Kotelot

Tietokoneen koteloa valittaessa kiinnitä huomiota komponettien kokoon sekä koneen käyttötarkoitukseen. CDON.COMilta löydät perusmallit, hiljaisempaan käyttöön tarkoitetut kotelot, näyttävät ikkunalliset kotelot joiden avulla voit esitellä työsi jälkeä sekä paljon muita malleja. Kaipaatko apua valinnassa? » Lue lisää oppaastamme

Tornikotelo

Kotelot ovat yleisesti suunniteltu joko vaaka-asentoon tai seisomaan pystyssä. Seisovaa koteloa nimitetään yleisesti tower eli tornikoteloksi. Aluksi kotelot rakennettiin vaaka-tasoon tarkoitetuksi, jolloin näyttö asetettiin kotelon päälle mutta nykyään useimmat koneet rakennetaan tornikoteloon. Tornikotelo on erityisen hyvä valinta mikäli rakennat tietokoneen korkealla suorituskyvyllä, esimerkiksi pelaamiseen. Siinä on paljon tilaa ja jäähdytys on optimoitu paremmmin kuin pienemmissä koteloissa.

Tietokonekotelo monilla tominnoilla

Me CDONCOMilla tajoamme koteloita muun muassa Aerocoolilta, Antecilta, Fractal Designilta, Lianlilta ,NZXT:ltä ja Silverstonelta, edullisiin hintoihin ja nopealla toimituksella. Koteloiden käyttötarkoitus voi myös vaihdella - ne voivat olla esimerkiksi hiljaiseen käyttöön valmistettuja tai erityisesti viilennykseen tarkoitettuja. Monet kotelot näyttävät myös hyvältä, eli sopivat täydellisesti työpaikalle tai kotitoimistoon.

Osta virtalähde CDON.COMilta mikäli se ei tule valmiina kotelon mukana. Tarjoamme virtalähteitä hyviin hintoihin valmistajilta kuten Corsair, Coolermaster sekä Be Quiet!