Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

KS Tools skruetrækkere og bitsæt 39 dele

Ilmainen toimitus
KS Tools skruetrækkere og bitsæt 39 dele
KS Tools skruetrækkere og bitsæt 39 dele
99999 €
 • Varastosaldo: Löytyy varastolta
  Arvioitu toimitusaika Pikalähetys
  5-8 Arkipäivää
  Ilmainen toimitus
 • Myyjä ja toimittaja VidaXL Europe

Seuraa tuotteen hintaa

Dette slidstærke KS TOOLS-sæt i 39 dele omfatter skruetrækkere og bitskruetrækkere i en række forskellige typer og størrelser, hvilket gør det muligt at arbejde med stramning af skruer hurtigt og effektivt. Disse skruetrækkere er designet ergonomisk. Det skridsikre håndtag med bløde og hårde zoner passer perfekt i hånden, hvilket sikrer brugeren komfort og sikkerhed. Alle skruetrækkere har et hul i skaftet til vægophængning. Med hærdede klinger af kromvanadium-stål er skruetrækkerne designet til lang tids brug. De leveres i en praktisk kuffert for nem opbevaring og transport.
 • Optimal momentoverførsel
 • Herunder den mest almindelige 1/4 bits bitholder og bitskruetrækker
 • Hærdet skaft lavet af kromvanadium-stål med blankslebet spids
 • Skaftorm: Rund
 • Håndtag i 2 materialer med ergonomisk og skridsikkert design
 • Med hængehul
 • Vægt: 2600 g
 • Leveres i displaykasse til opbevaring og transport
 • De 39 dele omfatter:
 • 1 x Magnetisk bitholder, 1/4, 50 mm x 10 mm (L x H)
 • 7 x Bit TX, 1/4 , 25mm, T10 / T15 / T2O / T25 / T27 / T30 / T40
 • 7 x Bit, 1/4 , 25mm, TB10 / TB15 / TB20 / TB 25 / TB27 / TB30 / TB40
 • 3 x Hexagonbit, 1/4 , S2, 25 mm x 2 mm / 2,5mm / 8 mm (total længde x dia af tip)
 • 4 x Sekskantbit, 1/4 , 25 mm x 3 mm / 4 mm / 5 mm / 6 mm (længde x bredde af spids)
 • 4 x Pozidriv skruetrækker: PZ0, 180 mm (75 + 105 mm)

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Toimitustietojamme ja aikataulut riippuvat toimitusosoitteestasi ja tilaamasi tuotteen tyypistäkin. Saadaksesi lisätietoja, katso toimitustiedomme. Teemme kaikkemme pitääksemme luvatun toimitusajan. Kuitenkin, joskus ennakoimattomissa tekijöistä johtuvat viiveet ovat väistämättömiä. Emme ole vastuussa viivästymisestä tai toimituksen epäonnistumisesta arvioidussa aikataulussa, jos se on kokonaan tai osittain aiheutunut olosuhteissa, jotka eivät ole meidän hallinnassamme. Mikäli kukaan ei ole toimitusosoitteessa paikalla vastaanottamassa pakettia, kuljettaja jättää saapumisilmoituksen, josta lukee pakettisi nykyinen sijainti, joka voisi olla naapurillasi. Vaihtoehtoisesti tilauksesi voi olla palautettu kuriirin johonkin varastoon ja ilmoituksesta lukee miten voit noutaa pakettisi sieltä tai miten voit järjestää paketin uuden toimituksen. Tuotteiden vahingon tai menetyksen riski pysyy meidän vastuullamme kunnes tuote saapuu sinulle (koska tuote on kokonaisuudessaan maksettu) tai ensimmäiseen toimitusyritykseen asti. Valitettavasti tällä hetkellä emme pysty toimittamaan saarille tai muille mantereesta erossa oleville alueille (kuten Ahvenanmaa). Toimituskulujen hyvitys voidaan suorittaa ainoastaan Kuluttajansuojalain etämyyntiä koskevan 200 luvun säännösten tai muun sovellettavan lainsäädännön mukaisesti.

takuuehdot

Takaamme sinulle, että kaikki sivumme kautta ostetut tuotteet, alkaen siitä päivästä, jolloin sait tuotteen haltuusi ja seuraavan kahden vuoden aikana, noudattavat olennaisilta osiltaan Sopimuksessa esitettyjä ominaisuuksia, ovat tyydyttäviä laadultaan ja sopivat käyttötarkoitukseen, johon tuollaista tuotteita yleisesti hankitaan. Tämä takuu kattaa kuljetuksen aikana esiintyviä vahinkoja ja myös tuotteen normaalikäytöstä aiheuttavia vahinkoja. Me tarjoamme sinulle, vahingosta riippuen, vaihtoosat, uuden tuotteen tai hyvityksen. Mikäli ostamasi tuote on vaurioitunut, älä eperöi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Tämä takuu on olemassa muiden lakien ja asetusten vieressä, jotka ovat sovellettavia sinulle asiakkaana. Takuuoikeudesi lakkaa olemasta voimassa, jos muu osapuoli kuin valmistaja tai korjauspalvelu, joka ei ollut meiltä nimitetty, muuttaa tuotteen.

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.