Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Enemmän tarjouksia kuin koskaan ennen! 21.11.-1.12. Katso kaikki tarjoukset
JBL Tune 225 True Wireless Pink
JBL Tune 225 True Wireless Pink
JBL Tune 225 True Wireless Pink
JBL Tune 225 True Wireless Pink
JBL Tune 225 True Wireless Pink
JBL Tune 225 True Wireless Pink
JBL Tune 225 True Wireless Pink
JBL Tune 225 True Wireless Pink
JBL Tune 225 True Wireless Pink

1 / 9

JBL Tune 225 True Wireless Pink

(245 arvostelut)
56,90 €

-28%

Rek pris. 79 €
Pysy yhteyksissä langattomasti. Tunne olevasi yhtä musiikkisi ja maailmasi kanssa. Ilman rajoittavia johtoja voit nauttia lempimusiikistasi ja JBL Pure Bass -äänestä. JBL TUNE 225TWS -nappikuulokkeet luovat saumattoman yhteyd
 • Tunne basso
 • Vapaudu johdoista
 • Kuuntele pidempään
Lue lisää

Pysy yhteyksissä langattomasti.
Tunne olevasi yhtä musiikkisi ja maailmasi kanssa. Ilman rajoittavia johtoja voit nauttia lempimusiikistasi ja JBL Pure Bass -äänestä. JBL TUNE 225TWS -nappikuulokkeet luovat saumattoman yhteyden musiikkiin ja puheluihin.  Avaa vain kotelo ja ala kuunnella, sillä JBL TUNE 225TWS -nappikuulokkeet muodostavat välittömästi laiteparin laitteesi kanssa, ja Dual Connectin avulla voit käyttää kumpaa tahansa kuulokenappia tai molempia. Kuuntele mukavasti pidempään jopa 25 tuntia kestävän akun avulla. Löydä eri värivaihtoehtojen joukosta omaan tyyliisi sopivat JBL TUNE 225TWS -nappikuulokkeet.

Tunne basso
JBL on huolehtinut festivaalien ja konserttien äänentoistosta ympäri maailmaa jo vuosikymmenten ajan. Nyt voit antaa JBL:n herättää oman maailmasi henkiin mahtavalla Pure Bass -äänellä.

Vapaudu johdoista
Johdot voivat sotkeutua laukussa, tarrautua takkiin tai juuttua hiuksiin – eli todella olla tiellä. Aidosti langattomien JBL TUNE 225TWS -nappikuulokkeiden ansiosta saat kokea täydellisen johdottoman vapauden.

Kuuntele pidempään
Jopa 25 tunnin akkukeston ansiosta voit kuunnella musiikkia aamusta iltaan. Anna yksityiskonserttisi jatkua niin kauan kuin pysyt itse menossa mukana.

Yksi korva vai molemmat korvat
Vasen korva, oikea korva vai molemmat korvat? Dual Connectin etu on se, että voit valita, haluatko nauttia musiikista tai käydä puhelinkeskusteluja saumattomasti vain yhdellä korvanapilla vai molemmilla. Tämän ansiosta kuulokkeet myös kestävät käytössä pidempään, sillä voit jättää toisen korvanapin latautumaan samalla kun käytät toista.

Nopea Fast Pair -parinmuodostus
Googlen Fast Pair -parinmuodostuksen ansiosta Tune 225TWS -kuulokkeet yhdistyvät Android-laitteeseesi samalla hetkellä, kun otat ne pois kotelosta. Voit myös yhdistää useita laitteita pelkästään napauttamalla niiden näyttöä.

Löydä tyylisi
Mikä toimii sinulle? Kuuden eri värin joukosta löydät täydelliset nappikuulokkeet juuri sinun persoonaasi.

Tyylikäs ja kätevä latauskotelo
Jokainen yksityiskohta on suunniteltu huolellisesti. JBL TUNE 225TWS -nappikuulokkeiden latauskotelo on suunniteltu yhtä huolellisesti kuin itse kuulokkeetkin: sen muotoon on saatu inspiraatio jokikivestä, sen runko on pehmeä, ja ylös ponnahtavan kaarevan kannen avulla kuulokkeisiin pääsee helposti käsiksi.

Pakkauksen sisältö

 • JBL TUNE 225TWS
 • USB-C-latauskaapeli
 • Latauskotelo
 • 1 takuu-/varoituskortti (W / !)
 • 1 QSG-/turvallisuustiedote (S / i)

Pikafaktat

 • Tunne basso
 • Vapaudu johdoista
 • Kuuntele pidempään

Vastaavia tuotteita