Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

JBL HORIZON 2 DAB Black

JBL HORIZON 2 DAB Black
JBL HORIZON 2 DAB Black
JBL HORIZON 2 DAB Black
JBL HORIZON 2 DAB Black
JBL HORIZON 2 DAB Black
129 €
  • Varastosaldo: Löytyy varastolta
    Arvioitu toimitusaika Pikalähetys
    1-4 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja CDON

Seuraa tuotteen hintaa

  • Mukauta herätysääni mieleiseksesi
  • Tehokas JBL:n Pro-luokan ääni
  • Valitse mikä tahansa suosikkiradiokanavistasi

Aloita päiväsi JBL:n Pro-luokan äänellä
Herää JBL:n Pro-luokan ääneen. JBL Horizon 2 on ominaisella pyöreällä muodollaan, LED-tunnelmavalollaan ja DAB/DAB+/FM-radiollaan täydellinen lisä mihin tahansa makuuhuoneeseen. Suuri LCD-näyttö näyttää selvästi ajan, herätysasetukset ja radion tiedot, ja erityinen kangaspäällyste sopii täydellisesti kaikkiin sisustustyyleihin. Herätysääneksi voit valita yhden valmiista vaihtoehdoista tai DAB-, DAB+- tai FM-suosikkikanavasi. Helppokäyttöisen pyöritettävän säätimen avulla voit asettaa herätyksen ja torkun, säätää äänenvoimakkuutta tai laittaa tunnelmavalon päälle ja pois päältä. JBL Horizon 2:ssa on lisäksi kaksi USB-porttia, joiden ansiosta voit kätevästi ladata laitteesi. Se on siis täydellinen kumppani vuoteen vierelle!


Mukauta herätysääni mieleiseksesi
Mukauta herätysääni mieleiseksesi valitsemalla useista eri äänivaihtoehdoista. Valitse suosikkiradiokanavasi tai yksi valmiista digitaalisista herätysäänistä. Aseta erilliset herätykset sinulle ja kumppanillesi.


Tehokas JBL:n Pro-luokan ääni
Halusitpa sitten suoratoistaa musiikkia Bluetooth-yhteyden välityksellä tai kuunnella suosikkiradiokanavaasi, täytä huoneesi JBL:n vaikuttavalla Pro-luokan äänellä.


Valitse mikä tahansa suosikkiradiokanavistasi
JBL Horizon 2 -kelloradio voi herättää sinut – tai pitää sinulle seuraa – DAB-, DAB+- ja FM-radiokanavilla. Kolme esiasetettavaa kanavapaikkaa, joiden ansiosta löydät suosikkikanavasi kätevästi ja nopeasti.


Suoratoista kaikki musiikkisi Bluetooth-yhteyden välityksellä
Muodosta vain Bluetooth-yhteys ja soita musiikkia haluamastasi suoratoistopalvelusta tai henkilökohtaisilta soittolistoiltasi.


Tunnelmavalo
Tunnelmavalon ansiosta tämä kelloradio toimii myös hyvänä yövalona. Valaisee pehmeästi ja korostaa makuuhuonetta kauniisti.


Kaksi USB-porttia laitteiden lataamiseen
Kahden kätevän latausportin ansiosta voit ladata puhelimesi ja tablettisi tai mitkä tahansa kaksi USB-portilla varustettua laitetta samanaikaisesti.


Näe kaikki yhdellä silmäyksellä suurelta LCD-näytöltä
Etupuolen LCD-näytöltä tarkistat nopeasti ajan, päivämäärän, herätysasetukset ja radion tiedot. Sisäänrakennettu valotunnistin säätää kirkkauden automaattisesti huoneen valaistuksen mukaan.


Helppokäyttöinen pyöritettävä säädin
Käyttäjäystävällisellä pyöritettävällä säätimellä on monta kätevää toimintoa. Pyöritä vain säädintä valitaksesi nopeasti heräämisaikasi. Lisäksi sillä voi painaa torkun päälle, säätää äänenvoimakkuutta ja laittaa tunnelmavalon päälle ja pois päältä.


Pakkauksen sisältö
Horizon 2 DAB
Sovitin
Lanka-antenni
Pikakäynnistysopas/turvallisuustiedot/takuukorttiKatso lisää arvosteluja (-3)

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.