Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Intel i5-11600K -suoritin

(0)
Kirjoita arvostelu
Intel i5-11600K -suoritin
Intel i5-11600K -suoritin
Intel i5-11600K -suoritin
300 €
 • Varastosaldo: Löytyy varastolta
  Arvioitu toimitusaika Pikalähetys
  3-5 Arkipäivää
 • Myyjä ja toimittaja Xstra Digital Storage

Seuraa tuotteen hintaa

 • 1200 socket
 • 6 cores 12 threads
 • 3.9GHz-4.9GHz
 • 125W
 • 14 nm

Intel Core i5-11600K -suoritin (12 Mt:n välimuisti, jopa 4,9 GHz)

Intel Core i5-11600K, Intel® 11th Generatie Core™ i5, LGA 1200 (Socket H5), PC, 14 nm, Intel, 3,9 GHz

Intel® Turbo Boost -tekniikka

Intel® Turbo Boost Technology lisää prosessorin taajuutta dynaamisesti tarpeen mukaan hyödyntämällä lämpö- ja teho-liitäntätilaa, joka antaa sinulle nopeuden, kun tarvitset sitä, ja parantaa energiatehokkuutta, kun et.


Intel® vPro™ alustan kelpoisuus

Intel® vPro™ Technology on joukko prosessoriin sisäänrakennettuja tietoturva- ja hallintaominaisuuksia, joiden tarkoituksena on käsitellä neljää it-tietoturvan kriittistä aluetta: 1) Uhkien hallinta, mukaan lukien suojaus rootkitsiltä, viruksilta ja haittaohjelmilta 2) Identiteetti- ja verkkosivuston käyttöpisteen suojaus 3) Luottamuksellinen henkilötietojen ja yritysten tietosuoja 4) Tietokoneiden ja työasemien etävalvonta, korjaus ja korjaus.


Intel® hypersäikeistystekniikka

Intel® Hyper-Threading Technology (Intel® HT Technology) toimittaa kaksi prosessointisäiettä fyysistä ydintä kohti. Erittäin kierteiset sovellukset voivat saada enemmän työtä aikaan rinnakkain, suorittamalla tehtävät aikaisemmin.


Intel® virtualisointitekniikka (VT-x)

Intel® Virtualization Technology (VT-x) mahdollistaa yhden laitteistoalustan toiminnan useana "virtuaalina" alustana. Se parantaa hallittavuutta rajoittamalla seisokkeja ja ylläpitämällä tuottavuutta eristämällä laskentatoiminnot erillisiksi osioiksi.


Intel® Virtualization Technology for Directed I/O (VT-d)

Intel® Virtualization Technology for Directed I/O (VT-d) jatkaa nykyisestä tuesta IA-32 (VT-x) ja Itanium® prosessori (VT-i) virtualisointi lisäämällä uutta tukea I/O-laitteiden virtualisointiin. Intel VT-d voi auttaa loppukäyttäjiä parantamaan järjestelmien tietoturvaa ja luotettavuutta sekä parantamaan I/O-laitteiden suorituskykyä virtualisoiduissa ympäristöissä.


Intel® VT-x ja laajennetut sivutaulukot (EPT)

Intel® VT-x ja laajennetut sivutaulukot (EPT), joka tunnetaan myös nimellä SLAT (Second Level Address Translation), nopeuttaa muistia intensiivisiä virtualisoituja sovelluksia. Intelin Virtualization Technology -® laajennetut sivutaulukot vähentävät muistin ja virran yleiskustannuksia ja pidentävät akun käyttöikää sivutaulukoiden hallinnan laitteisto-optimoinnin avulla.


Intel® 64

Intel® 64 -arkkitehtuuri parantaa suorituskykyä sallimalla järjestelmien käsitellä yli 4 Gigatavua sekä virtuaalista että fyysistä muistia.

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.