Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

JBL Live Free NC+ True Wireless Granit Rose

JBL Live Free NC+ True Wireless Granit Rose
JBL Live Free NC+ True Wireless Granit Rose
JBL Live Free NC+ True Wireless Granit Rose
JBL Live Free NC+ True Wireless Granit Rose
JBL Live Free NC+ True Wireless Granit Rose
JBL Live Free NC+ True Wireless Granit Rose
JBL Live Free NC+ True Wireless Granit Rose
JBL Live Free NC+ True Wireless Granit Rose
129 €
 • Varastosaldo: Löytyy varastolta
  Arvioitu toimitusaika Pikalähetys
  1-4 Arkipäivää
 • Myyjä ja toimittaja CDON

Seuraa tuotteen hintaa

 • JBL:lle ominainen sointi
 • Aktiivinen melunvaimennus ja Smart Ambient -tekniikka
 • Jompikumpi napeista tai molemmat – yhteys luodaan heti

Elämää ilman häiriötekijöitä
Kohtaa maailma tyylillä. JBL LIVE FREE NC+ TWS -kuulokkeet takaavat tunnusomaisen JBL-soundin huippuluokan mukavuudella. Aktiivisen melunvaimennuksen ansiosta jammailu jatkuu koko päivän ilman melua tai häiriötekijöitä. TalkThru ja Ambient Aware puolestaan varmistavat yhteyden ystäviin ja ympäristöön. Jopa 21 tuntia kestävä akku ja kotelon langaton lataus takaavat saumattoman helppokäyttöisyyden. Dual Connect + Sync -tekniikan ansiosta voit aloittaa kuuntelun välittömästi joko yhdellä kuulokkeella tai molemmilla. Haluamasi puheavustajan, täydellisten puheluiden sekä intuitiivisten, käden ulottuvilla olevien ohjainten ansiosta musiikkia ei tarvitse pysäyttää koskaan. Veden- ja hienkestävät JBL LIVE FREE NC + TWS -kuulokkeet eivät petä, oli toiminta tai sääolosuhteet mitä tahansa. Ja sinä voit elää vapaasti.


JBL:lle ominainen sointi
Tee arjesta poikkeuksellista: 6,8 mm:n dynaamiset elementit antavat tehon mahtavalle, JBL-soundille. Nämä kuulokkeet saattavat olla pienet, mutta niistä lähtevä teho ei sitä ole.


Aktiivinen melunvaimennus ja Smart Ambient -tekniikka
Ei melua ja häiriötekijöitä nolla, kiitos aktiivisen melunvaimennuksen – ja sinä voit jatkaa jammailuasi. Jos sinun on aloitettava keskustelu, TalkThru ja Ambient Aware mahdollistavat luonnolliset keskustelut ja täydellisen tietoisuuden ympäristöstä ilman tarvetta ottaa kuulokkeita pois.


Jompikumpi napeista tai molemmat – yhteys luodaan heti
Dual Connect + Sync muodostaa laiteparin automaattisesti napsauttaessasi kotelon auki riippumatta siitä, kumman korvanapin nappaat käteesi ensin. Akun kestoa voidaan lisäksi pidentää kytkemällä nappikuulokkeet latautumaan erikseen. Googlen mahdollistaman nopean liittämisen ansiosta JBL LIVE FREE NC+ TWS -kuulokkeet yhdistyvät Android-laitteeseesi heti napsauttaessasi kotelon auki. Voit myös muodostaa laiteparin useiden laitteiden kanssa napauttamalla laitteen näyttöä.


Lataus liikkeellä oltaessa, langattomasti
Kukaan ei halua jäädä ilman musiikkia. JBL LIVE FREE NC + TWS -kuulokkeet voidaan ladata liikkeellä oltaessa pikalatauksella sekä Qi-yhteensopivalla langattomalla latauksella. Musiikin toistoaika on jopa 7 tuntia ja jopa 14 tuntia kotelossa. Toistoa voidaan jatkaa pidempään.


Kaikki toiminnot käyttöön antava kosketusohjaus
Äänen täydellinen hallinta on sormenpäiden ulottuvilla. Kaikki teho löytyy nappikuulokkeista. Puheluita voidaan hallita sormenpäillä ja puhelut sujuvat erinomaisesti integroidulla, kummankin kuulokkeen sisältämällä kaksoismikrofoniratkaisulla. Erityisen kosketusohjauksen ansiosta voit myös puhua saumattomasti Googlelle tai aktivoida Amazon Alexan.


Hiki- ja vesitiivis
Hiki pinnassa? Ei hätää, JBL LIVE FREE NC + TWS -kuulokkeet ovat veden- ja hienkestävät, ja niillä on IPX7-sertifiointi. Ne pysyvät seuranasi, satoi tai paistoi.


Mukava ja tukeva istuvuus
Kolmen erikokoisen korvasovitteen ja kahden erikokoisen geeliholkin ansiosta nappikuulokkeita voidaan helposti muokata täydellisen istuviksi – ja napit pysyvät korvissa rankimmankin treenin aikana.


Pakkauksen sisältö


 • JBL LIVE FREE NC+ TWS
 • 1 x 3 paria erikokoisia korvasovitteita
 • 1 x 2 paria erikokoisia geeliholkkeja
 • 1 x C-tyypin USB-latauskaapeli
 • 1 x latauskotelo
 • 1 x takuu-/varoituskortti (W / !)
 • 1 x QSG-/turvallisuustiedote (S / i)


Katso lisää arvosteluja (26)

Vastaavia tuotteita

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä .