Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

HOHEM Smartphone Gimbal iSteady X2 Black
HOHEM Smartphone Gimbal iSteady X2 Black
HOHEM Smartphone Gimbal iSteady X2 Black
HOHEM Smartphone Gimbal iSteady X2 Black
HOHEM Smartphone Gimbal iSteady X2 Black
HOHEM Smartphone Gimbal iSteady X2 Black

1 / 6

HOHEM Smartphone Gimbal iSteady X2 Black

148,07 €
Hohem iSteady X2 är En Kompakt, 3-axlig, Vikbar, Ansiktsföljande, med Joystick & Fjärrstyrd Gimbal - Perfekt för Mjuka, Stadiga Videor & Vlogging Spårning av ansikte och objekt Medföljande  iOS / Androi
Lue lisää
Hohem iSteady X2 är En Kompakt, 3-axlig, Vikbar, Ansiktsföljande, med Joystick & Fjärrstyrd Gimbal - Perfekt för Mjuka, Stadiga Videor & Vlogging
  • Spårning av ansikte och objekt
  • Medföljande  iOS / Android-app
  • Handgestkontroller
  • Upp till tio timmars körtid
  • Slät 320 ° Pan, Tilt och Roll Rotation

Hohem iSteady X2 är en kompakt 3-axlig gimbalstabilisator för att fånga mjuka och stadiga videor med din smartphone. När du följer ditt motiv kompenserar den för varje handskakning, stabiliserar din telefon längs panorering, lutning och rullande axlar för att ge professionella, filmiska tagningar. Du kan också flytta gimbalhuvudet manuellt (tillsammans med din anslutna smartphone) upp till 320° på var och en av dessa axlar med hjälp av den inbyggda joysticken för att få jämna rörelser.

Den justerbara telefonklämman passar upp till 89 mm breda smartphones och stöder praktiskt taget alla populära telefoner, till exempel iPhone 12 Pro Max. Gimbalens lilla storlek görs ännu mer bärbar tack vare en vikbar design. Den övre delen fälls över det ergonomiska handtaget, så att du enkelt kan packa gimbalen i väskan under dina resor, vlog-inspelningar och alla andra applikationer.

ISteady X2 levereras med en liten fjärrkontroll som fungerar upp till 10 m bort. Den låter dig styra de flesta av gimbalfunktionerna, inklusive några av de som bara är möjliga via den medföljande iOS / Android-appen, till exempel zoom in /ut (på telefoner som stöder den här funktionen). Fjärrkontrollen låter dig också utlösa foton, starta / stoppa videoinspelning och slå av och på gimbalen.

En nyckelfunktion i iSteady X2 är automatisk spårning av ansikten och föremål, uppnådd med den medföljande Hohem Pro-mobilappen, som tillhandahålls som gratis nedladdning. När du tar video av dig själv vid vlogging kan du aktivera spårning genom att visa lämplig handrörelse mot din telefon. Gimbalen följer dig sedan när du rör dig. Alternativt, för att spåra ett annat objekt än dig själv, oavsett om det är en person, ett husdjur eller ett objekt, behöver du helt enkelt ange i appen vad det är du vill spåra genom att tilldela en fyrkant över den. Handgester kan också användas för att utlösa fotoinspelning och starta/stoppa videoinspelning.

Gimbalen har en 1/4"-20 invändig sgänga på undersidan för att fästa det medföljande ministativet. Stativet kan användas som stativ eller som ett extra handtag så att du kan hålla gimbalen med två händer. Den kan användas som ett stativ när du vloggar med ansiktsspårning också. Inkluderat med gimbalen finns också en USB-laddningskabel, ett säkerhetsvristband och en bärpåse.

]]>
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita

Tällä hetkellä chat-palvelumme on suljettu. Lähetä ystävällisesti sähköpostia, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Yritämme vastata kaikkiin kysymyksiin 24 tunnin sisällä. Ota yhteyttä .