Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

JBL Tune 125 True Wireless Pink
JBL Tune 125 True Wireless Pink
JBL Tune 125 True Wireless Pink
JBL Tune 125 True Wireless Pink
JBL Tune 125 True Wireless Pink
JBL Tune 125 True Wireless Pink
JBL Tune 125 True Wireless Pink
JBL Tune 125 True Wireless Pink

1 / 8

JBL Tune 125 True Wireless Pink

(145 arvostelut)
79 €

-20%

Rek pris. 99 €
Virheetön basso. Johdoton.Uppoudu maailmaasi. Kuuntelitpa sitten musiikkia tai vastaanotitpa puheluita, älä anna johtojen häiritä. Kun käytät JBL TUNE 125TWS -nappikuulokkeita, pääset kokemaan äänen välittömästi, sillä kuulokkeet yhdistyvät laitteese
 • Tunne basso
 • Vapaudu johdoista
 • Kuuntele pidempään
Lue lisää

Virheetön basso. Johdoton.
Uppoudu maailmaasi. Kuuntelitpa sitten musiikkia tai vastaanotitpa puheluita, älä anna johtojen häiritä. Kun käytät JBL TUNE 125TWS -nappikuulokkeita, pääset kokemaan äänen välittömästi, sillä kuulokkeet yhdistyvät laitteeseesi heti, kun otat ne kotelostaan. Dual Connect takaa, että voit käyttää vain jompaakumpaa nappikuuloketta tai niitä molempia milloin vain haluat. JBL Pure Bass -äänen ansiosta suosikkiartistisi kuulostavat erityisen hyviltä. Jopa 32 tunnin akkukesto ja hyvä istuvuus puolestaan varmistavat, että voit kuunnella musiikkia aamusta iltaan. Valitse mieleisesi upeasta värivalikoimasta ja löydä aidosti langattomat kuulokkeet, jotka sopivat omaan tyyliisi.

Tunne basso
JBL on huolehtinut festivaalien ja konserttien äänentoistosta ympäri maailmaa jo vuosikymmenten ajan. Nyt voit antaa JBL:n herättää oman maailmasi henkiin mahtavalla Pure Bass -äänellä.

Vapaudu johdoista
Johdot voivat sotkeutua laukussa, tarrautua takkiin tai juuttua hiuksiin – eli todella olla tiellä. Aidosti langattomien JBL TUNE 125TWS -nappikuulokkeiden ansiosta saat kokea täydellisen johdottoman vapauden.

Kuuntele pidempään
Jopa 32 tunnin akkukeston ansiosta voit kuunnella musiikkia aamusta iltaan. Anna yksityiskonserttisi jatkua niin kauan kuin pysyt itse menossa mukana.

Nopea liittäminen
Sinulla ei varmastikaan ole aikaa odotella. Saat liitettyä nämä nappikuulokkeet Android-laitteeseesi yhdellä napautuksella heti, kun olet ottanut ne kotelostaan. Liittämisen jälkeen kuulokkeet tunnistavat kaikki muutkin laitteet, vaikka ne eivät olisikaan liitettyinä. Saat siis nauttia mahtavasta JBL-äänestä saumattomasti.

Yksi korva vai molemmat korvat
Vasen korva, oikea korva vai molemmat korvat? Dual Connectin etu on se, että voit valita, haluatko nauttia musiikista tai soittaa puheluita saumattomasti vain yhdellä korvanapilla vai molemmilla. Tämän ansiosta kuulokkeet myös kestävät käytössä pidempään, sillä voit jättää toisen korvanapin latautumaan, samalla kun käytät toista.

Löydä tyylisi
Mikä toimii sinulle? Laajan värivalikoiman ansiosta voit löytää täydelliset JBL TUNE 125TWS -nappikuulokkeet juuri sinun persoonaasi, halusitpa sitten sulautua joukkoon tai erottua eduksesi.

Pakkauksen sisältö

 • JBL TUNE 125TWS
 • 3 paria erikokoisia korvasovitteita (S, M, L)
 • USB-C-latauskaapeli
 • Latauskotelo
 • 1 takuu-/varoituskortti (W / !)
 • 1 QSG-/turvallisuustiedote (S / i)

Pikafaktat

 • Tunne basso
 • Vapaudu johdoista
 • Kuuntele pidempään

Vastaavia tuotteita

Tällä hetkellä chat-palvelumme on suljettu. Lähetä ystävällisesti sähköpostia, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Yritämme vastata kaikkiin kysymyksiin 24 tunnin sisällä. Ota yhteyttä .