Köp Beats by Dre online

Beats by Dre


Beats by Dre startades av den flerfaldiga Grammy-vinnaren och producenten Dr. Dre. En levande legend av många anledningar, men kanske främst känd för sina samarbeten med storheter som Eminem, Snoop Dogg och 50 Cent. Med andra ord finns mängder av professionell erfarenhet bakom framtagandet av dessa hörlurar. Dr. Dre själv är dock långt ifrån den enda stjärnan som använder dem. » Klicka här för att läsa mer om vad Beats by Dre, Lady Gaga och David Guetta har gemensamt.

Topp 8 just nu

 

Hörlurar framtagna med musik- och idrottseliten- Har du inte provat ett par hörlurar från Beats By Dre har du förmodligen hört talas om eller sett någon använda dem. Antingen på någon av världsartisterna Skrillex, Lady Gaga och David Guetta, eller på tennisproffset Sarena Williams. Beats by Dre är snygga hörlurar som sticker ut och som finns för alla tillfällen och användningsområden. Flera av hörlurarna är framtagna i samarbete med världsartister och idrottstjärnor som vet precis vad de vill ha.

Stick ut med bra ljud och snygga hörlurar som sitter rätt- Beats by Dre är snygga hörlurar som sticker ut och som finns för alla tillfällen och användningsområden. Flera av hörlurarna är framtagna i samarbete med världsartister och idrottstjärnor som vet precis vad de vill ha. Hörlurarna är framtagna utan att tumma på utseendet och komfort, vilket är minst lika viktigt som ljudet när du ska välja hörlurar. Här finns in-ear för svettiga gympass, DJ-hörlurar och specialdesignade studiohörlurar med brusreducering som automatiskt stänger ute oönskade ljud från omvärlden.

Aldrig mer trassliga sladdar på gymmet- Det finns mängder av varianter med trådlöst ljud bland urvalet av produkter från Beats by Dre. Du behöver aldrig mer trassla med sladdar - vare sig du ska till gymmet eller hinna med bussen.