Huawei P20 Pro 128GB Dual Sim Sininen

Huawei P20 Pro 128GB Dual Sim Sininen
Lähetä ystävälle
€ 559.90
alk 23 € /kk
Säästä uusi toivelista
Valitse koko ennen kuin lisäät tuotteen ostoskoriin.

Arvioitu toimitusaika:  2-5 työpäivää

Tuotteen myy CDON.COM (One2Cel) 4,6 / 5 27 arvostelulla.

Kokonaisarvosana 4,6 / 5
Toimitusaika 4,4 / 5
Pakkauksen laatu 4,7 / 5
Lisää kauppiaalta CDON.COM (One2Cel) CDON.COM (One2Cel) on yhteistyökumppani CDON Marketplacen kanssa. Arvosanan ovat antaneet asiakkaat jotka ovat tilanneet tuotteita kauppiaalta CDON.COM (One2Cel). Kokonaisarvosana perustuu kauppiaan toimitusaikaan sekä pakkausmateriaalien laatuun.
Liity ohjelmaan CDON+ ja osta tämä tuote postikuluitta
 • 5,8" FullView Display
 • 128 GB muisti
 • Leica-kaksoiskamera ja 24 megapikselin selfie-kamera
 • Tallentaa videokuvaa 960 kuvaa/s Super Slow Motion -toiminnolla
 • 3400 mAh akku
 • Dual SIM

HUAWEIn P-sarja on aina edustanut mobiilikuvauksen kärkeä. Nyt HUAWEI P20 Pro tarjoaa uraauurtavan uuden sukupolven Leica-kolmoiskameran. Uudessa puhelimessa yhdistyvät upea muotoilu ja vallankumouksellinen kamerajärjestelmä, joka valottaa älykästä valokuvaamista.

MUOTOILU 
Valotaide 

Valon heijastukset ovat toimineet HUAWEI P20 Pron hienojen värien inspiraationa. Tuloksena loistava värien siirtymä, joka on ainutlaatuinen markkinoiden älypuhelinten saralla. Suunniteltu kaikin puolin ainutlaatuiseksi.

Oivallinen muotoilu
Ulkokuori on valmistettu karkaistuista, kaarevista 3D-lasipaneeleista, yhdistäen tyylikkyyden ja kestävyyden. Kaarevuus on tarkkaan toteutettu, jotta puhelin istuisi käteen mukavasti ja sopisi käytettäväksi yhdellä kädellä.

Vedenkestävä 
HUAWEI P20 Pro on IP67-luokiteltu, mikä tarkoittaa, että se on sekä pölyn- että vedenkestävä. Hienojen kuvien tallentaminen onnistuu sateisenakin päivänä vaivatta, ja pölynkestävyyden ansiosta voit hyvin käyttää puhelinta aurinkoisella rannalla.

Uusi HUAWEI FullView -näyttö 
Koe seuraavan sukupolven näyttötekniikan teho uudella HUAWEI FullView -näytöllä. Uusi 6,1 tuuman OLED-näyttö toistaa koko väriasteikon ylivoimaisesti ja luonnollisesti.

Etupuolen leikkaus on muotoilu mahdollisimman tarkasti ja on mahdollisimman pieni näyttökokemuksen optimoimiseksi. Sen rinnalla kehitettiin HUAWEIn uusi käyttöliittymä erittäin intuitiivisen näyttösynergian tarjoamiseksi.

KAMERA  
Leica-kolmoiskamera 

Nyt julkaistaan maailman ensimmäinen älypuhelinkamera, jossa on Leica-kolmoislinssit. HUAWEI P20 Pro venyttää luovan mobiilikuvauksen rajoja. Valon kinetiikasta inspiroitunut ja tarkkuudella suunniteltu kamera tallentaa yksityiskohtaisia, eläviä ja tunnelmallisia kuvia päivän ja öin.

Kirkkaammat kuvat
HUAWEI P20 Pro on varustettu erinomaisella 40 megapikselin RGB-kameralla, joka tallentaa kuvia lyömättömällä terävyydellä, väritarkkuudella ja kontrastilla. 20 megapikselin mustavalkoinen kamera tallentaa yksityiskohdat erinomaisesti ja 8 megapikselin kamera tarjoaa järjestelmäkameran veroisen tarkennuksen.

