturen under längre perioder, eller äventyrare som gillar att resa till destinationer långt bort där det kanske inte alltid finns ström att tillgå. Med denna solcellsdrivna powerbank behöver du aldrig gå utan ström!


Specifikation:

  • Kapacitet: 5000 mAh
  • Laddningstid: 6 h
  • Ficklampa
  • Input: max. 5V 1A (microUSB)
  • Output: DC 5V 1A (2 x USB)
  • Mått: 140 mm x 75 mm x 1,5 mm
  • Vikt: 150 g

I förpackningen: TB-016, laddkabel, karbinhake

0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja