Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

JBL Bar 2.0 All-in-One Soundbar Black
JBL Bar 2.0 All-in-One Soundbar Black
JBL Bar 2.0 All-in-One Soundbar Black
JBL Bar 2.0 All-in-One Soundbar Black
JBL Bar 2.0 All-in-One Soundbar Black
JBL Bar 2.0 All-in-One Soundbar Black
JBL Bar 2.0 All-in-One Soundbar Black

1 / 7

JBL Bar 2.0 All-in-One Soundbar Black

(76 arvostelut)
249 €
Helposti asennettava, kompakti, kaikki yhdessä soundbar-kaiutin. Uppoudu suosikkielokuvaasi, tunne yleisön voima tärkeässä pelissä tai rokkaa olohuoneessasi. Kompaktin, tehokkaan ja helppokäyttöisen JBL Bar 2.0
  • Syvä basso
  • Ympäröi itsesi äänellä
  • Käy elokuvissa, sohvallasi
  • Toista kaikkea
  • Matala muotoilu
Lue lisää

Helposti asennettava, kompakti, kaikki yhdessä soundbar-kaiutin.
Uppoudu suosikkielokuvaasi, tunne yleisön voima tärkeässä pelissä tai rokkaa olohuoneessasi. Kompaktin, tehokkaan ja helppokäyttöisen JBL Bar 2.0 All-in-One soundbar-kaiuttimen kautta JBL:n ammattitason ääni on vain yhden HDMI ARC tai optisen kaapelin päässä. Sisäänrakennettu Bluetooth mahdollistaa musiikin helpon toistamisen älypuhelimeltasi tai tabletiltasi. Dolby Digital, JBL Surround Sound älykäs äänitila tuottavat uskomattoman äänen joka kerralla, mitä tahansa katsot tai kuuntelet. Kytke, käynnistä ja upota itsesi JBL:n äänimaailmaan.

JBL BAR 2.0 - All-in-one soundbar
Kompakti, mutta tehokas JBL Bar 2.0 on all-in-one-soundbar, jossa on sisäänrakennettu bassoportti ja uskomattoman yksinkertainen asennus. Bar 2.0 sisältää myös sisäänrakennetun Bluetooth-yhteyden musiikin suoratoistoa varten. Se sopii erinomaisesti niille, jotka haluavat parantaa makuuhuoneen tai pienen olohuoneen television ääntä. JBL BAR 2.0 soundbarin ansiosta nautit taatusti TV-sarjoista, elokuvista ja musiikista.

Helppokäyttöinen
JBL BAR 2.0 on erittäin helppo käyttää ja asentaa. JBL BAR 2.0 sisältää Bluetooth-yhteyden, jotta voit suoratoistaa suosikkimusiikkiasi kaiuttimeen langattomasti. Se on helppo asentaa yhdellä ainoalla HDMI-kaapelilla television ja äänipalkin yhdistämiseksi. Voit hallita JBL BAR 2.0 TV:n omalla kaukosäätimellä.

Syvä basso
Syvennä jännityselokuvan draamaa, tunne joukkueesi karjunta selkäpiissäsi tai rentoudu uusimman albumisi kanssa. JBL Bar 2.0 All-in-One sisältää todellakin kaiken elokuviisi ja musiikkiisi syvällä bassollaan.

Ympäröi itsesi äänellä
JBL Surround Sound tuo elokuvat, urheilun ja musiikin välittömästi eloon. Lisää televisioosi mukaansatempaava äänikokemus ilman ylimääräisiä johtoja tai kaiuttimia.

Käy elokuvissa, sohvallasi
Laita popparit valmiiksi. Sisäänrakennettu Dolby Digital tarjoaa autenttisen elokuvakokemuksen omassa kodissasi.

Toista kaikkea
Eikö elokuvat huvita? Ei ongelmaa. JBL Bar 2.0 All-in-Onen avulla nautit langattomasta musiikin toistosta Bluetoothin kautta puhelimeltasi tai tabletiltasi.

Matala muotoilu
Kompaktin, matalan muotoilunsa ansiosta JBL Bar 2.0 All-in-One sopii vaivattomasti elämääsi ja televisiosi eteen.

Muodosta yhteys
JBL Surround Soundin yhdistäminen ei voisi olla helpompaa. HDMI ARC tai optinen kaapeliyhteys on todella helppo muodostaa ja käyttää.

Mitä laatikossa:
Soundbar
Kauko-ohjain ja paristot
Virtajohdot (jopa 4 kpl alueesta riippuen)
HDMI-kaapeli
Seinäkiinnityssarja ruuveilla
Pika-aloitusopas
Takuukortti
Turvallisuustiedote

Pikafaktat

  • Syvä basso
  • Ympäröi itsesi äänellä
  • Käy elokuvissa, sohvallasi
  • Toista kaikkea
  • Matala muotoilu

Vastaavia tuotteita

Tällä hetkellä chat-palvelumme on suljettu. Lähetä ystävällisesti sähköpostia, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Yritämme vastata kaikkiin kysymyksiin 24 tunnin sisällä. Ota yhteyttä .