Palaa ylös
Havit KB478CM 4i1 Gaming Bundle
Havit KB478CM 4i1 Gaming Bundle

1 / 2

Havit KB478CM 4i1 Gaming Bundle

24,99

-17%

30 €
Stilren set-up! När du samlar alla dina speltillbehör i ett paket säkerställer du en konsekvent stil som visar att ingenting lämnas åt slumpen genom din speluppsättning. Gamingmus Denna spelmus använder USB och har en knapp på toppen för att ko
Lue lisää

Stilren set-up!
När du samlar alla dina speltillbehör i ett paket säkerställer du en konsekvent stil som visar att ingenting lämnas åt slumpen genom din speluppsättning.

Gamingmus
Denna spelmus använder USB och har en knapp på toppen för att kontrollera musens hastighet (DPI 800-1000-1200) vilket hjälper till att säkerställa att användaren får en bättre upplevelse med möjlighet till personlig konfiguration. Musen har testats för att klara minst tre miljoner klick. Med andra ord är det en extremt hållbar mus.

Tangentbord
Speltangentbordet är speciellt utformat för spel och syftar till att säkerställa användaren en hög grad av prestanda. Dessutom finns det RGB-lampor i tangentbordet. Tangentbordet är ett klassiskt QWERTY-tangentbord och har testats så att varje knapp rymmer upp till fem miljoner tangenter.

Hörlurar
Spelhörlurarna från Havit är speciellt utformade för att optimera användarens empati och prestanda. I hörlurarna finns en mikrofon som är gjord för att kommunicera online med vänner och lagkamrater.

Musmatta
Musmattan mäter 250 * 210 * 2 mm

0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja