Kannettavat tietokoneet

Osta kannettava tietokone netistä!

Etsitkö edullista kannettavaa tietokonetta, läppäriä vai kannettavaa pelitietokonetta korkealla suorituskyvyllä? Riippumatta minkälaisen kannettavan haluat tai mihin tarkoitukseen sitä haluat käyttää, CDON.COMilta löydät oikean tuotteen juuri sinulle. Olemme koonneet laajan valikoiman kannettavia tietokoneita – edullisista ja yksinkertaisemmista tietokoneista markkinoiden tehokkaimpiin yksilöihin. » Lue lisää kannettavistamme täällä
 

Lisätietoa kannettavista

Kun tiedät minkälaisen kannettavan tietokoneen haluat, voit verrata eri tuotteiden hintoja ja suorituskykyä.

Mikäli tarvitset korkealaatuisen läppärin esimerkiksi pelitarkoitukseen, on tärkeää että siinä on hyvä grafiikkakortti, paljon sisäistä muistia ja usein 15-17 tuumainen hyvä näyttö.  Kannettava tietokone joka on tehokas ja kehittynyt on hyvä valinta. Läppärin pitäisi tuntua kuin uudelta vielä muutaman vuodenkin jälkeen.

Mikäli etsit kannettavaa tietokonetta toimistolle, töihin tai opiskeluun käy tähän tarkoitukseen usein läppäri pienemmälläkin suorituskyvyllä. Tekniikka on kehittynyt nopeasti ja saat hyvän tietokoneen vastineeksi rahoillesi. Suosittelemme  kuitenkin suurta keskusmuistia (RAM) ja nopeaa prosessoria Inteliltä tai AMD:ltä mikäli et halua tietokoneen tuntuvan hitaalta.

Chromebook on uudenlainen kannettava, joka on nopea ja helppo käyttää. Sen avulla tiedostosi tallentuvat automaattisesti pilvipalveluun, joten pääset aina tietoihisi helposti käsiksi.

CDONilla on satoja eri malleja kannettavia tietokoneita. Löydät tuotteita muun muassa näiltä merkeiltä: Asus, Apple Macbook, HP, Acer, Packard Bell, MSI, Sony, Samsung, Dell ja Lenovo. Löydä haluamasi kannettava ja tilaa heti! Toimitamme uuden läppärisi suoraan sinulle.

Osta kannettava tietokone jos:

  • Haluat ottaa tietokoneen mukaasi ja mahdollisuuden käyttää sitä kaikkialla
  • Haluat tietokoneen, joka vie vähän tilaa
  • Et halua tulevaisuudessa päivittää tietokonettasi uusilla osilla
  • Olet kuin 99% käyttäjistä ja selviät erinomaisesti modernin kannettavan tietokoneen tarjonnalla