Osta kuulokkeet & headset netistä

Valitse kuulokkeet kategorian mukaan


Suosittelemme

Valitse kuulokkeet merkin mukaan

Top 100 – Suosituimmat kuulokkeemme

 
 

Kuulokkeet kaikkiin tilanteisiin

Monet kuulokkeistamme toimivat useimmissa tilanteissa, mutta meitä löydät erikoiskuulokkeet kaikkiin mahdollisiin tarpeisiin ja tilanteisiin. Olet ainutkertainen, ja sinun käsityksesi hyvästä äänestä ja muotoilusta ei tarvitse olla sama kuin muiden. Tästä syystä tarjoamme laajan valikoiman kuulokkeita eri tarkoituksiin. Etsit sitten kuulokkeita salille, DJ-keikalle klubille tai vain kotona tanssiaksesi, löydät varmasti mieluiset meiltä.

Kuulokkeet matkapuhelimelle- Monista kuulokkeista löytyy sisäänrakennettu mikrofoni sekä säätömahdollisuudet jotka ovat suunniteltu puhelimelle. Tarjoamme malleja joista löytyy tuki iPhonelle sekä iOSille, sekä myös Android puhelimille kuten Samsung Galaxy.  Tarkista aina että valitsemasi kuulokkeet tarjoavat tuen juuri sinun puhelimellesi, sillä eri malleissa on eroja.

Kuulokkeet juoksemiseen sekä hikisiin salitreeneihin- Mikäli vietät aikaa salilla tai juoksulenkillä metsässä on lempimusiikki korvissasi paras treenimotivaatio. On tärkeää että kuulokkeet kestävät hikiset treenit sekä kovakouraisenkin menon treenikassissa. Mikäli harrastat paljon arkiliikuntaa tai urheilet tosissasi on hyvä ajatus investoida kuulokkeisiin jotka ovat suunniteltu aktiviista elämäntapaa varten. Silloin sinun ei tarvitse huolehtia kuulokkeiden kastumisesta salilla tai korjata huonosti istuvia kuulokkeita juoksulenkin aikana, ja voit keskittyä olennaiseen.

Unohda sotkeutuvat ja pätkivät johdot- Langattomat kuulokkeet vapauttavat sinut ärsyttävistä johdoista, ja monet mallimme ovatkin langattomia. Täydellinen valinta sinulle joka haluat tilaa liikkua etkä sotkeutua kuulokkeisiin. Langattomat kuulokkeet myös minimoivat kosketushäiriöiden riskin.

In-ear, on-ear vai fullsize? Me selitämme eron- In-ear (eli nappikuulokkeet) on nimitys kuulokkeille jotka asetetaan suoraan korvan sisään, ja toimivat useimmiten myös eräänlaisina korvatulppina sillä ne sulkevat pois muut äänet ja pysyvät paikallaan. Nappikuulokkeet ovat usein hyvä valinta urheiluun, ja mikäli et halua kantaa mukanasi suuria kuulokkeita. In-ear-kuulokkeista löydät myös helposti mikrofonillisen mallin jota voit käyttää handsfreena sekä puhelimesi toimintojen ohjaamiseen, ilman että sinun tarvitsee esimerkiksi ottaa puhelin esiin kappaletta vaihtaaksesi. Nappikuulokkeet ovat hyvä valinta myös mikäli sinulla on silmälasit, kampaus, korvakorut tai muuta joka estää suurempien kuulokkeiden käytön. On-ear on nimitys klassiselle kuulokemallille joka asetetaan korvien päälle. Meiltä löydät on-ear malleja jotka voit helposti taittaa kokoon jolloin ne vievät vain vähän tilaa kun ne eivät ole käytössä. Full-size tai over-ear kuulokkeet ovat suurimpia jotka peittävät koko korvan. Näillä kuulokkeillaa pääset nauttimaan suurimmasta bassosta ja äänenvoimakkuudesta, sillä ne sulkevat pois häiritsevät äänet peittämällä koko korvan.