Garmin Dash Cam 55, GPS, WW

Lähetä ystävälle
€ 384.99 Väliaikaisesti loppu

Tuotteen myy CDON.COM

Aktivoi tilanteen seuranta antamalla sähköpostiosoitteesi ja klikkaa lähetä. Saat ilmoituksen sähköpostiosoitteeseesi kun tuote on tilattavissa

Kompakt och diskret färdkamera med GPS - Styr den med rösten
Ge färdkameran kommandon med din röst och håll händerna på ratten. Säg ”OK, Garmin” för att spara videoklipp, ta en bild, starta/stoppa ljudinspelningen och starta/stoppa Travelapse-funktionen.

Spelar in HD-video i hög kvalitet med 1440p
Garmin Dash Cam 55 är en lättanvänd HD-färdkamera med 2,0-tums LCD-skärm. Tack vare vidvinkelobjektivet ser kameran hela vägen, och den har GPS för detaljerade data om tidpunkter och platser, så att du kan se exakt var och när händelserna inträffade. Du kan lita på att Garmin Dash Cam 55 spelar in detaljerad video i både starkt och svagt ljus. Montera kameran på vindrutan och spela in färden i 1440p. Dash Cam spelar in i en slinga med det medföljande utbytbara microSD™-kortet. Om du vill ha mer minne sätter du i ett större microSD-kort (fungerar med upp till 64 GB, säljs separat; klass 10 krävs). Spela upp filmen direkt på skärmen eller senare på din dator.

Ögonvittnet som aldrig blinkar
Du behöver inte tänka på att starta och stoppa. Om Garmin Dash Cam 55 ansluts till en strömkälla startar inspelningen automatiskt och sparar filmen om en olycka skulle inträffa.

Alla inspelningar märks med tid och plats så att du vet exakt när och var händelserna inträffade. När du granskar inspelat material på en dator får du en registrering av latitud, longitud, datum, tid, hastighet och färdriktning.

Garmin Dash Cam 55 har automatisk händelsedetektering (G-sensor), så när en händelse upptäcks sparar kameran aktuell inspelning, senaste och påföljande inspelningar för att bevara en fullständig återgivning av händelsen. Och all den här informationen sparas på det medföljande utbytbara microSD-minneskortet av klass 10.

För att kunna ta närbilder av skador på fordon eller annan egendom kan du ta ut Garmin Dash Cam 55 ur fordonet och ta bilder.

Dela din färd via Travelapse™
Med videoinspelningsfunktionen Travelapse kan du på ett enkelt och roligt sätt dela dina äventyr genom att koncentrera flera timmars körning till några minuter av höjdpunkter.

Synkronisera videoklipp trådlöst med din smartphone
Garmin Dash Cam 55 har inbyggt Wi-Fi®, så du kan trådlöst synkronisera videor med din kompatibla smartphone när du har hämtat den kostnadsfria VIRB®-appen. Då blir det enkelt att dela med sig av videor med vänner, försäkringsbolag eller rättsliga myndigheter.

Kör med ökad uppmärksamhet
Garmin Dash Cam 55 har praktiska varningar för föraruppmärksamhet som främjar en säkrare körning. Frontalkrocksvarningen1 varnar om du kör för nära framförvarande bil. Varningarna vid körfältsbyte1 varnar dig om du avviker från filen du kör i. Rödljus- och fartkameravarningen2 varnar dig om rödljus- eller fartkameror i närheten. Och när fordonet står stilla vid en vägkorsning eller i trafiken talar ”Kör”-meddelandet om för dig när framförvarande trafik rör sig igen.

Övervaka din parkerade bil
Parkeringsläget övervakar området runt bilen medan den står parkerad och motorn inte är igång. Det börjar automatiskt att spela in om och när rörelse registreras. (Kräver Garmins parkeringslägeskabel som säljs separat, professionell installation rekommenderas.)

Wi-Fi® är ett registrerat varumärke som tillhör Wi-Fi Alliance.

Egenskaper:
- Liten och diskret när den monteras på vindrutan
- Kvalitetskamera med 3.7 megapixel med videoinspelning i 1440p; fungerar även i svagt ljus
- Frontalkrocksvarningar och varningar vid körfältsbyte1 plus varningar för rödljus- och fartkameror i närheten2
- GPS och automatisk händelsedetektor (G-sensor) som sparar videomaterial vid en krock för att visa när och var händelsen inträffade
- Med hjälp av röststyrning3 kan du starta eller stoppa inspelningen, ta en stillbild och mycket mer, bara genom att använda rösten.

1 Vissa omständigheter kan försämra varningsfunktionen. Besök Garmin.com/warnings för mer information.
2 Varningar för fartkameror är inte tillgängliga i alla områden.
3 Röststyrning finns för engelska, franska, italienska och tyska.

Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Arvostelujen määrä: 0 Keskiarvosana: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Vakuutusehdot

  • Korjaus tai korvaava tuote vastaavalla suorituskyvyllä.
  • Korvaus johtuen äkillisistä, odottamattomista ja ulkoisista tapahtumista, kuten putoaminen, ruhjoutuminen, kosteus/vesi, salamanisku/ukkonen/jännitepiikki.
  • Korvaus toimintahäiriöistä, joita takuu tai reklamaatio-oikeus eivät korvaa.
  • Matkapuhelimissa omavastuu on 39 €. Muiden tuotteiden kohdalla vakuutus on voimassa ilman omavastuuta.

Lue täydet vakuutusehdot

TUOTEVAKUUTUS CDON

}

Lähetä ystävälle

Osamaksu

Tämän tuotteen osamaksuvaihtoehdot ovat:

  • 70 € /kk - 6 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)
  • 37 € /kk - 12 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)
  • 16 € /kk - 36 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)

Kustannusarvio ei sisällä avausmaksua tai käsittelykuluja

Klikkaa Osta-nappia ja valitse osamaksuvaihtoehto kassalla.

Lisätietoja »