Erinomainen tekniikka
Alansa johtava, suuri objektiivi ja uusi 1/1,7 tuuman sensori tarttuvat huonoihin valo-olosuhteisiin ja helpottavat hämärässä kuvaamista. Lopputuloksena kauniita, selkeitä ja tarkkoja kuvia myös hämärän tullen.

Valistunut valokuvaustekniikka  
Alansa johtavan, säädettävän ISO 51200 -herkkyyden avulla HUAWEI P20 Pro tallentaa eläviä ja tarkkoja kuvia huonossakin valossa.

5x hybridzoom 
Viisinkertainen hybridzoom mahdollistaa kohteeseen tarkentamisen kuvan laadun kärsimättä. Saat upeita lopputuloksia, kun haluat tallentaa yksityiskohtia etäältä.

Enemmän liikettä/nopeampia kuvia  
HUAWEI P20 Prolla tallennat liikkuvan kohteen yksityiskohtaisesti ja ohikiitävät onnenhetket silmänräpäyksessä.

5 terävyysaluetta
HUAWEI P20 Prossa on viisi terävyysaluetta, jotka ylläpitävät tarkkaa terävyyttä koko näytön laajuudelta. Tekniikka soveltuu erinomaisesti laajakuva- tai maisemakuvaukseen ilman, että sinun tarvitsisi luopua hienoista yksityiskohdista.

4D Predictive Focus 
4D Predictive Focus -toiminto täyttää tarpeemme hektisessä arjessa tarkentaa liikkuvaan kohteeseen. Lopputuloksena selkeät ja tarkat kuvat liikkuvista kohteista kristallinkirkkaalla laadulla ilman, että kohteen tarvitsee hidastaa vauhtia.

Ultra Snapshot  
Paina äänenvoimakkuuden hallintapainiketta kahdesti tallentaaksesi spontaanit hetket 0,3 sekunnissa myös näytön ollessa lukittu.

Super Night Mode  
Pitkällä valotusajalla otettavat kuvat vaativat vakaata kättä. HUAWEIn Super Mode -tila korvaa kamerajalustan vakauttamalla käsipitoisen kameran kuvat digitaalisesti. Mahdollistaa tarkat kuvat huonossakin valaistuksessa. Super Mode vakauttaa myös useiden kontrastien valokuvat, tarjoten tarkat kuvat harmonisella valaistuksella kaikissa olosuhteissa.

Super Slow Motion 
Hidasta – Super Slow Motion -toiminto tallentaa videokuvaa nopeudella 960 ruutua/sekunnissa. Käytä toimintoa tallentaaksesi elämän vauhdikkaimmat hetket ennen kuin ne kiitävät ohitse.

Master AI 
Master AI -tekoälyn avulla HUAWEI P20 Pro tunnistaa yli 19 eri maisemaa ja esinettä reaaliajassa.* Kirkkaus ja muut asetukset mukautuvat automaattisesti, jotta kuva optimoituisi.
*Tunnistaa mm. seuraavat maisemat ja esineet: kissa, elintarvikkeet, ryhmä, luonnolliset värit, lähikuva, yökuvaus, teksti, vihreys, muotokuva, koira, ilotulitukset, sininen taivas, kukat, maisema, asiakirja, auringonlasku, lumi, vesiputous ja ranta.

SELFIE-KUVISTA MUOTOKUVIIN
24 megapikselin etukamera takaa, että näytät upealta kaikissa selfie-kuvissasi. Se tallentaa eläviä, tarkkoja ja upeita valokuvia kaikissa valo-olosuhteissa, sekä läheltä että etäältä.

Valaistus 3D-muotokuville 
HUAWEI P20 Pro käyttää tekoälyyn perustuvaa 3D-muotoilutekniikkaa kasvojen reunojen hahmottamiseen, jotta voisit tallentaa kauniita selfie-kuvia. Tekniikka kattaa myös useita studiolaatuisia valotehosteita, joiden ansiosta selfie-kuvistasi tulee kauniita muotokuvia.

Värioptimointi  
HUAWEI P20 Pron valokuvausjärjestelmä hyödyntää sisäistä tekoälyä tunnistaakseen kuvauskohteen ja optimoidakseen väritasapainon automaattisesti. Värit optimoidaan myös pikselitasolla, jotta maisemien tai kohteiden värit toistuisivat erinomaisesti.

