Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Enemmän tarjouksia kuin koskaan ennen! 21.11.-1.12. Katso kaikki tarjoukset
iPhone 12 Pro Max screen protectors/Puhelimen näytönsuojalasi

1 / 1

iPhone 12 Pro Max screen protectors/Puhelimen näytönsuojalasi

9,95 €

-17%

Rek pris. 11,94 €
FI: Ainutlaatuisen 2,5D panssarilasin näytönsuojan avulla suojaat puhelintasi huomaamattomasti, mutta erittäin tehokkaasti ja helposti. 2,5D kaareva suoja ei vaikuta näytön kirkkauteen tai puhelimen ulkonäköön ollenkaan. Se on suunniteltu 12-sarjan i
  • Applicable devices: iPhone 12 and iPhone 12 Pro
  • We also have the sizes for iPhone 12 Pro Max
Lue lisää

FI: Ainutlaatuisen 2,5D panssarilasin näytönsuojan avulla suojaat puhelintasi huomaamattomasti, mutta erittäin tehokkaasti ja helposti. 2,5D kaareva suoja ei vaikuta näytön kirkkauteen tai puhelimen ulkonäköön ollenkaan. Se on suunniteltu 12-sarjan iPhoneille. Panssarilasi on jopa 600% vahvempi kuin perinteiset näytönsuojat ja on erittäin helppo puhdistaa!


Asiakaskäytäntö: Jos ostat tuotteitamme, asiakkaalla on 30 päivän aika vaihtaa. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteessa: support@happycoding.fi tai tai


EN: With the unique 2.5D Tempered Glass screen protector, you protect your phone discreetly but very effectively and easily. The 2.5D Curved protector does not affect the brightness of the screen or the aesthetics of the phone at all. It was designed for iPhones from the 12 series. The tempered glass is up to 600% stronger than traditional screen protectors and is extremely easy to clean!


Customer policy: If you purchase our products, the customer will have a 30-day period for exchanges. Please contact our customer support at: support@happycoding.fi or .

Pikafaktat

  • Applicable devices: iPhone 12 and iPhone 12 Pro
  • We also have the sizes for iPhone 12 Pro Max
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita