Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Harman Kardon Onyx Studio 5 Harmaa
Harman Kardon Onyx Studio 5 Harmaa
Harman Kardon Onyx Studio 5 Harmaa

1 / 3

Harman Kardon Onyx Studio 5 Harmaa

(164 arvostelut)
169 €

-52%

Rek pris. 349 €
Harman Kardon Onyx Studio 5 langaton kaiutin on valloittava yhdistelmä ensiluokkaista äänentoistoa ja eleganttia designia. Jopa 8 tuntia toistoa Silmiä sekä korvia hivelevä design Hienovaraisen elegantisti muotoillussa Harman Kardon Onyx Studio 5:ssa
Lue lisää

Harman Kardon Onyx Studio 5 langaton kaiutin on valloittava yhdistelmä ensiluokkaista äänentoistoa ja eleganttia designia. Jopa 8 tuntia toistoa

Silmiä sekä korvia hivelevä design

Hienovaraisen elegantisti muotoillussa Harman Kardon Onyx Studio 5:ssa näkyy ja kuuluu laatu. Koko huoneen täyttävän äänimaiseman maalaava design-kaiutin on helppo pitää mukana joka puolella kotia, sillä Bluetooth-yhteys ja ladattava akku tekevät sen liikuttelusta langattoman miellyttävää.

Harman Kardon Onyx Studio 5 langaton kaiutin jopa 8 tunnin toistoajalla

Yhdellä latauksella Onyx Studio 5:n akku yltää jopa 8 tunnin kestoon, joten sen voi huoletta ottaa useammaksikin tunniksi mukaan paikkoihin, joissa ei latausmahdollisuutta ole. Langattoman Dual Sound -ominaisuuden avulla kaiutin on mahdollista yhdistää toiseen Onyx Studio 5 -kaiuttimeen.

Vastaavia tuotteita

Tällä hetkellä chat-palvelumme on suljettu. Lähetä ystävällisesti sähköpostia, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Yritämme vastata kaikkiin kysymyksiin 24 tunnin sisällä. Ota yhteyttä .