Ammattilaistason rajaus
Kun tallennat valokuvan, HUAWEI P20 Po tarjoaa välittömästi älykkäitä sommitteluehdotuksia laadun optimoimiseksi, joten saat vaivatta ammattilaistason kuvia.

KOE  
Kirin 970, jossa sisäänrakennettu tekoäly 

HUAWEI P20 Pron tekoälyjohteisen valokuvausjärjestelmän takana on Kirin 970 -suoritin, joka ohjaa useita lisätoimintoja ja luovia työkaluja, mahdollistaen nopeamman, sujuvamman ja tehokkaamman älypuhelinkokemuksen.

Tehostettu todellisuus
HUAWEI P20 Prossa on Google ARCore -tuki, mikä mahdollistaa AR-sovellusten käytön.

HUAWEI Share 2.0 
HUAWEI Share 2.0:lla siirrät tiedostoja ja kuvia hetkessä kaikkien laitteiden ja järjestelmien kesken. Toiminto on yhteensopiva myös muiden valmistajien laitteiden kanssa. Tiedostojen jakaminen turvallisesti, langattomasti, lukitsemattomasti ja ultranopeasti on nyt helppoa.

Upea äänenlaatu
HUAWEI P20 Pro on varustettu uraauurtavalla äänijärjestelmällä älypuhelinten äänenlaadun saralla. HUAWEI Audio on uusi standardi, joka ohjaa äänenlaatua Bluetoothin avulla, jotta voisit nauttia aidosta HiFi-äänenlaadusta täysin langattomasti. 

Enemmän tehoa pidempään
HUAWEI P20 Pro on varustettu entistä suuremmalla ja tehokkaammalla akulla, joka latautuu ultranopeasti ja kestää pidempään. Tehokas 4000 mAh:n akku latautuu 58 % asti vain 30 minuutissa Huawei SuperCharge -latauksella.

Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Tuotemerkki Huawei
Screen Size 6,1 "
Matkapuhelimen malli Smartphone
Operating System Android
Mobiiililaajakaistan sukupolvi 4G
Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Arvostelujen määrä: 0 Keskiarvosana: 0
0%
0%
0%
0%
0%
-

Vakuutusehdot

 • Korjaus tai korvaava tuote vastaavalla suorituskyvyllä.
 • Korvaus johtuen äkillisistä, odottamattomista ja ulkoisista tapahtumista, kuten putoaminen, ruhjoutuminen, kosteus/vesi, salamanisku/ukkonen/jännitepiikki.
 • Korvaus toimintahäiriöistä, joita takuu tai reklamaatio-oikeus eivät korvaa.
 • Matkapuhelimissa omavastuu on 39 €. Muiden tuotteiden kohdalla vakuutus on voimassa ilman omavastuuta.

Lue täydet vakuutusehdot

TUOTEVAKUUTUS CDON

}
Haluatko sisällyttää tuotteeseen vakuutuksen?
Huawei P20 Pro 128GB Dual Sim Sininen

Vakuutusehdot

 • Korjaus tai korvaava tuote vastaavalla suorituskyvyllä.
 • Korvaus johtuen äkillisistä, odottamattomista ja ulkoisista tapahtumista, kuten putoaminen, ruhjoutuminen, kosteus/vesi, salamanisku/ukkonen/jännitepiikki.
 • Korvaus toimintahäiriöistä, joita takuu tai reklamaatio-oikeus eivät korvaa.
 • Matkapuhelimissa omavastuu on 39 €. Muiden tuotteiden kohdalla vakuutus on voimassa ilman omavastuuta.

Lue täydet vakuutusehdot

TUOTEVAKUUTUS CDON

Lähetä ystävälle

Osamaksu

Tämän tuotteen osamaksuvaihtoehdot ovat:

 • 101 € /kk - 6 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)
 • 54 € /kk - 12 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)
 • 23 € /kk - 36 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)

Kustannusarvio ei sisällä avausmaksua tai käsittelykuluja

Klikkaa Osta-nappia ja valitse osamaksuvaihtoehto kassalla.

Lisätietoja »