Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Summerdeals
Kampiradio 3 in 1 taskulampulla ja aurinkokennoakulla
Kampiradio 3 in 1 taskulampulla ja aurinkokennoakulla
Kampiradio 3 in 1 taskulampulla ja aurinkokennoakulla
Kampiradio 3 in 1 taskulampulla ja aurinkokennoakulla

1 / 4

Kampiradio 3 in 1 taskulampulla ja aurinkokennoakulla

44,90 €
Kampiradio 3 in 1 taskulampulla Hätäradio kampi-, aurinkokenno- ja sähköpankilla. Mutta tämä kampiradio olet aina valmis kuuntelemaan tärkeää viestiä yleisölle, uutisia ja muita radioviestejä. Kampiradio aurinkokennoilla, taskulampulla ja Power
Lue lisää

Kampiradio 3 in 1 taskulampulla

Hätäradio kampi-, aurinkokenno- ja sähköpankilla. Mutta tämä kampiradio olet aina valmis kuuntelemaan tärkeää viestiä yleisölle, uutisia ja muita radioviestejä.


Kampiradio aurinkokennoilla, taskulampulla ja Powerbankilla

Älykäs generaattoriradio taskulampulla, aurinkokennoilla ja USB-portilla. Tämä kompakti kampiradio on optimaalinen lisävaruste aktiiviseen ulkoiluun. Se sopii yhtä hyvin telttaretkelle kuin vuorelle tai rannalle! Täydellinen sähkökatkoksiin

Miksi tarvitset kampiradiota?

Sovellus: Hätäradio sähkökatkoksen sattuessa tai verkkovirran ulkopuolella käytettäväksi. Täydellinen kriisilaatikossa, mutta toimii yhtä hyvin telttaretkellä, veneellä tai kesämökillä kuin mukava lisäys.

Jokaisessa kriisilaatikossa pitäisi olla radio.

Kuuntele radiota milloin ja missä haluat

Tässä kampi hätäradiossa on sisäänrakennettu akku, joka on helppo ladata kampi- tai aurinkokennoilla. Kampiradiota voidaan käyttää myös matkapuhelimesi hätälaturina kriisitilanteessa. Jos olet paikassa, jossa on pääsy sähköön, voit käyttää tilaisuutta ladata kampiradio mobiililaturilla tai liittämällä sen USB-kaapelilla tietokoneeseen.

Oikea radioasema on helppo löytää.

Kampikammio on varustettu helppokäyttöisellä nuppilla, joka helpottaa oikean radiokanavan löytämistä. Dynamorionissa on selkeä akun ilmaisin, jonka avulla on helppo nähdä, kuinka paljon akkua on jäljellä, jotta voit aina seurata laitteitasi.

Hälytys, jos olet vaarassa

Jos olet vaarassa, voit lähettää kovan hälytyssignaalin dynamoradionin SOS-painikkeella, pitää painiketta painettuna ja sireeni kuuluu. Kampiradiossa on myös sisäänrakennettu 1W LED-taskulamppu, joka on helppo kytkeä päälle napin painalluksella.

Aloitusopas

Kun käytät kampiradiota ensimmäistä kertaa, sinun on käytettävä 3-5 minuuttia akun aktivoimiseksi. Aurinkopaneelien maksimaalisen käytön saamiseksi niiden on seisottava suorassa auringonvalossa pitkään.

Ominaisuuksia:

• Tyyppi: Dynamoradio / Kampiradio aurinkokennoilla, taskulampulla ja hätälaturilla

• Radiotaajuus: FM / AM

• Aurinkopaneeli: 0,2 W

• Taskulamppu: LED 1 W

• USB-portti: USB-A / Micro-USB

• Paino: 300g

Akku: 1200 mah

0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja