Chromebook - Helppo käyttää, välitön valmius

Mikäli et halua ostaa raskasta kotikonetta, on Chromebook hyvä vaihtoehto. Tallennettu datasi päivittyy pääosin pilvipalveluun jonka ansiosta pääset helposti käsiksi tietoihisi mistä tahansa. » Lisätietoa Chromebook kannettavista
 

Korkea suorituskyky - huokea hinta

Monelle kotikone on tänä päivänä väline pääosin internetin selaamiseen sekä streaming palveluiden käyttöön. Mikäli vaihtoehtoina on joko PC tai tabletti, valitsee moni tabletin huokeamman hinnan sekä helppokäyttöisyyden vuoksi. Chromebook tarjoaa vaihtoehdon sinulle joka haluaa tabletin helppokäyttöisyyden sekä tietokoneen toiminnot, edullisempaan hintaan. Chromebook kannettavan käyttöjärjestelmä on Chrome OS joka on räätälöity jatkuvaan internetyhteyttä varten. Chrome OS on helppo käyttää, ja on täydellinen sinulle jonka tietokoneen käyttö koostuu pääasiallisesti internetin käytöstä.

Joustava työkalu sekä helppo datanhallinta

Suurin osa tiedoista joita tallennat ja käytät Chromebookillasi ladataan internetpalvelimille eli pilvipalvelimille, ja on helposti käytettävissä missä tahansa oletkin. Ohjelmat sekä applikaatiot Chromebookilla ovat jatkuvasti yhteydessä internetiin joka tarkoittaa sitä päivitykset ovat aina ajantasalla. Chromebook on oiva vaihtoehto tavalliselle PC:lle sekä tabletille, sillä siinä yhdistyvät molempien laitteiden parhaat ominaisuudet.