Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

JBL Playlist Sininen BT WiFi
JBL Playlist Sininen BT WiFi
JBL Playlist Sininen BT WiFi
JBL Playlist Sininen BT WiFi
JBL Playlist Sininen BT WiFi

1 / 5

JBL Playlist Sininen BT WiFi

(62 arvostelut)
179 €
Lähetä miljoonia kappaleita helposti suurenmoiselta kuulostavalle kaiuttimelle JBL Playlist -kaiuttimissa on sisäänrakennettu Chromecast-ominaisuus, jolloin voit lähettää välittömästi musiikkia kaiutt
  • Bluetooth
  • Sänd enkelt musiken till högtalarna
  • Lyssna på favoriterna, när du vill
  • Inbyggd Chromecast
Lue lisää

Lähetä miljoonia kappaleita helposti suurenmoiselta kuulostavalle kaiuttimelle
JBL Playlist -kaiuttimissa on sisäänrakennettu Chromecast-ominaisuus, jolloin voit lähettää välittömästi musiikkia kaiuttimelle älylaitteesi suosikkimusiikkisovelluksesta, radiosta tai podcastista. Voit ohjata kaiuttimia kaikkialla kodissasi, iOS- tai Android -laitteella -- iPhone®, iPad®, Android™ -puhelin tai -taulutietokone, Mac® tai Windows® -kannettava, tai Chromebook.

Lähetä musiikkia helposti kaiuttimillesi
Sisäänrakennetun Chromecastin ansiosta pelkkä Cast-painikkeen kosketus suosikkimobiilisovelluksistasi riittää käynnistämään välittömän toiston kaiuttimilla. Ohjaa sitten kaiuttimia suoraan puhelimestasi -- hae, toista, tauota, ja lisää äänenvoimakkuutta -- kaikkialla kodissasi.

Kuuntele suosikkejasi milloin tahansa.
Valitse miljoonista kappaleista suosituista musiikkipalveluista kuten Spotify, Pandora, Google Play™ Music, TuneIn ja iHeartRadio tai päivitä itsellesi meneillään olevat tapahtumat NPR-podcastien avulla. Uusia sovelluksia lisätään jatkuvasti, joten musiikille, verkossa sijaitseville radioasemille ja podcasteille, joista voit nauttia ei ole loppua. Lisätietoja sivustolla https://www.google.com/cast/apps/.

Spotify Connect, parempi tapa kuunnella kotona
Toista Spotifyta kaiuttimiesi, kannettavan ja TV:n avulla, käyttämällä Spotify‑sovellusta kaukosäätimenä. Käytä "One Touch" Toisto-ominaisuutta Playlist-kaiuttimessa toistaaksesi soittolistan välittömästi.

24-bittinen / 96kHz korkealaatuinen ääni pilvestä
Chromecast -virtautus suoraan pilvestä, jolloin saat parhaan mahdollisen äänenlaadun. Nauti kristallinkirkkaasta äänestä juuri niin, kuin artistit tarkoittivat sitä kuunneltavan.

Nauti musiikista ilman keskeytyksiä
Chromecast -ominaisuus sallii musiikin toistamisen puhelimen käytön aikana. Voit vastata puheluun, pelata peliä, lähettää tekstiviestin, ja jopa poistua huoneesta. Kaikki tämä tarvitsematta keskeyttää sitä mitä toistetaan kaiuttimista tai mikä kuluttaa akkuasi.

Yksinkertainen asennus ja monihuone-ohjaus Google Home -sovelluksella
Asenna järjestelmäsi helposti ja ohjaa monihuonetoistoa Google Home -sovelluksella. Vaiheittain etenevän ohjeen avulla käynnistät nopeasti musiikkisi suoratoiston.

Tukee liitäntää kaksitaajuuksista Wi-Fi -verkkoa varten
Tukee viimeisimpiä langattomia kotiverkkojen teknologioita sekä kaksitaajuuksisia (sekä 2,4GHz ja 5GHz) Wi-Fi-yhteyksiä, jotka tuottavat nopeamman, luotettavamman ja vakaamman langattoman yhteyden

Musiikin toisto Bluetooth-yhteydellä tai 3,5 mm liitännän kautta
Liitä mikä tahansa laite Bluetooth-yhteydellä tai 3,5 mm liitännän kautta

Pakkauksen sisältö
Langaton JBL Playlist -kaiutin
Pika-aloitusopas
Maakohtainen vaihtovirtajohto
Turvallisuus- ja takuutiedot

Pikafaktat

  • Bluetooth
  • Sänd enkelt musiken till högtalarna
  • Lyssna på favoriterna, när du vill
  • Inbyggd Chromecast

Vastaavia tuotteita

Tällä hetkellä chat-palvelumme on suljettu. Lähetä ystävällisesti sähköpostia, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Yritämme vastata kaikkiin kysymyksiin 24 tunnin sisällä. Ota yhteyttä .