Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Toimitus ennen joulua? Näet tuotteen arvioidun toimitusajan kohdasta "Lisää ostoskoriin"
JBL Charge 5 Black
JBL Charge 5 Black
JBL Charge 5 Black
JBL Charge 5 Black
JBL Charge 5 Black
JBL Charge 5 Black

1 / 6

JBL Charge 5 Black

179 €

-10%

Rek pris. 199 €
Voit toistaa ja ladata loputtomiin Bileet messissä säästä riippumatta. JBL Charge 5 -kaiuttimesta lähtee jämäkkä JBL Original Pro Sound -ääni optimoidun pitkäiskuisen elementin, erillisen diskant
  • Jämäkkä JBL Original Pro Sound -ääni
  • 20 tunnin toistoaika
  • IP67-luokituksen mukaisesti vesitiivis ja pölytiivis
Lue lisää

Voit toistaa ja ladata loputtomiin
Bileet messissä säästä riippumatta. JBL Charge 5 -kaiuttimesta lähtee jämäkkä JBL Original Pro Sound -ääni optimoidun pitkäiskuisen elementin, erillisen diskanttielementin sekä kahden JBL-bassosäteilijän ansiosta. Jopa 20 tuntia toistoaikaa ja kätevä virtapankki pitävät laitteet ladattuina ja bileet käynnissä koko yön. Yllättikö sade? Läikkyivätkö juomat? Pöllysikö rantahiekka? IP67-tason vedenpitävä ja pölytiivis Charge 5 selviytyy kaikesta, mitä vastaan tulee. PartyBoost-toiminnon ansiosta kaiuttimeen voidaan liittää useita PartyBoost-valmiuksisia JBL-kaiuttimia – ja ääntä riittää mille tahansa väkijoukolle. Uusimpien katumuotitrendien innoittamissa väreissä kaiutin näyttää yhtä hyvältä kuin miltä se kuulostaakin.

Jämäkkä JBL Original Pro Sound -ääni
Ota JBL Pro Sound -äänen uskomaton teho mukaan. JBL Charge 5 -kaiuttimessa on optimoitu pitkäiskuinen elementti, erillinen diskanttielementti sekä kaksi JBL-kaksoisbassosäteilijää – näiden ansiosta ääni on vaikuttavan runsas ja selkeä. Suuren tilan ääni ulkonakin.

20 tunnin toistoaika
Hauskuuden ei tarvitse loppua. JBL Charge 5 -kaiuttimen uskomattoman 20 tunnin akunkeston ansiosta voit bilettää aamusta iltaan.

IP67-luokituksen mukaisesti vesitiivis ja pölytiivis
Uima-altaan reunalle. Puistoon. JBL Charge 5 on luokitukseltaan IP67, joten se on vesitiivis ja pölynkestävä – kaiuttimen voi siis ottaa mukaan minne vain.

Langaton Bluetooth-suoratoisto
Kytke kaiuttimeen langattomasti jopa 2 älypuhelinta tai tablettia ja kuuntele niitä vuorotellen nauttien upeasta JBL Pro Sound -äänentoistosta.

Pidä hauskaa PartyBoost-toiminnon avulla
PartyBoost-toiminnon ansiosta voit käyttää kahta JBL PartyBoost -yhteensopivaa kaiutinta stereoäänen tuottamiseen. Lisäksi voit piristää bileitä entisestään yhdistämällä useita JBL PartyBoost -yhteensopivia kaiuttimia.

Sisäänrakennettu varavirtalähde takaa, että virtaa riittää mobiililaitteillesi
Älä keskeytä bileitä. Sisäänrakennetun varavirtalähteen avulla voit ladata mobiililaitteitasi ilman, että musiikki katkeaa.

Pakkauksen sisältö
1 x JBL Charge 5
1 x USB-C-kaapeli
1 x turvallisuustiedote
1 x Pikaopas
1 x takuukortti

Pikafaktat

  • Jämäkkä JBL Original Pro Sound -ääni
  • 20 tunnin toistoaika
  • IP67-luokituksen mukaisesti vesitiivis ja pölytiivis
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä