Ulkoiset kovalevyt

Nykypäivänä suurin osa tärkeistä tiedoista tallennetaan tietokonelle, ja tämän vuoksi on erittäin tärkeää varmuuskopioida kovalevysi. Osta erillinen ulkoinen kovalevy ja siirää siihen tärkeimmät tiedostosi, jotta ne säilyvät turvassa. » Lue lisää kovaleyvistä

Suuri valikoima ulkoisia kovalevyjä

Valitse luotettava ulkoinen kovalevy varmuuskopiointiin tai tietojen kuljettamiseen eri tietokoneiden välillä. CDON.COMilta löydät suuren valikoiman eri malleja markkinoiden johtavilta valmistajilta kuten Seagate, Samsung, Intenso sekä Toshiba. Kovalevyjä löytyy monessa eri koossa sekä mallissa eri tallennuskapasiteetilla alkaen 128 gigasta jopa 4 teraan.

Oikea kytkentä

Ulkoista kovalevyä valitessa on hyvä miettiä millainen kytkentä siinä on. Meiltä löydät USB, Firewire sekä Thunderbolt mallit sekä kovalevyt jotka voi yhdistää langattomasti kotiverkkoosi ja siirtää näin kätevästi tiedostoja. Tarkista millainen kytkentä tietokoneessasi on ennen kuin valitset kovalevyn.

Yksi vai useampi kovalevy?

Meiltä löydät mallit joissa on useampi kovalevy samoissa kuorissa. Tämä mahdollistaa vakaamman tietojenkäsittelyn sekä kasvattaa tallennusvaihtoehtoja. Tällaisia kovalevyjä ei kuitenkaan suositella mukana kannettaviksi. Jos haluat helposti mukana kulkevan kovalevyn suosittelemme valitsemaan kooltaan pienemmän mallin.

Langaton kovalevy

Nykypäivän langattomassa maailmassa langattomat kovalevyt ovat yhä yleisempiä. Vaikka ne eivät vielä yletä samoihin siirtonopeuksiin kuin langalliset versiot, tekniikka kehittyy jatkuvasti ja markkinoilla olevissa langattomat kovalevyt ovat jo suhteellisen nopeita tiedostonsiirrossa.